Energieleveranciers Slootdorp Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar tot €645 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Slootdorp vergelijken gaat eenvoudig middels onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je ontdekt rap de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Je checkt zo veel unieke kortingsacties die je niet via de website van o.a. Eneco of HVC kunt vinden. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat simpel en vlug. Op deze pagina vind jij bruikbare informatie en tips ter ondersteuning bij het vinden van de goedkoopste energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, hoe je snel kunt overstappen, en wat je moeten weten ten aanzien van groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Slootdorp

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Slootdorp? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier te bestempelen die echt het goedkoopste is. Dit wordt beïnvloed door aspecten als: gas- en stroomverbruik en adres. Ook zijn er meer zaken belangrijk dan exclusief de energietarieven. Dat bepaalt slechts ten dele de maandelijks energierekeningen. Inspecteer maar eens de laatste jaarrekening van jouw huidige energiemaatschappij: energiebelasting, netbeheerkosten, regiotoeslag, leveringkosten, vastrecht: het wordt allemaal doorbelast. Verder hanteren veel aanbieders een vorstelijke welkomstpremie als je jouw contract oversluit. In de praktijk ligt varieert dit van €90 tot +/- €220. Nu ook online: energieleveranciers vergelijken De Weere.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: Je hebt te maken met best een moeilijke berekening. De rekensom hoef je niet zelf te maken. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. Gelijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Slootdorp mei 2024? Geef je adresgegevens plus je totale jaarverbruik in. Vervolgens vind je een lijst met relevante energiecontracten. Je treft simpel de goedkoopste leverancier van stroom en gas. Oversluiten is binnen enkele minuten geregeld. Advies nodig bij het invoeren van jullie energieverbruik? Op energieleverancieractie.nl detecteer je het gas- en stroomverbruik van verschillende type woningen en huishouden.


Soort huis Verbruik
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Gezinssamenstelling Elektriciteit Gas
1 bewoner 1.800 kWh 600 m³
2 bewoners 2.125 kWh 1.000 m³
2 & 1 kind 2.775 kWh 1.400 m³
Familie (2 kinderen) 3.450 kWh 1.800 m³
Familie (3 kinderen) 4.250 kWh 1.975 m³

Alle pakketten

Alle landelijke partijen vergelijken. Van Essent tot Vandebron.

Besparen op je energie

Eenvoudig vergelijken op prijs. Je bespaart zo €355 per jaar.

Makkelijk overstappen

Profiteer van de overstapservice. Nooit zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Slootdorp

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Ben jij op zoek naar een voordelig energiepakket? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. Via de vergelijker kun jij rap energieprijzen Slootdorp vergelijken. Geef je woongegevens & stoom/gas verbruik in en vind à la minute het goedkoopste contract. Meer details over een bepaalde leverancier? Bekijk dan site van de leverancier. Check nu de belangrijkste energie aanbiedingen en welkomstbonussen. In luttele minuten stap jij over naar goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Hoe kan ik het beste gas en elektriciteit vergelijken? Gebruik het stappenplan aan de rechterkant en check vlug de meest geschikte of voordeligste energieleverancier voor jullie woning. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste energie in Maasbree afsluiten.

Hoe kan ik gas en stroom vergelijken in Slootdorp?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Noord-Holland)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Kies de contractsduur die bij je past (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Wens je groene of grijze stroom?
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en laat je contract overzetten.

Populaire energiepakketten in Slootdorp mei 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Slootdorp? Op deze pagina vind je een tabel met standaard pakketten van grote NL energiemaatschappijen als Vattenfall, Greenchoice, Eneco, Essent, NLE en natuurlijk ENGIE, Energiedirect.nl, Budget Energie, Powerpeers, Oxxio met een verbruik van 2200 kWh tot 3350 kWh stroom en 1300 m3 t/m 1500 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Vast 1 jaar Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 5 jaar Actie
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Variabel
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

In ons land beslis jij zelf bij welke partij jij gas en licht koopt. Is jouw energiecontract verlopen, ga jij verhuizen, of wil je gewoon af van jouw energieleverancier? Kies dan voor overstappen van energieleverancier. Dit kan praktisch eigenlijk altijd. Advies: check uiteraard de voorwaarden van het energiecontract. Welke opzegtermijn geldt er, of volgt er een boete bij vroegtijdige contractbreuk?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in Slootdorp. Op het moment dat je aankoop is verzonden zul jij een mail ontvangen van de nieuwe organisatie. Daarin vind je de kosten en condities (denk aan opslag duurzame energie, energiebelasting, regiotoeslag, verbruikskosten, vastrecht: ) van jouw nieuwe pakket. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, en het duurt een paar dagen.

14 dagen bedenktijd

Op het moment dat de bestelling in goede orde binnengekomen is, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). Binnen deze termijn kun jij nog zonder kosten te maken en zonder opgaaf van reden het contract ongeldig verklaren. Onderneem je geen actie? Het overstappen van energie is nu definitief.

Oude contract opzeggen

Jouw werkende contract zal worden opgezegd. Normaal gesproken doet de nieuwe aanbieder dit. Let op: ga je van woning wisselen? Je moet dan zelf in de regel het energiecontract beëindigen.

Het doorgeven van meterstanden

Voor een correcte afhandeling moet je de meterstanden tijdig doorgeven aan jouw aanstaande energieaanbieder. Normaal gesproken moet dit enkele dagen voor passeren van de datum van overstap, hoewel het soms ook uitloopt tot twee weken na de overstapdatum. De toekomstige aanbieder speelt de standen door aan jouw oude energiemaatschappij zodat deze de eindafrekening kan maken.

Overstap is geslaagd

Het hele stappenplan afgerond? Dan wordt de overstap afgerond, en start de levering van stroom en gas door de gekozen energiemaatschappij in Slootdorp. Hiervoor krijg je natuurlijk een bevestiging plus een voorstel van het maandelijkse voorschotbedrag. Deze schatting van verbruikskosten mag jij verhogen. Ook ontvang jij een eindafrekening van de eerdere energieleverancier. Ga verder naar “welkomstpremie Oxxio“.

Zonnepanelen voor groene stroom, werkt dat?

Duurzame energie is op dit moment een belangrijk thema. Hierbij kun je denken aan een gasvrij huis en minder CO2 uitstoten. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? De meest relevante mogelijkheden zijn zonne-energie en windenergie. Een groot aantal energie-aanbieders hebben dat in hun portfolio. De bedrijven kopen deze zonne-energie en windenergie bij Europese bedrijven of lokale partijen.

Zonnepanelen

Wanneer we het hebben over zonn-energie kun jij kiezen: zonnepanelen laten plaatsen voor jullie eigen woning of specifiek zoeken naar een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom plus je overschot aan stroom terugleveren. Dit noemen we ook wel salderen. Hiervoor ontvang je een tegemoetkoming in de gemeente Hollands Kroon.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De “ouderwetse” cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Daardoor verbruik je amper nog gas. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. Hybride warmtepompen zijn nog best duur als je ze legt naast een Vaillant, Intergas, AWB, Remeha of Nefit ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Dan kan jij snel gaan besparen op de energienota. Het warmtenet, Zonneboilers en Infraroodpanelen zijn ook innovatieve producten.

Windenergie

Door het hele land vormen windmolens het landschap. Deze windturbines leveren schone windstroom wat geleverd wordt aan huizen. Niet elke leveranciers biedt groene stroom via wind. Meer daarover wordt weergegeven in de energievergelijker. Nieuw: een deel van een windmolen kopen in provincie Noord-Holland.

Energieverbruik minderen

Bewuster met elektriciteit omgaan? Kijk dan ook kritisch naar je eigen verbruik. Wanneer jij de energievraag reduceert heeft dat direct effect. En dan hebben we het niet alleen over de energierekening, maar ook op CO-2 uitstoot. Houd rekening met huishoudelijke apparatuur met A+ energielabel of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in Slootdorp

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk energieleveranciers in Slootdorp en bezuinig op gas en licht!