Energieleveranciers Wamel Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar snel €365 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Wamel vergelijken gaat eenvoudig via onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je checkt eenvoudig de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Je vind hier alle speciale welkomstacties die men standaard niet bij bijvoorbeeld Essent of Noordelijk Lokaal Duurzaam kunt vinden. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat handig en prettig. Hier bekijk je nuttige toelichtingen en adviezen bij het vergelijken van een voordelige energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, wat precies de overstapservice is, en wat je moeten weten ten aanzien van groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Wamel

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Wamel? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier te betitelen die daadwerkelijk het meest voordelig is. Dit hangt af van aspecten als: stroom- en gas consumptie en postcode. Eveneens zijn er meer zaken belangrijk dan enkel de energiekosten. Dat beslaat maar beperkt de energierekening. Doorzoek maar eens jouw energie jaarrekening: opslag duurzame energie, leveringkosten, regiotoeslag, energiebelasting, verbruikskosten: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Ook schenken sommige aanbieders een hoge welkomstpremie als jij naar hen overstapt. In de praktijk ligt varieert dit van €150 tot €230. Start nu ook met energieleveranciers vergelijken Goudswaard.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Opletten: Je hebt te maken met nogal een moeilijke rekensom. De rekensom hoef je niet zelf te maken. Dit wordt gedaan door de energievergelijker. Ogenblikkelijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Wamel december 2023? In stap 1 vul jij jouw postcode en je geschatte verbruik in. Nadien vind je een tabel met beschikbare energieleveranciers. Je ontdekt rap de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Oversluiten is binnen enkele minuten gedaan. Hulp nodig bij het invullen van gas en stroom verbruik? Op deze website vind jij het gemiddelde stroom- en gasverbruik bij voor verschillende situaties.


Type huis Gasconsumptie
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Soort huishouden Stroom Gas
1 persoons huishouden 1.975 kWh 725 m³
2 bewoners 2.425 kWh 1.050 m³
2 & 1 kind 2.925 kWh 1.300 m³
Familie (2 kinderen) 3.775 kWh 1.700 m³
Gezin + 3 kinderen 4.175 kWh 2.050 m³

Alle aanbieders

Alle populaire organisaties vergelijken. Van Greenchoice tot aan Noordelijk Lokaal Duurzaam.

Besparen op je energie

Zeg tot ziens tegen een hoge nota. Besparingen tot wel €505 per jaar.

Een snelle overstap

Het is zo geregeld met de overstapservice. Geen moment zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Wamel

Eenvoudig besparen op stroom en gas? Wil jij een betaalbaar energiecontract? Dan zit je hier helemaal goed! Dankzij onze zoekmachine kun jij onmiddellijk energieprijzen Wamel vergelijken. Voer je adres plusenergieverbruik in en zoek à la minute het goedkoopste contract. Aanvullende info over een bepaald contract? Dat is te vinden in de merkpagina. Profiteer nu van de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en de hoogste kortingen. In luttele minuten stap jij over naar goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Hoe kan ik het beste gas en elektriciteit vergelijken? Gebruik het stappenplan op deze pagina en vergelijk direct de beste of meest goedkope energieleverancier voor je huis. Lees nu verder over goedkoopste energie in Oosthuizen afsluiten.

Hoe gaat gas en stroom vergelijken in Wamel?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Gelderland)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of vul het exacte verbruik in.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Maak een keuze uit de contracten (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Wens je groene of grijze stroom?
 7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en regel snel de overstap.

Populaire energiepakketten in Wamel december 2023

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in Wamel? Op energieleverancieractie.nl vind je een lijstje met meest bestelde pakketten van populaire energiemaatschappijen als Vattenfall, Essent, Greenchoice, NLE, Eneco + Budget Energie, Energiedirect.nl, ENGIE, Qurrent, Powerpeers met een verbruik van 1550 kWh – 4300 kWh stroom en 1200 m3 tot 1950 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas 1 jaar Vast Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas onbepaalde tijd
 • Budget Energie – Modelcontract stroom en gas
 • EnergieFlex – 100% Sociaal Groen Gas en Groene Stroom 1 jaar vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

Vandaag de dag maak je zelf uit bij wie je gas en licht afneemt. Is je energiecontract bijna afgelopen, ga je van huis wisselen, of ben je niet zo tevreden over je energieaanbieder? Wellicht is het tijd voor overstappen van energieleverancier. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Kijk uit: achterhaal uiteraard de voorwaarden van het huidige contract. Welke opzegtermijn geldt er, of volgt er een boete bij vroegtijdige contractbreuk?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in Wamel. Nadat jij een contract hebt afgesloten krijg je de bevestiging binnen van de gekozen energieaanbieder. Aan de hand daarvan zie jij alle tarieven en voorwaarden (denk aan energiebelasting, opslag duurzame energie, netbeheerkosten, vastrecht, leveringkosten: ) van het contract. Dit kan per mail of post, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

2 weken bedenktijd

Nadat je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). Gedurende deze dagen heb je de mogelijkheid om gratis, of een uitgebreide toelichting te geven, jouw aanvraag annuleren. Onderneem je geen actie? Het overstappen van energie zal dan actief worden op de afgesproken datum.

Opzeggen van huidige energiecontract

Jullie vorige gas en stroom pakket wordt opgezegd. Normaal gesproken draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Belangrijk: krijg je een andere huis? Dan moet je zelf dikwijls de huidige contracten moet opzeggen.

Het doorgeven van meterstanden

Voor een correcte afhandeling ben je verplicht de meterstanden door te geven aan de aanstaande energieaanbieder. In de regel dien je dit te doen een paar dagen voor de gekozen dag van overstappen, echter soms ook tot 15 dagen na de overstap. Jouw aanstaande aanbieder stuurt de standen door naar je voormalige aanbieder zodat de eindafrekening op correcte wijze kan worden opgemaakt.

Je bent overgestapt

Ben je er doorheen gekomen? Dan wordt de overstap afgerond, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door de geselecteerde energiemaatschappij in Wamel. Ze sturen jou hiervan natuurlijk een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Dit bedrag mag je gewoon aanpassen. Tevens incasseren jullie de eindafrekening van de eerdere aanbieder. Bekijk nu “stroom en gas van Essent“.

Hoe zit het met groene stroom en zonnepanelen?

Duurzame energie is momenteel een veelbesproken doelstelling. Hierbij kun je denken aan een gasvrij huis en besparen op de CO2 uitstoot. Hoe kan ik aan de slag met groene energie? Twee veelbesproken opties zijn zon en wind (energie). Veel van de energiemaatschappijen hebben dit al geïntegreerd. De aanbieders reserveren zonnestroom en windenergie zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Ten aanzien van zonne-energie kun jij kiezen: zelf zonnepanelen aanschaffen voor op jouw woning of specifiek zoeken naar een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Zelf zonnepanelen plaatsen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom of uiteraard de “extra” stroom terugleveren. Ook wel bekend als salderen. Je ontvangt hiervoor een leuke prijs in de gemeente West Maas en Waal.

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De “ouderwetse” cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Door deze producten verbruik je nauwelijks tot geen gas meer. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. Deze (hybride) warmtepompen vergen een aardige investering in vergelijking met AWB, Vaillant, Intergas, Atag of Remeha ketel. Er is wel een subsidie (ISDE) beschikbaar. Zo kan je direct besparen op de energierekening. Het warmtenet, Zonneboilers en Infraroodpanelen kunnen ook uitkomst bieden.

Windenergie

Door heel Nederland zul je grote windmolens kunnen spotten. Windturbines dragen bij aan schone windstroom voor woningen in ons land. Niet elke leveranciers doet hier aan mee. Meer hierover wordt weergegeven in de energievergelijker. Nieuw: een deel van een windmolen kopen in provincie Gelderland.

Energieverbruik minderen

Bewuster met elektriciteit omgaan? Dan moet je besparen op je verbruik. Op het moment dat je jouw energieconsumptie reduceert kan dat al flink schelen. Denk dan niet alleen aan energietarieven maar ook op het vervuilen van de aarde. Ga zoveel mogelijk voor apparaten met een A+ label of LED verlichting. Direct energie besparen in Wamel

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk energiepakketten in Wamel en bespaar op gas en licht!