Energieleveranciers Puttershoek Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar €235 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Puttershoek vergelijken gaat eenvoudig middels onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je treft à la minute de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Je vind hier alle speciale aanbiedingen die jij via de sites van aanbieders zoals Engie en Vandebron ontvangt. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat makkelijk en zonder problemen. Op energieleverancieractie.nl doorzoek jij bruikbare toelichtingen en tips ten behoeve van het speuren naar de goedkoopste energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, hoe je snel kunt overstappen, en wat de mogelijkheden zijn met betrekking tot groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Puttershoek

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Puttershoek? Het is niet mogelijk één energieleverancier te noemen die de laagste prijzen hanteert. Dit wordt mede bepaald door jouw persoonlijke situatie: verbruik (kWh en m3) en locatie. Ook ga je te kort door de bocht als je kijkt naar enkel de energietarieven. Dat bepaalt maar beperkt de energierekening. Check maar eens jullie jaarrekening van de energieleverancier: leveringkosten, netbeheerkosten, energiebelasting, aansluitkosten, vastrecht: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Bovendien hanteren veel maatschappijen een aantrekkelijke welkomstpremie voor overstappers. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €145 t/m €250. Wellicht ook beschikbaar: energieleveranciers vergelijken Benschop.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Opletten: Het gaat om een aardig complexe berekening. Geen nood, je hoeft niet zelf te rekenen. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. Snel overstappen naar een goedkoop energiepakket in Puttershoek juli 2024? Geef je adresgegevens plus hoeveel stroom en gas je verbruikt in. Daarop check je een lijst met relevante energiecontracten. Jij kiest rap de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Overstappen is zo gedaan. Hulp nodig bij het invullen van jouw verbruik? Hierna vind jij het gemiddelde gas- en stroomverbruik bij grote en kleine gezinnen/woningen.


Type woning Gasverbruik
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Gezinssamenstelling Stroom Gas
1 persoon 1.950 kWh 750 m³
2 bewoners 2.250 kWh 1.100 m³
Gezin + 1 kind 3.000 kWh 1.300 m³
Familie (2 kinderen) 3.675 kWh 1.725 m³
Familie (3 kinderen) 4.100 kWh 2.000 m³

Alle pakketten

Alle erkende partijen vergelijken. Van De Vastelastenbond tot Leon Zeewolde.

Vind het goedkoopste pakket

Nooit meer teveel betalen. Besparingen mogelijk tot €475 per jaar.

Probleemloos overstappen

Daarvoor gebruik je de overstapservice. Je komt niet zonder stroom of gas.

Energieprijzen vergelijken in Puttershoek

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Overstappen op een goedkoop contract? Hier tref je alle goedkope contracten. Door gebruik te maken van energieleverancieractie.nl kun jij probleemloos energieprijzen Puttershoek vergelijken. Vul jouw locatie + stoom/gas verbruik in en zoek snel de goedkoopste leverancier. Aanvullende info over een zeker pakket? Selecteer dan website van de aanbieder. Stap nu over naar alle energieaanbiedingen en welkomstbonussen. Iedereen wil toch profiteren van goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Gas en elektriciteit vergelijken, hoe werkt dat? Gebruik het stappenplan rechts en achterhaal onmiddellijk de milieuvriendelijkste of meest goedkope energieleverancier voor je huis. Mensen zochten ook naar: goedkoopste energie in Keijenborg afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Puttershoek?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Zuid-Holland)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
 5. Maak een keuze uit de contracten (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Selecteer optioneel groene stroom.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en regel snel de overstap.

Populaire energiepakketten in Puttershoek juli 2024

Wat zijn nu de populaire energiecontracten in Puttershoek? Op energieleverancieractie.nl lees je een tabel met veel bestelde pakketten van de bekende energiemaatschappijen als Essent, NLE, Greenchoice, Eneco, Vattenfall + Energiedirect.nl, ENGIE, Budget Energie, Qurrent, Powerpeers met een verbruik van 2450 kWh t/m 2700 kWh stroom plus 1200 m3 t/m 2000 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs 1 jaar Vast Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

Vandaag de dag ben je vrij om te kiezen waar jij je gas en licht inkoopt. Loopt het contract bijna af, ga jij verhuizen, of ben je ontevreden over jouw huidige energiemaatschappij? Wacht dan niet langer met overstappen van energieleverancier. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Let op: controleer wel de kleine lettertjes van de energieaanbieder. Welke opzegtermijn geldt er, en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Puttershoek. Nadat je een bestelling hebt geplaatst krijg je een bevestigingsmail of brief van de nieuwe organisatie. In dit schrijven bekijk jij de geldige tarieven en bijkomende kosten (zoals regiotoeslag, netbeheerkosten, opslag duurzame energie, aansluitkosten, vastrecht: ) van het contract. Je ontvangt dit digitaal of per post, in de regel binnen 14 dagen.

2 weken bedenktijd

Nadat het nieuwe contract binnen is, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. Gedurende deze dagen mag je zonder kosten, of een geldige reden op te geven, jouw aanvraag annuleren. Vind je het allemaal prima? Het overstappen van energie zal dan actief worden op de afgesproken datum.

Opzeggen van huidige energiecontract

Dat actuele gas en stroom pakket wordt opgezegd. In de regel wordt dit geregeld door de nieuwe aanbieder. Advies: krijg je een andere huis? In dat geval moet je zelf normaal gesproken het contract even opzeggen.

Het doorgeven van meterstanden

Voor een succesvolle overstap wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan de nieuwe energieleverancier. Gewoonlijk doe je dit een paar dagen voor het moment van overstappen, maar soms gebeurt het ook een paar dagen na de dag van overstappen. De nieuwe maatschappij communiceert dit weer richting jouw “oude” energiemaatschappij waarna je een eindafrekening ontvangt.

Het overstappen is gelukt

Ben je er doorheen gekomen? Dan wordt de overstap afgerond, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door de gekozen energiemaatschappij in Puttershoek. Je kunt rekenen op uiteraard een bevestiging plus een voorstel van het maandelijkse voorschotbedrag. Deze schatting van verbruikskosten mag jij verhogen. Ook incasseer je een eindafrekening van jouw oude energieleverancier. Ga verder naar “stroom van Engie“.

Zonnepanelen voor groene stroom, werkt dat?

Duurzame energie is op dit moment iets waar veel mensen mee bezig zijn. Voorbeelden zijn een gasvrij huis en besparen op de CO2 uitstoot. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? 2 relevante opties zijn manieren zijn wind en zon (stroom). Veel energieleveranciers hebben dat in hun portfolio. De leveranciers reserveren zonnestroom en windenergie vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Met betrekking tot zonne energie kun jij kiezen: investeren in zonnepanelen voor op het dak of kiezen voor een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Zonnepanelen op je dak laten plaatsen kan heel lucratief zijn. Je kunt je eigen stroom gebruiken plus je teveel opgewekte stroom terugleveren aan het net. De term hiervoor is ‘salderen’. Daarvoor heb je recht op een aantrekkelijk tarief in de gemeente Binnenmaas.

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De “ouderwetse” cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Middels dit systeem verbruik je nauwelijks tot geen gas meer. Je stroomverbruik neemt wel toe. De (hybride) warmtepompen zijn niet goedkoop als je ze legt naast een Remeha, Vaillant, AWB, Intergas of Nefit ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Zo kan je direct besparen op de energierekening. Zonneboilers, Pelletkachels en Het warmtenet kunnen ook uitkomst bieden.

Windenergie

Door heel Nederland zijn tegenwoordig windmolens te vinden. Windturbines dragen bij aan 100% groene windstroom waarmee je extra duurzaam bezig bent. Niet elke aanbieder biedt groene stroom via wind. Een uitgebreide filter wordt weergegeven in de energievergelijker. Nieuw: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Zuid-Holland.

Energieverbruik reduceren

Bewuster met elektriciteit omgaan? Dan moet je besparen op je verbruik. Als jij de energievraag kan verlagen kan dat al flink schelen. Niet alleen maar op de energienota, maar je bent ook duurzaam bezig (CO2). Koop specifiek zuinige apparaten en A++ labels of LED verlichting. Direct energie besparen in Puttershoek

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk aanbieders van energie in Puttershoek en betaal minder voor gas en licht!