Energieleveranciers Keijenborg Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar €535 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Keijenborg vergelijken is gemakkelijk dankzij onze energievergelijker! Direct energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je checkt probleemloos de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Je checkt zo veel speciale welkomstkortingen die je niet via de website van bijv. Huismerk Energie en Qwint ontvangt. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat moeiteloos en gebruiksvriendelijk. Hieronder bekijk je toepasbare feiten en tips ten behoeve van het zoeken naar een voordelige energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, hoe je snel kunt overstappen, en wat je moeten weten ten aanzien van groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Keijenborg

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Keijenborg? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier te betitelen die echt het goedkoopste is. Het heeft te maken met indicatoren zoals: verbruik (kWh en m3) en locatie. Verder ga je te kort door de bocht als je kijkt naar puur de energietarieven. Dit beïnvloed maar beperkt de energierekening. Doorzoek maar eens jouw jaarafrekening: je vindt daar: vastrecht, regiotoeslag, netbeheerkosten, leveringkosten, aansluitkosten: het telt allemaal mee. Daarnaast geven flink wat maatschappijen een aantrekkelijke welkomstpremie bij het overstappen. In de praktijk ligt varieert dit van €125 tot €235. Wellicht ook beschikbaar: energieleveranciers vergelijken Taarlo.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: Je hebt te maken met een aardig gecompliceerde berekening. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Onmiddellijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Keijenborg mei 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + je totale jaarverbruik in. Vervolgens check je een tabel met de goedkoopste energiecontracten. Je ontdekt simpel de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Oversluiten is binnen enkele minuten doorgevoerd. Problemen bij het doorgeven van gas en stroom verbruik? Op deze pagina detecteer je het gemiddelde gas- en stroomverbruik bij voor een aantal situaties.


Type woning Verbruik
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Soort huishouden Elektriciteit Gas
1 persoon 1.850 kWh 650 m³
2 bewoners 2.150 kWh 1.025 m³
Gezin + 1 kind 2.925 kWh 1.425 m³
Gezin + 2 kinderen 3.600 kWh 1.725 m³
Gezin + 3 kinderen 4.075 kWh 1.950 m³

Alle leveranciers

Alle bekende organisaties vergelijken. Van Clean Energy tot en met Vrijopnaam.

Een lagere energierekening

Betaal niet langer teveel voor energie. Besparingen tot wel €235 per jaar.

Gelijk overstappen

Ontdek het gemak van de overstapservice. Je komt niet zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Keijenborg

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Geïnteresseerd in een voordelig energiepakket? Dan heb je de juiste website gevonden. Aan de hand van onze tool kan je eenvoudig energieprijzen Keijenborg vergelijken. Voer je adres plusverbruik in, en zoek meteen het goedkoopste contract. Meer weten over een bepaald pakket? Bekijk dan de overkoepelende merksite. Check nu alle populaire energie aanbiedingen en welkomstkortingen. Iedereen wil toch profiteren van goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Wil jij ook geld besparen en gas en elektriciteit vergelijken? Volg de stappen aan de rechterkant en vergelijk meteen de duurzaamste of de goedkoopste energieleverancier voor jouw situatie. Zoek ook naar goedkoopste energie in De Heurne afsluiten.

Hoe gaat gas en stroom vergelijken in Keijenborg?

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie (Gelderland)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Wens je groene of grijze stroom?
 7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en stap direct online over.

Populaire energiepakketten in Keijenborg mei 2024

Wat zijn nu de populaire energiecontracten in Keijenborg? Hieronder vind jij een lijstje met beschikbare pakketten van populaire energiemaatschappijen als Pure Energie, NLE, Eneco, Vattenfall, Essent maar uiteraard ook Budget Energie, Powerpeers, ENGIE, Energiedirect.nl, Qurrent uitgaande van een verbruik van 2500 kWh tot 3800 kWh stroom en 1400 m3 t/m 1500 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Actie 1 jaar Vast
 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 1 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Actie 1 jaar Vast
 • Oxxio – Stroom en Gas Modelcontract
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

In ons land bepaal je zelf waar je jouw gas en licht “inkoopt”. Ben je bij contractvrij, sta je op het punt om te verhuizen, of ben je niet zo tevreden over jouw energieaanbieder? Je kunt dan overwegen om over te stappen van energieleverancier. Dit mag op elk moment. Let op: bekijk ten alle tijde de voorschriften van de huidige energieleverancier. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Contracten vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Keijenborg. Op het moment dat het contract is doorgevoerd krijg je een bevestigingsmail of brief van de geselecteerde energieaanbieder. In deze mail of brief lees jij de kosten en extra regels (denk aan energiebelasting, aansluitkosten, opslag duurzame energie, regiotoeslag, vastrecht: ) van het gekozen pakket. Dit kan per mail of post, doorgaans binnen 2 weken.

Bedenktijd energiecontract

Op het moment dat je de bevestiging ontvangen hebt, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. Binnen deze termijn kun jij nog zonder kosten te maken en zonder je te hoeven verantwoorden het nieuwe contract cancellen. Vind je het allemaal prima? De overstap van energie wordt dan definitief in gang gezet.

Opzeggen van oude contract

Jouw oude energiecontract wordt beëindigd. Gewoonlijk zal jouw nieuwe aanbieder dit doen. Advies: ga je verhuizen? Dan moet je zelf normaliter de actuele abonnementen stopzetten.

Meterstanden doorgeven

Voor een succesvolle overstap moet je de meterstanden tijdig doorgeven aan de toekomstige leverancier. Doorgaans gebeurt dit iets voor de gekozen dag van overstappen, maar soms gebeurt het ook 2 weken na de overstap. Jouw “nieuwe” maatschappij geeft dit door aan de “vroegere” energieleverancier zodat de eindafrekening op correcte wijze kan worden opgemaakt.

Je bent overgestapt van energie

Is dit allemaal goed gegaan? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en start de levering van stroom en gas door je nieuw gekozen energiemaatschappij in Keijenborg. Je ontvangt hiervan uiteraard een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Deze inschatting van kosten kan je altijd verlagen. Daarnaast ontvangen jullie een overzicht + eindafrekening van de “vroegere” energieaanbieder. Bezoek nu “prijzen vergelijken van De Vastelastenbond“.

Hoe zit het met groene stroom en zonnepanelen?

Duurzame energie is momenteel een onderwerp waar veel over gesproken wordt. Hierbij kun je denken aan je huis gasvrij verwarmen en besparen op de CO2 uitstoot. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? De twee meest interessante manieren zijn windenergie en zonne-energie. Veel energieleveranciers hebben dit al geïntegreerd. De maatschappijen kopen deze zonnestroom en windenergie bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Omtrent zonne-energie kun jij kiezen: het kopen van zonnepanelen voor jullie eigen woning of bewust de keuze maken voor een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen kan al snel lonen. Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom en natuurlijk je teveel opgewekte stroom terugleveren aan het net. Maatschappijen noemen dit vaak salderen. Je ontvangt hiervoor een kleine vergoeding in de gemeente Bronckhorst.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Daardoor zal je gasverbruik significant dalen. Wanneer we het hebben over zonne-energie. De (hybride) warmtepompen zijn niet goedkoop wanneer je het vergelijk met een Atag, Intergas, Vaillant, Remeha of Nefit ketel. Er is wel een subsidie (ISDE) beschikbaar. Je kunt flink besparen op de energiekosten. Pelletkachels, Infraroodpanelen en Zonneboilers kunnen ook uitkomst bieden.

Windenergie

Door heel Nederland zijn tegenwoordig windmolens te vinden. Windturbines dragen bij aan volledig zuivere windstroom waarmee je extra duurzaam bezig bent. Niet elke leveranciers biedt deze vorm van stroom aan. Een uitgebreide filter is beschikbaar in onze online energievergelijker. Iets van de laatste jaren: een deel van een windmolen kopen in provincie Gelderland.

Minder energie consumeren

Streef jij naar een duurzame aardbol? Kijk dan ook kritisch naar je eigen verbruik. Zodra je het verbruik van energie kan verlagen kan je flink besparen. Niet alleen op de kosten, maar ook op CO-2 uitstoot. Ga zoveel mogelijk voor apparaten met een A+ label of LED verlichting. Direct energie besparen in Keijenborg

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk aanbieders van energie in Keijenborg en bespaar op gas en licht!