Energieleveranciers Wapse Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar €535 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Wapse vergelijken gaat eenvoudig door middel van onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je checkt ogenblikkelijk de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Je vind hier alle exclusieve welkomstkortingen die jij niet via de normale weg bij bijv. Greenchoice en Oxxio kunt gebruiken. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat eenvoudig en snel. Op de site doorzoek jij nuttige gegevens en adviezen t.b.v. het uitzoeken van de goedkoopste energieaanbieder, hoe je onze vergelijker het beste kunt gebruiken, meer info over overstappen, en wat er allemaal mogelijk is rondom groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Wapse

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Wapse? Het is onmogelijk één energieleverancier te vermelden die de laagste prijzen hanteert. Het is afhankelijk van indicatoren zoals: energieconsumptie en postcode. Daarnaast ga je te kort door de bocht als je kijkt naar exclusief de energiekosten. Dit beïnvloed maar voor een deel je rekening voor de energie. Controleer maar de jaarrekening: jij betaalt opslag duurzame energie, energiebelasting, regiotoeslag, netbeheerkosten, vastrecht: het wordt allemaal doorbelast. Verder hanteren sommige bedrijven een vorstelijke welkomstpremie voor consumenten die overstappen. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €150 tot €260. Nu ook online: energieleveranciers vergelijken Gramsbergen.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Opletten: Het is een behoorlijk gecompliceerde berekening. Geen nood, je hoeft niet zelf te rekenen. Dat doet onze gratis energievergelijker. À la minute overstappen naar een goedkoop energiepakket in Wapse mei 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en je geschatte verbruik in. Hierna tref jij een lijst met de meest voordelige energie aanbieders. Jij kiest ogenblikkelijk de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Overstappen is zo geregeld. Advies nodig bij het invoeren van gas en stroom verbruik? Op de site vind je het stroom- en gasverbruik bij grote en kleine gezinnen/woningen.


Soort huis Gas
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Aantal bewoners Elektriciteit Gas
1 persoons huishouden 1.925 kWh 750 m³
2 persoons huishouden 2.100 kWh 1.125 m³
Familie (1 kind) 2.800 kWh 1.425 m³
2 & 2 kinderen 3.775 kWh 1.675 m³
Familie (3 kinderen) 4.375 kWh 2.100 m³

Alle aanbieders

Alle landelijke partijen vergelijken. Van Clean Energy tot en met Powerpeers.

Flink besparen op jouw energie

Sorteer alle aanbieders op prijs. Bespaar tot wel €335 per jaar.

Moeiteloos overstappen

Zo gepiept met de overstapservice. Nooit zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Wapse

Eenvoudig besparen op stroom en gas? Ben jij op zoek naar een betaalbaar energiecontract? Dan zit je hier helemaal goed! D.m.v. onze tool kun je à la minute energieprijzen Wapse vergelijken. Geef je woongegevens & energieverbruik in en kies à la minute de goedkoopste leverancier. Meer info over een bepaalde leverancier? Dat is te vinden in het bedrijfsprofiel. Ontdek nu de belangrijkste energie aanbiedingen en actiekortingen. Iedereen wil toch profiteren van goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Hoe werkt gas en elektriciteit vergelijken? Check het stappenplan aan de rechterkant en bekijk à la minute de “groenste” of goedkoopste energieleverancier passend bij je energieverbruik. Vind alles uit over goedkoopste energie in Oostwold afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Wapse?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Drenthe)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of vul het exacte verbruik in.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Kies voor groene of grijze stroom.
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en zet de oversluit procedure in gang.

Populaire energiepakketten in Wapse mei 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Wapse? Nu check je een tabel met gangbare pakketten van de grote Nederlandse maatschappijen zoals Pure Energie, Essent, Vattenfall, NLE, Greenchoice en ook Qurrent, Powerpeers, ENGIE, Oxxio, Energiedirect.nl berekend met een consumptie van 1950 kWh tot 2750 kWh stroom plus 1350 m3 t/m 1550 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas 1 jaar Vast Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 2 jaar Actie
 • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • EnergieFlex – 100% Sociaal Groen Gas en Groene Stroom 3 jaar vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

Als consument beslis jij zelf naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Loopt het contract bijna af, ga je binnenkort ergens anders wonen, of ben je niet blij met jouw huidige energieleverancier? Je kunt dan overwegen om over te stappen van energieleverancier. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Kijk uit: doorzoek ten alle tijde de voorwaarden van het energiecontract. Heb je maken met een opzegtermijn of volgt er een boete bij vroegtijdige contractbreuk?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Voer alle gegevens in die worden gevraagd en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in Wapse. Zodra je nieuwe bestelling is afgerond krijg je de bevestiging binnen van de nieuwe leverancier. Aan de hand daarvan zie jij de geldige tarieven en condities (denk aan regiotoeslag, leveringkosten, opslag duurzame energie, netbeheerkosten, verbruikskosten: ) van het gekozen pakket. Dit kan per mail of post, en het duurt een paar dagen.

Bedenktijd bij energiepakket

Nadat de bestelling in goede orde binnengekomen is, heb je nog 14 dagen bedenktijd. Binnen deze termijn mag je gratis en zonder specifieke reden je nieuwe abonnement opzeggen. Onderneem je geen actie? De overstap van energie wordt automatisch doorgevoerd.

Opzeggen van oude contract

Je vorige gas en stroom pakket wordt beëindigd. Doorgaans draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Belangrijk: stap je over doordat je gaat verhuizen? In dat geval moet je zelf normaliter het contract even opzeggen.

Het doorgeven van meterstanden

Voor een correcte afhandeling ben je verplicht de meterstanden door te geven aan de aanstaande energiemaatschappij. Normaliter dien je dit te doen enkele dagen voor passeren van de datum van overstap, maar soms gebeurt het ook 14 dagen na de gekozen overstapdatum. Jouw aanstaande maatschappij speelt de standen door aan de eerdere energiemaatschappij die dan een eindafrekening van je verbruik kan berekenen.

Overstap is geslaagd

Ben je er doorheen gekomen? Dan wordt de overstap afgerond, en zal gas en stroom worden geleverd door de nieuwe energiemaatschappij in Wapse. Het is nog even wachten op natuurlijk een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Deze mag je op ieder moment bewerken. Tevens krijg je een eindafrekening van de eerdere energieleverancier. Ga verder naar “stroom en gas van Innova Energie“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is vandaag de dag een onderwerp waar veel over gesproken wordt. Denk aan een woning zonder gas en de uitstoot van CO2 reduceren. Hoe kan ik aan de slag met groene energie? De meest relevante alternatieven zijn zonne-energie en windenergie. Een groot aantal energieleveranciers hebben dit al geïntegreerd. De maatschappijen reserveren zonne-energie en stroom afkomstig van wind bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Met betrekking tot zonne energie heb je 2 opties: het kopen van zonnepanelen voor jullie eigen woning of kiezen voor een stroomaanbieder die zonne-energie inkoopt. Zonnepanelen op je dak laten plaatsen is heel interessant. Je hebt de mogelijkheid je eigen stroom af te nemen en tevens het overschot aan stroom terugleveren. We hanteren daarvoor het principe van ‘salderen’. Hiervoor ontvang je een aantrekkelijk tarief in de gemeente Westerveld.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Daardoor gaat je gasverbruik flink omlaag. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. De (hybride) warmtepompen zijn nog best duur als je ze legt naast een AWB, Vaillant, Intergas, Remeha of Atag ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energierekening. Pelletkachels, Het warmtenet en Zonneboilers kunnen ook uitkomst bieden.

Windenergie

Door heel Nederland zie je grote parken met windmolens. Windturbines genereren grote hoeveelheden windstroom voor woningen in ons land. Niet elke aanbieder biedt groene stroom via wind. Extra info hierover vind je in onze energievergelijker. Ook interessant: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Drenthe.

Minder energie consumeren

Wil je echt groen zijn? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. Zodra jij de energievraag reduceert heeft dat direct effect. Niet onbelangrijk zullen de kosten minder worden, maar ook op CO-2 uitstoot. Koop specifiek producten met A++ labels of LED verlichting. Direct energie besparen in Wapse

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk energiemaatschappijen in Wapse en betaal minder voor gas en licht!