Energieleveranciers De Weere Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €535 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in De Weere vergelijken gaat gemakkelijker dan ooit met behulp van onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je treft eenvoudig de goedkoopste energieleverancier voor jouw verbruik. Je vind hier alle tijdelijke aanbiedingen die je niet via de website van bijv. Huismerk Energie en Pure Energie kan afsluiten. Overstappen van energie gaat handig en kost slechts een paar minuten. Hier lees je praktische toelichtingen en handreikingen bij het vinden van een voordelige energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, wat je moet weten over overstappen, en wat de mogelijkheden zijn rondom groene energie.


Goedkoopste energieleverancier De Weere

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in De Weere? Er is helaas niet één energieleverancier te onderscheiden die echt het goedkoopste is. Dit wordt mede bepaald door indicatoren zoals: energieconsumptie en woning. Bovendien zijn er veel aspecten belangrijker dan alleen de energietarieven. Deze bepalen slechts ten dele de energierekening. Inspecteer maar eens de laatste jaarrekening van jouw huidige energiemaatschappij: vastrecht, regiotoeslag, energiebelasting, leveringkosten, aansluitkosten: het telt allemaal mee. Bovendien bieden sommige leveranciers een vorstelijke welkomstpremie als jij naar hen overstapt. In de praktijk ligt varieert dit van €175 tot +/- €200. Je treft hier ook uitgebreide info over energieleveranciers vergelijken Nederhemert.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Opletten: Het betreft best een moeilijke berekening. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. Dat doet onze gratis energievergelijker. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in De Weere juli 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en energieverbruik in. Hierna check je een resultatenpagina met de beste energiebedrijven. Je ontdekt ogenblikkelijk de goedkoopste leverancier van stroom en gas. Het overstappen is binnen no-time gedaan. Advies nodig bij het invullen van jouw verbruik? Hierna bekijk jij het gas- en stroomverbruik van voor een aantal situaties.


Soort woning Verbruik
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Soort huishouden Stroom Gas
1 bewoner 1.950 kWh 625 m³
2 personen 2.200 kWh 1.050 m³
2 & 1 kind 2.875 kWh 1.300 m³
2 & 2 kinderen 3.575 kWh 1.650 m³
Gezin + 3 kinderen 4.250 kWh 1.925 m³

Alle maatschappijen

Alle populaire organisaties vergelijken. Van Energiedirect.nl tot Oxxio.

Flink besparen op jouw energie

Zeg tot ziens tegen een hoge nota. Je bespaart zo €445 per jaar.

Razendsnel overstappen

Dit kan met de overstapservice. Geen moment zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in De Weere

Wil jij ook besparen op stroom en gas? Geïnteresseerd in een betaalbaar energiepakket? Dan zit je hier helemaal goed! Geholpen door onze tool kun je vlug energieprijzen De Weere vergelijken. Vul postcode + huisnummer en energieverbruik in en zoek eenvoudig de goedkoopste leverancier. Meer informatie m.b.t. een bepaald contract? Klik dan op de merkpagina. Profiteer nu van de belangrijkste energie aanbiedingen en de hoogste kortingen. Binnen 5 minuten ben je overgestapt op goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Meteen gas en elektriciteit vergelijken? Gebruik het stappenplan aan de rechterkant en achterhaal à la minute de “groenste” of voordeligste energieleverancier voor jouw situatie. Bekijk ook de mogelijkheden voor: goedkoopste energie in Wamel afsluiten.

Hoe kan ik gas en stroom vergelijken in De Weere?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Noord-Holland)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of vul het exacte verbruik in.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Maak een keuze uit de contracten (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Geef je voorkeuren door m.b.t. groene stroom.
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en laat de overstapservice het werk doen.

Populaire energiepakketten in De Weere juli 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in De Weere? Op energieleverancieractie.nl lees je een ranglijst van meest bestelde pakketten van de bekende energiemaatschappijen als Greenchoice, NLE, Vattenfall, Essent, Eneco maar uiteraard ook ENGIE, Budget Energie, Oxxio, Qurrent, Powerpeers berekend met een consumptie van 1800 kWh t/m 3500 kWh stroom plus 950 m3 t/m 2000 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Actie 1 jaar Vast
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • UnitedConsumers – Windstroom en Gas Variabel 3 jaar
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 1 jaar
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

In ons land bepaal je zelf waar je jouw gas en licht “inkoopt”. Is het einde van de contractperiode in zicht, ga je van huis wisselen, of wil je gewoon af van jouw bestaande leverancier? Je kunt dan overwegen om over te stappen van energieleverancier. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Belangrijk: achterhaal altijd de kleine lettertjes van de energieaanbieder. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Contracten vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in De Weere. Vanaf het punt dat jij een contract hebt afgesloten zul jij een mail ontvangen van jouw aanstaande energiemaatschappij. In dit schrijven vind jij de prijzen en regelgeving (denk hierbij aan aansluitkosten, energiebelasting, netbeheerkosten, vastrecht, leveringkosten: ) van het gekozen pakket. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, doorgaans binnen 2 weken.

Bedenktijd bij energiepakket

Wanneer je de bevestiging ontvangen hebt, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. Binnen deze 14 dagen heb je de mogelijkheid om gratis en zonder specifieke reden jouw aanvraag annuleren. Maak je hier geen gebruik van? De overstap van energie is dan bindend.

Oude energiepakket opzeggen

Dat actuele contract wordt stopgezet. Doorgaans doet de nieuwe aanbieder dit. Tip: overstappen vanwege verhuizing? Bij dit scenario moet je zelf dikwijls het contract opzeggen (online of per brief).

Meterstanden doorgeven

Om het oversluiten te verwerken zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan de aanstaande energieaanbieder. Normaliter moet dit enkele dagen voor passeren van de overstapdatum, echter soms ook tot een paar dagen nadat het contract is ingegaan. Jouw “nieuwe” maatschappij zal deze gegeven doorzetten naar je voormalige aanbieder zodat deze de eindafrekening kan maken.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Alle stappen doorlopen? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en begint de levering van stroom en gas door de “nieuwe” energiemaatschappij in De Weere. Je ontvangt hiervan wederom een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze schatting van verbruikskosten mag jij verhogen. Voorts krijg jij jouw persoonlijke eindafrekening van jouw oude leverancier. Bekijk ook “Vattenfall actie“.

Zonnepanelen voor groene stroom, werkt dat?

Duurzame energie is vandaag de dag een hot topic. Denk aan wonen zonder gasaansluiting en de uitstoot van CO2 reduceren. Maar hoe werkt groene energie nou precies? 2 relevante opties zijn manieren zijn zonnestroom en windenergie. Bijna alle energie-aanbieders hebben dat in hun portfolio. De aanbieders importeren zonne-energie en windenergie bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Omtrent zonne-energie onderscheiden we 2 situaties: zonnepanelen laten plaatsen voor je appartement of huis of speciaal op zoek gaan naar een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Je kunt je eigen stroom gebruiken en bovendien je teveel opgewekte stroom terugleveren aan het net. Maatschappijen noemen dit vaak salderen. Je ontvangt hiervoor een kleine vergoeding in de gemeente Opmeer.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De traditionele cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Door deze producten verbruik je nauwelijks tot geen gas meer. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. Hybride warmtepompen vergen een aardige investering wanneer je het vergelijk met een Vaillant, Intergas, AWB, Atag of Nefit ketel. De ISDE subsidie kun jij hierop wel toepassen. Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energienota. Pelletkachels, Zonneboilers en Het warmtenet zijn goede alternatieven.

Windenergie

In alle provincies vormen windmolens het landschap. Windturbines genereren schone windstroom voor woningen in ons land. Niet elke aanbieder biedt deze vorm van stroom aan. Een uitgebreide filter wordt weergegeven in de energievergelijker. Nieuw: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Noord-Holland.

Energieverbruik reduceren

Wil je echt groen zijn? Kijk dan ook kritisch naar je eigen verbruik. Als jij de energievraag vermindert heeft dat direct effect. Niet alleen maar op de energienota, maar ook op de uitstoot van CO2. Probeer je te beperkten tot producten met A++ labels of LED verlichting. Direct energie besparen in De Weere

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk energiepakketten in De Weere en betaal minder voor gas en licht!