Energieleveranciers Slijk-Ewijk Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €275 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Slijk-Ewijk vergelijken gaat gemakkelijker dan ooit via onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je bekijkt à la minute de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Check alle unieke welkomstacties die jij niet via de normale weg bij bedrijven als E.ON of Vrijopnaam kunt gebruiken. Het oversluiten gaat moeiteloos en gebruiksvriendelijk. Hieronder vergaar je praktische toelichtingen en adviezen bij het speuren naar de goedkoopste energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, wat precies de overstapservice is, en wat de mogelijkheden zijn ten aanzien van groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Slijk-Ewijk

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Slijk-Ewijk? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier te kwalificeren waar jij het goedkoopst uit bent. Dit hangt af van jouw persoonlijke situatie: stroom- en gasverbruik en adres. Ook moet je verder kijken dan enkel de energiekosten. Dit beïnvloed slechts deels de energienota. Doorzoek maar eens jouw jaarrekening: jij betaalt energiebelasting, vastrecht, verbruikskosten, aansluitkosten, regiotoeslag: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Daarnaast gunnen veel bedrijven een hoge welkomstpremie voor consumenten die overstappen. In de praktijk ligt varieert dit van €105 tot €260. Wellicht ook beschikbaar: energieleveranciers vergelijken De Tike.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: We hebben het hier over een aanzienlijk gecompliceerde berekening. Geen nood, je hoeft niet zelf te rekenen. Dat doet onze gratis energievergelijker. Gelijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Slijk-Ewijk juni 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en energieverbruik in. Hierna volgt een overzicht met de goedkoopste energiemaatschappijen. Je treft vlug de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Overstappen is kinderspel, het is snel gedaan. Hulp nodig bij het doorgeven van gas en stroom verbruik? Hierna vind jij het gemiddelde gas- en stroomverbruik bij grote en kleine gezinnen/woningen.


Soort woning Gasconsumptie
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Samenstelling huishouden Stroom kWh Gas
1 persoons huishouden 1.900 kWh 600 m³
2 bewoners 2.250 kWh 1.075 m³
2 & 1 kind 2.975 kWh 1.375 m³
Familie (2 kinderen) 3.500 kWh 1.650 m³
Familie (3 kinderen) 4.275 kWh 2.075 m³

Alle leveranciers

Alle populaire maatschappijen vergelijken. Van Energieflex tot en met Noordelijk Lokaal Duurzaam.

Besparen op je energie

Vergelijk alle contracten op prijs. Besparingen mogelijk tot €295 per jaar.

Moeiteloos overstappen

Dankzij de overstapservice. Geen moment zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Slijk-Ewijk

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Overstappen op een voordelig contract? Hier tref je alle goedkope contracten. Op basis van onze tool kan men eenvoudig energieprijzen Slijk-Ewijk vergelijken. Voer je adres plusverbruiksgegevens in, en bekijk meteen de goedkoopste maatschappij. Meer info over een bepaald contract? Ga dan verder naar de merkpagina. Profiteer nu van alle populaire energie aanbiedingen en welkomstbonussen. In luttele minuten stap jij over naar goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Hoe werkt gas en elektriciteit vergelijken? Gebruik het stappenplan die je hiernaast ziet en vergelijk meteen de duurzaamste of meest goedkope energieleverancier voor jullie woning. Lees nu verder over goedkoopste energie in Maartensdijk afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Slijk-Ewijk?

 1. Voer jouw locatie in (Gelderland)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of vul het volledige verbruik in.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Kies voor groene of grijze stroom.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en zet de overstap online in werking.

Populaire energiepakketten in Slijk-Ewijk juni 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Slijk-Ewijk? Op deze pagina bekijk je een ranglijst van meest bestelde pakketten van populaire energiemaatschappijen als Vattenfall, Greenchoice, Essent, Pure Energie, Eneco + ENGIE, Energiedirect.nl, Powerpeers, Qurrent, Budget Energie op basis van een verbruik van 2350 kWh tot 4500 kWh stroom plus 1000 m3 t/m 1700 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Vast 1 jaar Actie
 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas Onbepaalde Tijd
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

Als consument ben jij er verantwoordelijk voor bij welke partij jij gas en licht koopt. Ben je bij contractvrij, ga jij verhuizen, of ben je niet blij met jullie actuele maatschappij? Wellicht is het tijd voor overstappen van energieleverancier. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Let op: achterhaal altijd de condities van de energieaanbieder. Hoe zit het met de opzegtermijn, of volgt er een boete bij vroegtijdige contractbreuk?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in Slijk-Ewijk. Vanaf het punt dat jij een contract hebt afgesloten ontvang je een bevestiging van de gekozen leverancier. In deze mail of brief bekijk jij alle tarieven en regelgeving (onder andere energiebelasting, vastrecht, aansluitkosten, leveringkosten, netbeheerkosten: ) van het energiepakket. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, en het duurt een paar dagen.

Wettelijke bedenktijd

Als je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. In deze periode mag je zonder kosten, of een geldige reden op te geven, het nieuwe contract cancellen. Maak je hier geen gebruik van? De overstap van energie is dan bindend.

Huidige contract beëindigen

Dat oude energiecontract wordt beëindigd. Gewoonlijk zal jouw nieuwe aanbieder dit doen. Belangrijk: ga je van woning wisselen? Bij dit scenario moet je zelf meestal het contract opzeggen (online of per brief).

Doorgeven van meterstanden

Voor een geslaagde overstap moet je de meterstanden tijdig doorgeven aan jouw “nieuwe” energieaanbieder. In de regel doe je dit enkele dagen voor passeren van de datum van overstap, hoewel het soms ook uitloopt tot 2 weken na de overstapdatum. De nieuwe energieaanbieder communiceert dit weer richting de “vroegere” aanbieder waarna jij snel de eindafrekening kan verwachten.

Je bent overgestapt

Het hele stappenplan afgerond? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en zal gas en stroom worden geleverd door de gekozen energiemaatschappij in Slijk-Ewijk. Ze sturen jou hiervan natuurlijk een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Dit bedrag mag je gewoon corrigeren. Voorts krijg je te maken met een eindafrekening van de eerdere energiemaatschappij. Lees verder over “welkomstpremie NLE“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is vandaag de dag een hot topic. Voorbeelden zijn je huis gasvrij verwarmen en minder CO2 uitstoten. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? 2 relevante opties zijn alternatieven zijn zonnestroom en windenergie. Het gros van de leveranciers maken hier graag gebruik van. De organisaties importeren zonnestroom en windenergie bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Inzake zonne-energie onderscheiden we 2 situaties: investeren in zonnepanelen voor op het dak of kiezen voor een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Investeren in zonnepanelen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom of uiteraard jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. Maatschappijen noemen dit vaak salderen. Je krijgt daarvoor terugleververgoeding in de gemeente Overbetuwe.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Middels dit systeem zal je gasverbruik significant dalen. Je stroomverbruik neemt wel toe. Hybride warmtepompen vergen een aardige investering i.v.m. een Vaillant, Intergas, AWB, Nefit of Atag ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energienota. Het warmtenet, Zonneboilers en Infraroodpanelen kun je ook nog afwegen.

Windenergie

Op een groeiend aantal locaties zie je grote parken met windmolens. Windturbines genereren grote hoeveelheden windstroom wat goed is voor het milieu. Niet elke maatschappij biedt deze vorm van stroom aan. Extra info hierover wordt weergegeven in de energievergelijker. Misschien iets voor je: een deel van een windmolen kopen in provincie Gelderland.

Besparen op je verbruik

Streef jij naar een duurzame aardbol? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. In het geval jij jouw persoonlijke energieconsumptie vermindert kan je flink besparen. En dan hebben we het niet alleen over de energierekening, maar je bent ook duurzaam bezig (CO2). Kies bijvoorbeeld bewust voor apparatuur met A of A+ label of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in Slijk-Ewijk

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk energieleveranciers in Slijk-Ewijk en bezuinig op gas en licht!