Energieleveranciers Neer Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar zo €645 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Neer vergelijken gaat gemakkelijker dan ooit met behulp van onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je bekijkt snel de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Met veel tijdelijke acties die je niet via de website van bedrijven als E.ON en Vattenfall kan scoren. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat simpel en zonder problemen. Hier vergaar je bruikbare toelichtingen en adviezen t.b.v. het vergelijken van een voordelige energieaanbieder, hoe je onze vergelijker het beste kunt gebruiken, wat precies de overstapservice is, en wat er allemaal mogelijk is met betrekking tot groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Neer

Wat is het beste adres voor goedkope energie in Neer? Het is niet mogelijk één energieleverancier te noemen die de laagste prijzen hanteert. Dit wordt mede bepaald door factoren als: gas- en stroom consumptie en locatie. Eveneens zijn er veel aspecten belangrijker dan alleen de energietarieven. Dat bepaalt slechts deels je rekening voor de energie. Inspecteer maar eens de laatste jaarrekening van jouw huidige energiemaatschappij: verbruikskosten, netbeheerkosten, opslag duurzame energie, vastrecht, regiotoeslag: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Ook schenken de meeste leveranciers een vorstelijke welkomstpremie als jij naar hen overstapt. Deze loopt op van €130 – €285. Je treft hier ook uitgebreide info over energieleveranciers vergelijken Henxel.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: We hebben het hier over een aardig flinke berekening. Geen nood, je hoeft niet zelf te rekenen. Dit wordt gedaan door de energievergelijker. Nu overstappen naar een goedkoop energiepakket in Neer mei 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en je geschatte verbruik in. Daarna volgt een overzicht met beschikbare energie aanbieders. Jij kiest ogenblikkelijk de goedkoopste leverancier van gas en stroom. Overstappen van aanbieder is zo gepiept. Advies nodig bij het doorgeven van je gas & licht gebruik? Op deze pagina check je het stroom- en gasverbruik bij grote en kleine gezinnen/woningen.


Type woning Verbruik
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Samenstelling huishouden Elektriciteit Gas
1 bewoner 1.925 kWh 625 m³
2 persoons huishouden 2.325 kWh 1.000 m³
Familie (1 kind) 2.900 kWh 1.425 m³
2 & 2 kinderen 3.525 kWh 1.800 m³
Gezin + 3 kinderen 4.000 kWh 1.975 m³

Complete vergelijking

Alle landelijke maatschappijen vergelijken. Van E.ON tot aan Pure Energie.

Besparen op je energie

Niet langer een hoge rekening. Besparingen tot wel €505 per jaar.

Een snelle overstap

Daarvoor gebruik je de overstapservice. Geen dag zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Neer

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Geïnteresseerd in een voordelig energiecontract? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. Op basis van onze zoekmachine kun je probleemloos energieprijzen Neer vergelijken. Vul postcode + huisnummer plusverbruiksgegevens in, en selecteer à la minute de goedkoopste aanbieder. Meer info over een bepaalde aanbieder? Bekijk dan het bedrijfsprofiel. Profiteer nu van de belangrijkste energie aanbiedingen en welkomstbonussen. Vandaag nog overstappen? Gebruik goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Hoe werkt gas en elektriciteit vergelijken? Check het stappenplan hiernaast en achterhaal meteen de milieuvriendelijkste of goedkoopste energieleverancier voor jouw situatie. Bekijk ook de mogelijkheden voor: goedkoopste energie in Gramsbergen afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Neer?

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie (Limburg)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of kies direct het verbruik.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Wens je groene of grijze stroom?
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en sluit online je contract over.

Populaire energiepakketten in Neer mei 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Neer? Hier vind jij een aantal van gangbare pakketten van grote NL energiemaatschappijen als Vattenfall, Essent, Eneco, Pure Energie, NLE + Powerpeers, Energiedirect.nl, ENGIE, Oxxio, Qurrent gerekend met een verbruik van 2500 kWh – 3300 kWh stroom plus 1250 m3 tot 2000 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Actie 1 jaar Vast
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 3 jaar vast Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

In ons land mag je helemaal zelf kiezen waar je jouw gas en licht “inkoopt”. Ben je bij contractvrij, ga jij verhuizen, of voel je je niet meer thuis bij jouw huidige energiemaatschappij? Je kunt dan overstappen van energieleverancier. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Goed om te weten: doorzoek ten alle tijde de voorwaarden van jouw energiemaatschappij. Heb je maken met een opzegtermijn of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Neer. Vanaf het punt dat jij een contract hebt afgesloten ontvang je ter bevestiging een mail of brief van de nieuwe energieaanbieder. Daarin bekijk jij de kosten en kleine lettertjes (bijvoorbeeld verbruikskosten, energiebelasting, aansluitkosten, vastrecht, regiotoeslag: ) van het gekozen pakket. Je ontvangt dit digitaal of per post, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

14 dagen bedenktijd

Wanneer jouw bestelling bevestigd wordt, heb je nog 14 dagen bedenktijd. In deze 14 dagen heb je de mogelijkheid om gratis en zonder je te hoeven verantwoorden je nieuwe abonnement opzeggen. Maak je hier geen gebruik van? Het overstappen van energie zal dan actief worden op de afgesproken datum.

Oude energiepakket opzeggen

Dat oude energiecontract wordt opgezegd. In de meeste gevallen doet de nieuwe aanbieder dit. Let op: stap je over doordat je gaat verhuizen? In dat geval moet je zelf doorgaans het contract opzeggen (online of per brief).

Meterstanden doorgeven

Voor een geslaagde overstap zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan jouw “nieuwe” energieleverancier. Doorgaans doe je dit enkele dagen voor passeren van de gekozen dag van overstappen, maar het kan vaak nog tot 15 dagen na de dag van overstappen. Jouw aanstaande aanbieder stuurt de standen door naar de eerdere energiemaatschappij zodat de eindafrekening op correcte wijze kan worden opgemaakt.

Overstap is geslaagd

Is alles gelukt? Dan wordt alles definitief gemaakt, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door de gekozen energiemaatschappij in Neer. Je kunt rekenen op wederom een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Deze schatting van verbruikskosten mag jij aanpassen. Daarbij krijg je te maken met de eindafrekening van jouw “oude” leverancier. Bekijk ook “energiebedrijf Vattenfall“.

Hoe zit het met groene stroom en zonnepanelen?

Duurzame energie is hedendaags een veelbesproken doelstelling. Voorbeelden zijn gasvrij wonen en de uitstoot van CO2 reduceren. Wat kan ik zelf doen met groene energie? De meest relevante alternatieven zijn zonne-energie en windenergie. Het gros van de energieleveranciers maken hier graag gebruik van. De bedrijven bestellen zonnestroom en windenergie vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Inzake zonne-energie zijn er meerdere keuzes: het kopen van zonnepanelen voor je appartement of huis of kiezen voor een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Zonnepanelen op je dak laten plaatsen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken en daarnaast het overschot aan stroom terugleveren. Maatschappijen noemen dit vaak salderen. Jullie ontvangen hiervoor een tegemoetkoming in de gemeente Leudal.

CV vervangen door Warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Door deze producten verbruik je amper nog gas. Wanneer we het hebben over zonne-energie. De (hybride) warmtepompen zijn niet goedkoop als je ze legt naast een Nefit, AWB, Atag, Intergas of Remeha ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Je kunt flink besparen op de energierekening. Pelletkachels, Infraroodpanelen en Het warmtenet kun je ook nog afwegen.

Windenergie

In alle provincies zijn tegenwoordig windmolens te vinden. Windturbines dragen bij aan volledig zuivere windstroom waarmee je extra duurzaam bezig bent. Niet ieder aanbieder biedt deze vorm van stroom aan. Details per aanbieder wordt weergegeven in de energievergelijker. Misschien iets voor je: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Limburg.

Besparen op je verbruik

Wil je echt groen zijn? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. In het geval jij de energievraag kunt minderen zal de besparing groot zijn. Niet onbelangrijk zullen de kosten minder worden, maar je bent ook duurzaam bezig (CO2). Ga zoveel mogelijk voor apparaten met een A+ label of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Neer

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk aanbieders van energie in Neer en bespaar op gas en licht!