Energieleveranciers Sint Philipsland Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar wel €555 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Sint Philipsland vergelijken is een eitje door middel van onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je achterhaalt rap de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Check alle aantrekkelijke welkomstacties die jij niet via de normale weg bij bedrijven als Energiedirect.nl en Pure Energie kan afsluiten. Overstappen gaat eenvoudig en gebruiksvriendelijk. Op deze pagina vind jij toepasbare toelichtingen en tips dat je kunt gebruiken bij het vinden van de goedkoopste energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, hoe de overstapservice werkt, en hoe het zit rondom groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Sint Philipsland

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Sint Philipsland? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier te kwalificeren waar jij het goedkoopst uit bent. Het heeft te maken met jouw persoonlijke situatie: verbruik (kWh en m3) en woonplaats. Verder moet je meer mee laten wegen dan exclusief de energietarieven. Dat beslaat maar beperkt de uiteindelijke energierekening. Bekijk maar eens je jaarrekening van de energieleverancier: verbruikskosten, vastrecht, netbeheerkosten, leveringkosten, opslag duurzame energie: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Verder geven veel leveranciers een gulle welkomstkorting als je jouw contract oversluit. Dit kan zelfs oplopen van €165 – €225. Nu ook online: energieleveranciers vergelijken De Knipe.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: Het is best een flinke rekensom. Geen nood, je hoeft niet zelf te rekenen. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Sint Philipsland juli 2024? Voer allereerst jouw woonplaats in en hoeveel stroom en gas je verbruikt in. Nadien vind je een overzicht met relevante energiecontracten. Je treft handig de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. De overstap is zo doorgevoerd. Moeite bij het inschatten van gas en stroom verbruik? Hierna bekijk jij het stroomverbruik en gasverbruik van verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Omschrijving Gasverbruik
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Samenstelling huishouden Stroom Gas
1 persoon 1.950 kWh 675 m³
2 persoons huishouden 2.375 kWh 1.125 m³
Gezin + 1 kind 2.775 kWh 1.325 m³
Familie (2 kinderen) 3.425 kWh 1.775 m³
Familie (3 kinderen) 4.275 kWh 2.000 m³

Complete vergelijking

Alle populaire organisaties vergelijken. Van Fenor tot aan Innova Energie.

Besparen op je energie

Nooit meer teveel betalen. Dit scheelt je zo €285 per jaar.

Direct overstappen

Zo gepiept met de overstapservice. Je komt niet zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Sint Philipsland

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Wil jij een voordelig pakket? Dan heb je de juiste website gevonden. Door middel van onze zoekmachine kun je snel energieprijzen Sint Philipsland vergelijken. Vul postcode + huisnummer plusverbruiksgegevens in, en kies rap het goedkoopste contract. Meer details over een zeker contract? Dat is te vinden in website van de aanbieder. Profiteer nu van alle populaire energie aanbiedingen en welkomstbonussen. Iedereen wil toch profiteren van goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Hoe werkt gas en elektriciteit vergelijken? Bekijk de handige stappen die je hiernaast ziet en vergelijk onmiddellijk de beste of meest betaalbare energieleverancier voor je verbruik. Ook interessant: goedkoopste energie in Luinjeberd afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Sint Philipsland?

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie (Zeeland)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Kies voor groene of grijze stroom.
 7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en zet de overstap online in werking.

Populaire energiepakketten in Sint Philipsland juli 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Sint Philipsland? Op deze pagina vind jij een opsomming met beschikbare pakketten van aantrekkelijke energiemaatschappijen zoals Essent, Eneco, Vattenfall, Pure Energie, NLE en ook Qurrent, Oxxio, Budget Energie, Energiedirect.nl, Powerpeers met een verbruik van 2050 kWh – 3850 kWh stroom en 700 m3 t/m 1950 m3 gas.

 • Eneco – Ecostroom + Gas
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 1 jaar
 • Oxxio – Stroom en Gas Modelcontract
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

Tegenwoordig ben je vrij om te kiezen bij wie je gas en licht afneemt. Is het einde van de contractperiode in zicht, heb je een nieuwe woning gekocht, of wil je gewoon af van je energieleverancier? Kies dan voor overstappen van energieleverancier. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Goed om te weten: check ten alle tijde de voorschriften van het huidige contract. Welke opzegtermijn geldt er, of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Pakketten vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Sint Philipsland. Wanneer jij een contract hebt afgesloten zal er maar mail / bevestigingsbrief binnenkomen van de geselecteerde energieleverancier. Daarin tref je de overeengekomen kosten en bijkomende kosten (denk hierbij aan regiotoeslag, verbruikskosten, opslag duurzame energie, vastrecht, energiebelasting: ) van het contract. Deze brief of mail ontvang je altijd, doorgaans binnen 2 weken.

14 dagen bedenktijd

Zodra de bestelling in goede orde binnengekomen is, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). Binnen deze termijn mag je gratis, of een uitgebreide toelichting te geven, je nieuwe abonnement opzeggen. Vind je het allemaal prima? Het overstappen van energie is nu definitief.

Huidige contract beëindigen

Jouw actuele energiecontract wordt beëindigd. In de regel krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Belangrijk: krijg je een andere huis? Jij zult dan meestal de actuele abonnementen stopzetten.

Het doorgeven van meterstanden

Om het oversluiten te verwerken moet je de meterstanden tijdig doorgeven aan de nieuwe maatschappij. In de regel wordt dit van je gevraagd zo’n week voor de gekozen dag van overstappen, maar het kan ook best een paar dagen na de gekozen overstapdatum. De toekomstige energieaanbieder geeft dit door aan jouw “oude” leverancier waarna jij snel de eindafrekening kan verwachten.

Je bent overgestapt

Ben je er doorheen gekomen? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en begint de levering van stroom en gas door de gekozen energiemaatschappij in Sint Philipsland. Ze sturen jou hiervan uiteraard een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze schatting van verbruikskosten mag jij verlagen. Daarnaast ontvang jij de eindafrekening van je voormalige energieaanbieder. Bezoek nu “welkomstpremie De Vastelastenbond“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is tegenwoordig iets waar veel mensen mee bezig zijn. Voorbeelden zijn gasvrij wonen en het beperken van CO2 gebruik. Wat kan ik zelf doen met groene energie? De twee meest interessante mogelijkheden zijn zonne-energie en windenergie. De meeste energiemaatschappijen hebben dit al geïntegreerd. De aanbieders halen deze zonne-energie en stroom afkomstig van wind zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Wat betreft zonne energie zijn er 2 mogelijkheden: zonnepanelen laten plaatsen voor jullie eigen woning of specifiek zoeken naar een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen kan heel lucratief zijn. Je kunt je eigen stroom gebruiken en bovendien het overschot aan stroom terugleveren. Dit terugleveren heet “salderen”. Je krijgt daarvoor terugleververgoeding in de gemeente Tholen.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Daardoor verbruik je nauwelijks tot geen gas meer. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. Hybride warmtepompen zijn nog wel aan de prijs in vergelijking met Atag, AWB, Remeha, Vaillant of Nefit ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Dan kan jij snel gaan besparen op de energienota. Infraroodpanelen, Het warmtenet en Zonneboilers zijn ook populaire opties.

Windenergie

Op steeds meer plekken zijn tegenwoordig windmolens te vinden. Windturbines dragen bij aan volledig groene windstroom wat geleverd wordt aan huizen. Niet ieder leveranciers is automatisch aanbieder van groene stroom. Een uitgebreide filter wordt weergegeven in de energievergelijker. Wat ook in opkomst is: een deel van een windmolen kopen in provincie Zeeland.

Besparen energieverbruik

Streef jij naar een duurzame aardbol? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. In het geval je jouw energieconsumptie weet te beperken kan dat al flink schelen. Niet alleen op de kosten, maar ook op de uitstoot van CO2. Ga zoveel mogelijk voor zuinige apparaten en A++ labels of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in Sint Philipsland

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk energiemaatschappijen in Sint Philipsland en bespaar op gas en licht!