Energieleveranciers Goudswaard Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar tot €475 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Goudswaard vergelijken gaat gemakkelijker dan ooit dankzij onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je achterhaalt snel de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Je checkt zo veel unieke kortingsacties die jij niet via de normale weg bij bijvoorbeeld Allure Energie of Oxxio ontvangt. Overstappen van energie gaat moeiteloos en prettig. Op deze pagina vind jij handige gegevens en support ter ondersteuning bij het vergelijken van de goedkoopste energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, meer info over overstappen, en wat jij kunt doen ten aanzien van groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Goudswaard

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Goudswaard? Er is helaas niet één energieleverancier te onderscheiden die daadwerkelijk het meest voordelig is. Dit wordt beïnvloed door indicatoren zoals: stroom- en gasverbruik en adres. Eveneens zijn er veel aspecten belangrijker dan alleen de energietarieven. Dat bepaalt slechts deels de uiteindelijke energierekening. Bekijk maar eens je energie jaarrekening: regiotoeslag, netbeheerkosten, energiebelasting, aansluitkosten, opslag duurzame energie: het wordt allemaal doorbelast. Ook schenken veel leveranciers een hoge welkomstpremie als je jouw contract oversluit. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €105 tot +/- €255. Wellicht ook beschikbaar: energieleveranciers vergelijken Purmerend.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: We hebben het hier over nogal een flinke berekening. Geen nood, je hoeft niet zelf te rekenen. De energievergelijker zal je daarbij ondersteunen. Gelijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Goudswaard mei 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en je geschatte verbruik in. Daarop tref jij een resultatenpagina met de goedkoopste energiebedrijven. Jij kiest direct de goedkoopste leverancier van gas en stroom. Het overstappen is zo gedaan. Hulp nodig bij het invullen van jullie energieverbruik? Op deze website check je het gemiddelde gas- en stroomverbruik bij grote en kleine gezinnen/woningen.


Soort huis Verbruik
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Type huishouden Elektriciteit kWh Gas
1 persoons huishouden 1.825 kWh 750 m³
2 persoons huishouden 2.450 kWh 1.100 m³
2 & 1 kind 2.725 kWh 1.475 m³
Gezin + 2 kinderen 3.575 kWh 1.600 m³
2 & 3 kinderen 4.175 kWh 2.075 m³

Alle aanbieders

Alle landelijke organisaties vergelijken. Van Anode Energie tot aan Qwint.

Bekijk het goedkoopste pakket

Neem afscheid van hoge rekeningen. Je bespaart zo €225 per jaar.

Razendsnel overstappen

Hiervoor gebruik je de overstapservice. Je zit geen dag zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Goudswaard

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Wil jij een goedkoop energiecontract? Hier tref je alle goedkope contracten. Door middel van onze tool kan je onmiddellijk energieprijzen Goudswaard vergelijken. Vul postcode + huisnummer + gas/licht inschatting in en bekijk vlug het goedkoopste pakket. Aanvullende info over een bepaald pakket? Ga dan verder naar de merkpagina. Profiteer nu van alle energieaanbiedingen en welkomstkortingen. Snel overstappen en genieten van goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Hoe werkt gas en elektriciteit vergelijken? Volg de stappen rechts en bekijk eenvoudig de beste of meest betaalbare energieleverancier voor jullie woning. Mensen zochten ook naar: goedkoopste energie in Alphen afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Goudswaard?

 1. Voer jouw locatie in (Zuid-Holland)
 2. Kies de omvang van het huishouden, of vul het exacte verbruik in.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
 5. Maak een keuze uit de contracten (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Selecteer optioneel groene stroom.
 7. Kies de beste aanbieding en regel snel de overstap.

Populaire energiepakketten in Goudswaard mei 2024

Wat zijn nu de populaire energiecontracten in Goudswaard? Hier check je een opsomming met gangbare pakketten van de grote Nederlandse maatschappijen zoals Essent, Greenchoice, Vattenfall, NLE, Eneco en ook Powerpeers, Oxxio, ENGIE, Qurrent, Energiedirect.nl uitgaande van een verbruik van 2000 kWh t/m 4250 kWh stroom en 1100 m3 t/m 1650 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Vast 1 jaar Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 1 jaar
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 1 jaar vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

In ons land ben jij in control waar je jouw gas en licht “inkoopt”. Is je energiecontract bijna afgelopen, ga je van huis wisselen, of ben je ontevreden over jouw bestaande maatschappij? Dan is overstappen van energieleverancier interessant. Dit kan praktisch eigenlijk altijd. Advies: doorzoek uiteraard de voorschriften van het energiecontract. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Goudswaard. Als je nieuwe bestelling is afgerond ontvang je een bevestiging van de aankomende maatschappij. In deze mail of brief vind jij de kosten en extra regels (denk aan leveringkosten, regiotoeslag, aansluitkosten, vastrecht, verbruikskosten: ) van het contract. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, doorgaans binnen 2 weken.

Bedenktijd bij energiepakket

Wanneer je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. Binnen deze termijn kun jij nog zonder kosten te maken en zonder je te hoeven verantwoorden het nieuwe contract cancellen. Vind je het allemaal prima? Het overstappen van energie wordt automatisch doorgevoerd.

Opzeggen van oude contract

Jullie huidige pakket zal worden beëindigd. Meestal krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Let op: krijg je een andere huis? Bij dit scenario moet je zelf in de regel het contract even opzeggen.

Doorgeven van meterstanden

Voor een correcte afhandeling moet je de meterstanden tijdig doorgeven aan jouw toekomstige energiemaatschappij. Dikwijls gebeurt dit enkele dagen voor passeren van het moment van overstappen, echter soms ook tot 14 dagen na de overstap. Jouw “nieuwe” energieaanbieder zal deze gegeven doorzetten naar de eerdere maatschappij zodat zij een eindafrekening voor jou kunnen opstellen.

Je bent overgestapt

Is dit allemaal goed gegaan? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en start de levering van stroom en gas door de gekozen energiemaatschappij in Goudswaard. Hiervoor krijg je wederom een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze mag je op ieder moment bijstellen. Ook incasseren jullie de eindafrekening van jouw “oude” maatschappij. Check ook “Engie tarieven“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is hedendaags een streven van veel mensen. Veelgehoorde kreten zijn een woning zonder gas en de uitstoot van CO2 reduceren. Hoe kan ik aan de slag met groene energie? Twee veelbesproken opties zijn wind en zon (stroom). Het gros van de aanbieders van energie doen hier aan mee. De organisaties halen deze zonnestroom en windenergie bij Europese bedrijven of lokale partijen.

Zonnepanelen

Wanneer we het hebben over zonn-energie zijn er meerdere keuzes: zonnepanelen installeren voor je appartement of huis of speciaal op zoek gaan naar een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Zelf zonnepanelen plaatsen is vaak erg winstgevend. Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken en tevens je overschot aan stroom terugleveren. Dit noemen we ook wel salderen. Hiervoor ontvang je een kleine vergoeding in de gemeente Korendijk.

CV vervangen door Warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Zodoende verbruik je nauwelijks tot geen gas meer. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. Hybride warmtepompen zijn niet goedkoop in verhouding tot een AWB, Vaillant, Nefit, Atag of Remeha ketel. De ISDE subsidie kun jij hierop wel toepassen. Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energierekening. Infraroodpanelen, Zonneboilers en Het warmtenet zijn ook innovatieve producten.

Groene windenergie

Door het hele land kom je windmolens tegen. Windturbines dragen bij aan grote hoeveelheden windstroom aan de Nederlandse huishoudens. Niet ieder maatschappij werkt met deze vorm van groene stroom. De mogelijkheid hierop te selecteren is beschikbaar in onze online energievergelijker. Iets van de laatste jaren: je eigen (stukje) windmolen aanschaffen in provincie Zuid-Holland.

Minder energie consumeren

Bewuster met elektriciteit omgaan? Dan moet je besparen op je verbruik. Wanneer je jouw energieconsumptie kunt terugdringen zal de besparing groot zijn. Niet alleen op de kosten, maar ook op de uitstoot van CO2. Koop specifiek huishoudelijke apparatuur met A+ energielabel of LED verlichting. Direct energie besparen in Goudswaard

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk energieleveranciers in Goudswaard en bespaar op gas en licht!