Energieleveranciers Henxel Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar wel €265 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Henxel vergelijken gaat eenvoudig met onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je bekijkt rap de goedkoopste energieleverancier voor jouw verbruik. Ontdek tijdelijke acties die jij via de sites van aanbieders zoals Energiedirect.nl en NLE kan afsluiten. Het oversluiten gaat gemakkelijk en vlug. Hieronder lees je toepasbare details en tips voor het zoeken naar een voordelige energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, meer info over overstappen, en hoe het zit betreft groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Henxel

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Henxel? Het is onmogelijk één energieleverancier te betitelen waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Het is afhankelijk van jouw specifieke wensen: energieverbruik en locatie. Ook zijn er meer zaken belangrijk dan enkel de energietarieven. Deze bepalen maar in kleine mate je rekening voor de energie. Bekijk maar eens je jaarrekening van de energieleverancier: aansluitkosten, vastrecht, verbruikskosten, regiotoeslag, energiebelasting: het telt allemaal mee. Bovendien hanteren de meeste organisaties een aantrekkelijke welkomstpremie als jij naar hen overstapt. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €130 tot €195. Wellicht ook beschikbaar: energieleveranciers vergelijken Heinenoord.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: Het betreft nogal een complexe berekening. De rekensom hoef je niet zelf te maken. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Henxel mei 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en je geschatte verbruik in. Dan vind je een tabel met de goedkoopste energiecontracten. Je vindt zo direct de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. Overstappen is zo rond gemaakt. Advies nodig bij het invoeren van jouw energieconsumptie? Hier vind jij het gas- en stroomverbruik van grote en kleine gezinnen/woningen.


Type woning Gasconsumptie
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Gezinssamenstelling Elektriciteit Gas
1 bewoner 1.825 kWh 700 m³
2 personen 2.300 kWh 1.150 m³
Familie (1 kind) 2.800 kWh 1.400 m³
Gezin + 2 kinderen 3.750 kWh 1.675 m³
Gezin + 3 kinderen 4.175 kWh 2.050 m³

Alle organisaties

Alle grote maatschappijen vergelijken. Van Allure Energie tot en met NLE.

Altijd de goedkoopste aanbieder

Eenvoudig vergelijken op prijs. Je bespaart zo €225 per jaar.

Razendsnel overstappen

Het is zo geregeld met de overstapservice. Nooit zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Henxel

Eenvoudig besparen op stroom en gas? Geïnteresseerd in een betaalbaar energiecontract? Hier tref je alle goedkope contracten. Middels energieleverancieractie.nl kun je onmiddellijk energieprijzen Henxel vergelijken. Voer je adres & stoom/gas verbruik in en zoek meteen de goedkoopste leverancier. Meer info over een zeker pakket? Selecteer dan de overkoepelende merksite. Stap nu over naar alle energieaanbiedingen en overstap bonussen. Iedereen wil toch profiteren van goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
A la minute gas en elektriciteit vergelijken? Maak gebruik van het stappenplan op deze pagina en check meteen de duurzaamste of de goedkoopste energieleverancier voor je huis. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste energie in Puttershoek afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Henxel?

 1. Voer jouw locatie in (Gelderland)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Kies eventueel het filter voor groene stroom.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en sluit online je contract over.

Populaire energiepakketten in Henxel mei 2024

Wat zijn nu de populaire energiecontracten in Henxel? Nu vind jij een lijstje met beschikbare pakketten van de grote Nederlandse maatschappijen zoals Vattenfall, NLE, Pure Energie, Eneco, Greenchoice + Oxxio, Energiedirect.nl, Budget Energie, Powerpeers, ENGIE gerekend met een verbruik van 1700 kWh tot 2900 kWh stroom en 950 m3 t/m 1950 m3 gas.

 • Eneco – HollandseWind + AardGas vast 1 jaar
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 1 jaar
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas Onbepaalde Tijd
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 3 jaar vast Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

Tegenwoordig beslis jij zelf bij welke partij jij gas en licht koopt. Is het einde van de contractperiode in zicht, heb je een nieuwe woning gekocht, of ben je ontevreden over je energiemaatschappij? Dan is overstappen van energieleverancier interessant. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Let op: controleer uiteraard de condities van het huidige contract. Welke opzegtermijn geldt er, en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Henxel. Op het moment dat het contract is doorgevoerd zal er maar mail / bevestigingsbrief binnenkomen van de aankomende leverancier. In dit schrijven zie je de geldige tarieven en regelgeving (denk aan verbruikskosten, netbeheerkosten, leveringkosten, regiotoeslag, aansluitkosten: ) van het energiecontract. Dit kan per mail of post, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

Wettelijke bedenktijd

Op het moment dat de bestelling in goede orde binnengekomen is, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. Binnen deze termijn mag je zonder kosten, of een uitgebreide toelichting te geven, jouw aanvraag annuleren. Wil je dan niet? Het overstappen van energie wordt geactiveerd volgens afspraak.

Opzeggen van oude contract

Het lopende gas & licht pakket wordt opgezegd. In de regel doet de nieuwe aanbieder dit. Belangrijk: ga je verhuizen? Je moet dan zelf meestal het oude abonnement annuleren.

Het doorgeven van meterstanden

Voor een succesvolle overstap ben je verplicht de meterstanden door te geven aan jouw toekomstige maatschappij. Doorgaans wordt dit van je gevraagd iets voor de overstapdatum, maar soms gebeurt het ook 1 of 2 weken na de overstap. Jouw toekomstige energiemaatschappij communiceert dit weer richting je voormalige aanbieder zodat deze de eindafrekening kan maken.

Je bent overgestapt van energie

Heb jij alle stappen afgerond? Dan wordt de overstap afgerond, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door je nieuw gekozen energiemaatschappij in Henxel. Ze sturen jou hiervan een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Je kunt dit gewoon wijzigen. Voorts incasseren jullie een overzicht + eindafrekening van de “vroegere” aanbieder. Bekijk nu “opzeggen Innova Energie“.

Hoe zit het met groene stroom en zonnepanelen?

Duurzame energie is op dit moment een belangrijk thema. Onder andere gasvrij wonen en het beperken van CO2 gebruik. Maar hoe werkt groene energie nou precies? De 2 meest toegepaste keuzes zijn zonnestroom en windenergie. Bijna alle energie-aanbieders werken hier dan ook graag mee. De aanbieders kopen deze windenergie en zonne-energie bij Europese bedrijven of lokale partijen.

Zonnepanelen

Wat betreft zonne energie onderscheiden we 2 situaties: zonnepanelen laten plaatsen voor op het dak of kiezen voor een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Zelf zonnepanelen plaatsen is heel interessant. Jij kan je stroom dan zelf gebruiken maar ook het overschot aan stroom terugleveren. Dit noemen we ook wel salderen. Je krijgt daarvoor een redelijke vergoeding in de gemeente Winterswijk.

CV vervangen door Warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Middels dit systeem gaat je gasverbruik flink omlaag. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. Deze (hybride) warmtepompen vergen een aardige investering in vergelijking met Intergas, Nefit, Atag, Vaillant of Remeha ketel. Er is wel een subsidie (ISDE) beschikbaar. Dan kan jij snel gaan besparen op de energierekening. Zonneboilers, Pelletkachels en Het warmtenet kun je ook nog afwegen.

Windenergie

Door het hele land vormen windmolens het landschap. Een windturbine levert 100% groene windstroom aan de Nederlandse huishoudens. Niet ieder maatschappij biedt groene stroom via wind. Een uitgebreide filter is beschikbaar in onze online energievergelijker. Wat ook in opkomst is: een deel van een windmolen kopen in provincie Gelderland.

Besparen energieverbruik

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Dan moet je besparen op je verbruik. Op het moment dat je het verbruik van energie weet te beperken kan dat al flink schelen. Niet alleen maar op de energienota, maar ook op het vervuilen van de aarde. Kies bijvoorbeeld bewust voor zuinige apparaten en A++ labels of LED verlichting. Direct energie besparen in Henxel

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk energiepakketten in Henxel en betaal minder voor gas en licht!