Energieleveranciers Maartensdijk Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar tot €375 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Maartensdijk vergelijken is gemakkelijk dankzij onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je ontdekt ogenblikkelijk de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Met veel exclusieve aanbiedingen die jij niet via de normale weg bij bedrijven als Allure Energie en UnitedConsumers ontvangt. Overstappen gaat moeiteloos en probleemloos. Hieronder doorzoek jij nuttige aanwijzingen en hulp voor het speuren naar de goedkoopste energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, wat je moet weten over overstappen, en wat jij kunt doen rondom groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Maartensdijk

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Maartensdijk? Het is niet mogelijk één energieleverancier te vermelden die echt het goedkoopste is. Dit hangt af van jouw specifieke wensen: verbruik (kWh en m3) en woonplaats. Eveneens zijn er meer zaken belangrijk dan enkel de energietarieven. Dat bepaalt maar beperkt de energienota. Inspecteer maar eens de laatste jaarrekening: jij betaalt leveringkosten, energiebelasting, vastrecht, verbruikskosten, opslag duurzame energie: het wordt allemaal doorbelast. Ook bieden de meeste maatschappijen een hoge welkomstpremie bij het overstappen. Dit kan zelfs oplopen van €115 tot +/- €220. Wellicht ook beschikbaar: energieleveranciers vergelijken Wageningen.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: We hebben het hier over best een moeilijke berekening. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. Direct overstappen naar een goedkoop energiepakket in Maartensdijk mei 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en hoeveel stroom en gas je verbruikt in. Daarop check je een resultatenpagina met relevante energiemaatschappijen. Je vindt zo rap de goedkoopste leverancier van stroom en gas. Overstappen stelt niet veel voor, het is zo gepiept. Tips gebruiken bij het invoeren van gas en stroom verbruik? Op energieleverancieractie.nl vind je het stroom- en gasverbruik bij verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Type woning Gas
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Aantal bewoners Stroom / Elektriciteit Gas
1 persoon 1.850 kWh 725 m³
2 bewoners 2.475 kWh 1.025 m³
Familie (1 kind) 3.025 kWh 1.300 m³
2 & 2 kinderen 3.475 kWh 1.625 m³
Gezin + 3 kinderen 4.000 kWh 2.100 m³

Alle aanbieders

Alle populaire maatschappijen vergelijken. Van Greenchoice tot UnitedConsumers.

Besparen op de energienota

Betaal niet langer teveel voor energie. Dit scheelt je zo €255 per jaar.

Onmiddellijk overstappen

Dat doe je dankzij de overstapservice. Geen dag zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Maartensdijk

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Op zoek naar een betaalbaar energiepakket? Hier tref je alle goedkope contracten. Geholpen door onze speciale vergelijker kun je ogenblikkelijk energieprijzen Maartensdijk vergelijken. Geef je woongegevens en ook stoom/gas verbruik in en bekijk eenvoudig de goedkoopste maatschappij. Meer info over een bepaalde leverancier? Klik dan op het bedrijfsprofiel. Profiteer nu van alle populaire energie aanbiedingen en overstap bonussen. In enkele dagen ben jij overgestapt naar goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Wil jij ook geld besparen en gas en elektriciteit vergelijken? Gebruik het stappenplan hiernaast en vind direct de “groenste” of voordeligste energieleverancier passend bij je energieverbruik. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste energie in Erica afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Maartensdijk?

 1. Voer jouw locatie in (Utrecht)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of vul het exacte verbruik in.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Kies de contractsduur die bij je past (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Kies optioneel voor duurzame energie.
 7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en sluit je contract online over.

Populaire energiepakketten in Maartensdijk mei 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Maartensdijk? Op energieleverancieractie.nl doorzoek jij een lijstje met veel bestelde pakketten van populaire energiemaatschappijen als Vattenfall, Pure Energie, Greenchoice, Eneco, NLE maar uiteraard ook Powerpeers, Energiedirect.nl, Budget Energie, Qurrent, Oxxio gerekend met een verbruik van 1550 kWh tot 2600 kWh stroom en 950 m3 – 1650 m3 gas.

 • Eneco – Ecostroom + Gas
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas Onbepaalde tijd
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 1 jaar Actie
 • Delta – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

Als consument ben jij in control bij welke partij jij gas en licht koopt. Loopt het contract bijna af, ga jij verhuizen, of ben je niet zo tevreden over je energieleverancier? Wacht dan niet langer met overstappen van energieleverancier. Dit mag op elk moment. Let op: bekijk ten alle tijde de kleine lettertjes van het huidige contract. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in Maartensdijk. Nadat jij een contract hebt afgesloten krijg je een bevestigingsmail of brief van de aankomende maatschappij. Hierin vind jij de geldige tarieven en extra regels (onder andere verbruikskosten, aansluitkosten, regiotoeslag, netbeheerkosten, energiebelasting: ) van het energiecontract. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, en het duurt een paar dagen.

14 dagen bedenktijd

Op het moment dat de bestelling in goede orde binnengekomen is, heb je nog 14 dagen bedenktijd. Gedurende deze dagen heb je de mogelijkheid om gratis en zonder je te hoeven verantwoorden het pakket annuleren. Doe je niets? Het overstappen van energie is dan rechtsgeldig.

Oude energiepakket opzeggen

Jouw huidige energiecontract zal worden opgezegd. Normaliter wordt dit geregeld door de nieuwe aanbieder. Belangrijk: overstappen vanwege verhuizing? Jij zult dan in de regel het oude abonnement annuleren.

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

Voor een succesvolle overstap wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan de toekomstige energiemaatschappij. In de meeste gevallen dien je dit te doen vlak voor het moment van overstappen, maar het kan ook best 2 weken nadat het contract is ingegaan. Jouw “nieuwe” maatschappij geeft dit door aan jouw “oude” leverancier waarna je een eindafrekening ontvangt.

Het overstappen is gelukt

Het hele stappenplan afgerond? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en begint de levering van stroom en gas door de nieuwe energiemaatschappij in Maartensdijk. Ze sturen jou hiervan een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Je kunt dit gewoon wijzigen. Bovendien ontvangen jullie een overzicht + eindafrekening van de eerdere energieaanbieder. Bezoek nu “korting bij Greenchoice“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is momenteel een streven van veel mensen. Denk aan een gasvrij huis en de uitstoot van CO2 reduceren. Hoe kan ik groene energie gebruiken? Twee veelbesproken manieren zijn zonnestroom en windenergie. Een groot aantal energie-aanbieders hebben dat in hun portfolio. De maatschappijen halen deze zonne-energie en windenergie bij Europese bedrijven of lokale partijen.

Zonnepanelen

Inzake zonne-energie heb je 2 opties: investeren in zonnepanelen voor op je eigen huis of kiezen voor een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Je hebt de mogelijkheid je eigen stroom af te nemen of uiteraard je overschot aan stroom terugleveren. De term hiervoor is ‘salderen’. In ruil krijg je een redelijke vergoeding in de gemeente De Bilt.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Op die manier kan je het gasverbruik flink reduceren. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. Hybride warmtepompen zijn nog best duur in verhouding tot een Vaillant, AWB, Atag, Intergas of Remeha ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Zo kan je direct besparen op de energierekening. Zonneboilers, Het warmtenet en Infraroodpanelen zijn ook innovatieve producten.

Windenergie

Door het hele land kom je windmolens tegen. Windturbines dragen bij aan 100% groene windstroom wat goed is voor het milieu. Niet elke aanbieder biedt groene stroom via wind. De mogelijkheid hierop te selecteren is beschikbaar in onze online energievergelijker. Nieuw: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Utrecht.

Minder energie consumeren

Bewuster met elektriciteit omgaan? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. Wanneer je jouw eigen verbruik weet te verkleinen heeft dat direct effect. In de eerste plaats financieel gezien, maar ook op CO-2 uitstoot. Kies bijvoorbeeld bewust voor huishoudelijke apparatuur met A+ energielabel of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Maartensdijk

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk aanbieders van energie in Maartensdijk en bespaar op gas en licht!