Energieleveranciers Maasbree Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar €335 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Maasbree vergelijken is een eitje middels onze energievergelijker! Direct energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je achterhaalt snel de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Check alle exclusieve acties die je niet via de website van aanbieders zoals Anode Energie en Pure Energie kunt gebruiken. Overstappen gaat eenvoudig en kost slechts een paar minuten. Op deze website bekijk je toepasbare details en handreikingen dat je kunt gebruiken bij het zoeken naar de goedkoopste energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, meer info over overstappen, en wat de mogelijkheden zijn omtrent groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Maasbree

Welke energiemaatschappij moet ik kiezen voor goedkope energie in Maasbree? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier te vermelden die de laagste prijzen hanteert. Het is afhankelijk van factoren als: stroom- en gasverbruik en adres. Uiteraard zijn er veel aspecten belangrijker dan alleen de energietarieven. Dit beïnvloed maar voor een deel de maandelijks energierekeningen. Controleer maar de jaarrekening van jouw huidige energiemaatschappij: vastrecht, verbruikskosten, regiotoeslag, energiebelasting, leveringkosten: hier betaal je (indirect) ook voor. Tevens verstrekken enkele bedrijven een flinke welkomstkorting voor overstappers. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €175 t/m €290. Nu ook online: energieleveranciers vergelijken Wamel.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: Je hebt te maken met een behoorlijk flinke berekening. De rekensom hoef je niet zelf te maken. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Direct overstappen naar een goedkoop energiepakket in Maasbree juli 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en je geschatte verbruik in. Vervolgens tref jij een resultatenpagina met de goedkoopste energiecontracten. Je treft ogenblikkelijk de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. Het overstappen is kinderspel, het is snel gedaan. Hulp nodig bij het inschatten van gas en stroom verbruik? Hieronder detecteer je het gas- en stroomverbruik van grote en kleine gezinnen/woningen.


Soort woning Verbruik
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Aantal bewoners Stroom Gas
1 persoons huishouden 1.825 kWh 750 m³
2 personen 2.275 kWh 1.125 m³
Familie (1 kind) 2.950 kWh 1.500 m³
2 & 2 kinderen 3.725 kWh 1.675 m³
Familie (3 kinderen) 4.100 kWh 1.950 m³

Compleet aanbod

Alle bekende providers vergelijken. Van Clean Energy tot MAIN Energie.

Flink besparen op jouw energie

Zeg tot ziens tegen een hoge nota. Besparingen mogelijk tot €385 per jaar.

A la minute overstappen

Ontdek het gemak van de overstapservice. Je komt niet zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Maasbree

Wil jij ook besparen op stroom en gas? Wil jij een betaalbaar pakket? Dan heb je de juiste website gevonden. Geholpen door de vergelijker kan jij direct energieprijzen Maasbree vergelijken. Vul postcode + huisnummer en gas/licht inschatting in en selecteer moeiteloos het goedkoopste pakket. Meer info over een zekere aanbieder? Ga dan verder naar de overkoepelende merksite. Check nu alle populaire energie aanbiedingen en actiekortingen. Binnen 5 minuten ben je overgestapt op goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Gas en elektriciteit vergelijken, hoe werkt dat? Maak gebruik van het stappenplan aan de rechterkant en signaleer direct de milieuvriendelijkste of goedkoopste energieleverancier voor je verbruik. Vind alles uit over goedkoopste energie in Erm afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Maasbree?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Limburg)
 2. Kies de gezinsgrootte, of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Geef je voorkeuren door m.b.t. groene stroom.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en zet de overstap online in werking.

Populaire energiepakketten in Maasbree juli 2024

Wat zijn nu de populaire energiecontracten in Maasbree? Hieronder vind jij een tabel met veel bestelde pakketten van energiemaatschappijen zoals Vattenfall, Eneco, NLE, Greenchoice, Essent maar ook Budget Energie, Qurrent, Powerpeers, Energiedirect.nl, Oxxio op basis van een verbruik van 2300 kWh tot 2650 kWh stroom plus 950 m3 tot 1600 m3 gas.

 • Eneco – HollandseWind en EcoGas
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas Onbepaalde tijd
 • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • EnergieFlex – Modelcontract Groene Stroom en Gas
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

Tegenwoordig maak je zelf uit waar je jouw gas en licht “inkoopt”. Loopt het contract bijna af, sta je op het punt om te verhuizen, of ben je niet blij met jouw energieleverancier? Wellicht is het tijd voor overstappen van energieleverancier. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Advies: doorzoek wel de kleine lettertjes van jouw energiemaatschappij. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, of volgt er een boete bij vroegtijdige contractbreuk?

Vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in Maasbree. Wanneer jij een contract hebt afgesloten ontvang je een bevestiging van de nieuwe energieaanbieder. Aan de hand daarvan tref je de prijzen en kleine lettertjes (denk hierbij aan vastrecht, opslag duurzame energie, verbruikskosten, regiotoeslag, aansluitkosten: ) van jouw nieuwe pakket. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, vaak binnen een week.

Bedenktijd bij energiepakket

Als je de bevestiging ontvangen hebt, heb je nog 14 dagen bedenktijd. Binnen deze termijn heb je de mogelijkheid om gratis en zonder je te hoeven verantwoorden het contract ongeldig verklaren. Maak je hier geen gebruik van? Het overstappen van energie is nu definitief.

Oude contract opzeggen

Jouw vorige gas & licht pakket wordt beëindigd. In de regel krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Tip: krijg je een andere huis? Bij dit scenario moet je zelf in de regel het energiecontract beëindigen.

Meterstanden doorgeven

Voor een correcte afhandeling wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan de toekomstige leverancier. Gewoonlijk gebeurt dit zo’n week voor de gekozen dag van overstappen, echter soms ook tot twee weken na de gekozen overstapdatum. De toekomstige energieleverancier zal deze gegeven doorzetten naar jouw oude energiemaatschappij die dan een eindafrekening van je verbruik kan berekenen.

Overstap is geslaagd

Heb jij alle stappen afgerond? Dan wordt alles in orde gemaakt, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door de geselecteerde energiemaatschappij in Maasbree. Ze sturen jou hiervan een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze inschatting van kosten kan je altijd verhogen. Tevens krijg je te maken met een jaaroverzicht en eindafrekening van de “vroegere” maatschappij. Check ook “korting bij Innova Energie“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is vandaag de dag iets waar veel mensen mee bezig zijn. Onder andere gasvrij wonen en de uitstoot van CO2 reduceren. Maar hoe werkt groene energie nou precies? De meest relevante keuzes zijn zon en wind (energie). Bijna alle energie-aanbieders maken hier graag gebruik van. De maatschappijen kopen deze stroom – afkomstig van zon en wind – bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Wanneer we het hebben over zonn-energie zijn er 2 mogelijkheden: zonnepanelen installeren voor je appartement of huis of specifiek zoeken naar een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Zelf zonnepanelen plaatsen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Je hebt de mogelijkheid je eigen stroom af te nemen en bovendien de “extra” stroom terugleveren. Maatschappijen noemen dit vaak salderen. Je ontvangt hiervoor een aantrekkelijk tarief in de gemeente Peel en Maas.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De “ouderwetse” cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Middels dit systeem verbruik je amper nog gas. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. Deze (hybride) warmtepompen zijn relatief prijzig in vergelijking met Vaillant, AWB, Atag, Nefit of Remeha ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Zo kan je direct besparen op de energierekening. Pelletkachels, Zonneboilers en Infraroodpanelen zijn ook innovatieve producten.

Windenergie

In alle provincies kom je windmolens tegen. Een windturbine levert volledig zuivere windstroom wat geleverd wordt aan huizen. Niet ieder energiecontract doet hier aan mee. Een uitgebreide filter vind je in onze energievergelijker. Nieuw: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Limburg.

Minder energie consumeren

Bewuster met elektriciteit omgaan? Kijk dan ook kritisch naar je eigen verbruik. Wanneer jij de energievraag kunt minderen kan je flink besparen. Niet alleen op de kosten, maar ook op CO-2 uitstoot. Probeer je te beperkten tot producten met A++ labels of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Maasbree

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk energie aanbieders in Maasbree en betaal minder voor gas en licht!