Energieleveranciers Luinjeberd Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €475 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Luinjeberd vergelijken is een eitje dankzij onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je ontdekt snel de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Ontdek speciale acties die jij via de sites van o.a. Essent en Leon Zeewolde kan scoren. Overstappen van energie gaat eenvoudig en is zo gepiept. Hier vind jij toepasbare gegevens en hulp bij het uitzoeken van een voordelige energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, meer info over overstappen, en hoe het zit ten aanzien van groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Luinjeberd

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Luinjeberd? Er is helaas niet één energieleverancier te noemen waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Dit hangt af van indicatoren zoals: energieconsumptie en locatie. Eveneens zijn er veel aspecten belangrijker dan alleen de energietarieven. Dat bepaalt maar voor een deel je rekening voor de energie. Inspecteer maar eens de laatste jaarrekening van de energieleverancier: opslag duurzame energie, aansluitkosten, verbruikskosten, regiotoeslag, netbeheerkosten: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Tevens bieden flink wat maatschappijen een hoge welkomstpremie voor consumenten die overstappen. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €95 t/m €225. Nu ook online: energieleveranciers vergelijken Waaksens.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Opletten: Je hebt te maken met een behoorlijk complexe calculatie. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. Onmiddellijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Luinjeberd juni 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + een schatting van je energieverbruik in. Aansluitend vind je een opsomming met de beste energiemaatschappijen. Jij kiest rap de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. Overstappen is kinderspel, het is snel rond gemaakt. Advies nodig bij het doorgeven van jouw energieconsumptie? Hierna vind jij het gemiddelde stroom- en gasverbruik bij verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Type woning Verbruik
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Type huishouden Elektriciteit kWh Gas
1 bewoner 2.000 kWh 700 m³
2 personen 2.125 kWh 1.100 m³
2 & 1 kind 3.100 kWh 1.325 m³
Gezin + 2 kinderen 3.450 kWh 1.700 m³
Gezin + 3 kinderen 4.100 kWh 1.975 m³

Alle maatschappijen

Alle landelijke organisaties vergelijken. Van Anode Energie tot Powerpeers.

Vind het goedkoopste pakket

Neem afscheid van hoge rekeningen. Je bespaart zo €355 per jaar.

Een snelle overstap

Dit kan met de overstapservice. Je komt niet zonder stroom of gas.

Energieprijzen vergelijken in Luinjeberd

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Geïnteresseerd in een betaalbaar pakket? Dan zit je hier helemaal goed! Met behulp van onze speciale vergelijker kun je probleemloos energieprijzen Luinjeberd vergelijken. Voer je adres + verbruik in, en bekijk à la minute de goedkoopste aanbieder. Meer details over een bepaald pakket? Bekijk dan het bedrijfsprofiel. Profiteer nu van de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en welkomstkortingen. In enkele dagen ben jij overgestapt naar goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Wil jij direct gas en elektriciteit vergelijken? Maak gebruik van het stappenplan rechts en check eenvoudig de milieuvriendelijkste of goedkoopste energieleverancier voor je huis. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste energie in Emmen afsluiten.

Hoe kan ik gas en stroom vergelijken in Luinjeberd?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Friesland)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Kies voor groene of grijze stroom.
 7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en laat je contract overzetten.

Populaire energiepakketten in Luinjeberd juni 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Luinjeberd? Op deze pagina lees je een opsomming met beschikbare pakketten van populaire energiemaatschappijen als NLE, Pure Energie, Greenchoice, Vattenfall, Eneco en ook Oxxio, Powerpeers, Budget Energie, Qurrent, Energiedirect.nl op basis van een verbruik van 1500 kWh t/m 3050 kWh stroom plus 1300 m3 – 1500 m3 gas.

 • Eneco – HollandseWind + AardGas vast 3 jaar
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • UnitedConsumers – Windstroom en Gas Variabel 3 jaar
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 1 jaar Actie
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actieprijs
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

In Nederland ben jij in control bij welke partij jij gas en licht koopt. Is jouw energiecontract verlopen, sta je op het punt om te verhuizen, of ben je niet blij met jouw bestaande energiemaatschappij? Je kunt dan overstappen van energieleverancier. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Belangrijk: bekijk altijd de condities van het energiecontract. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Luinjeberd. Vanaf het punt dat jij een contract hebt afgesloten ontvang je ter bevestiging een mail of brief van jouw aanstaande maatschappij. Aan de hand daarvan tref jij afgesproken prijzen en condities (denk aan vastrecht, verbruikskosten, aansluitkosten, netbeheerkosten, opslag duurzame energie: ) van jouw nieuwe pakket. Dit kan per mail of post, doorgaans binnen 2 weken.

Bedenktijd bij energiepakket

Als de bestelling in goede orde binnengekomen is, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. In deze 14 dagen mag je zonder kosten, of een geldige reden op te geven, het nieuwe contract cancellen. Doe je niets? Het overstappen van energie zal dan actief worden op de afgesproken datum.

Oude energiepakket opzeggen

Jouw werkende gas & licht pakket wordt opgezegd. Dikwijls wordt dit geregeld door de nieuwe aanbieder. Goed om te weten: staat er een verhuizing op stapel? Je moet dan zelf doorgaans het contract opzeggen (online of per brief).

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

Voor een correcte afhandeling moet je de meterstanden tijdig doorgeven aan jouw toekomstige maatschappij. Doorgaans moet dit vlak voor de overstapdatum, hoewel het soms ook uitloopt tot 14 dagen na de overstap. Jouw toekomstige energieleverancier zal deze gegeven doorzetten naar jouw “oude” energiemaatschappij zodat de eindafrekening op correcte wijze kan worden opgemaakt.

Het overstappen is gelukt

Het hele stappenplan afgerond? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en zal gas en stroom worden geleverd door jouw nieuwe energiemaatschappij in Luinjeberd. Je ontvangt hiervan natuurlijk een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Dit bedrag mag je gewoon verlagen. Tevens krijg je een eindafrekening van jouw “oude” energieaanbieder. Bezoek nu “actie van Cogas“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is momenteel een onderwerp waar veel over gesproken wordt. Voorbeelden zijn gasvrij wonen en je CO2 uitstoot verminderen. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? De 2 meest toegepaste opties zijn zon en wind (energie). Het gros van de aanbieders van energie hebben dat in hun portfolio. De bedrijven kopen deze zonnestroom en windenergie bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Aangaande zonne-energie zijn er 2 mogelijkheden: investeren in zonnepanelen voor op jouw woning of kiezen voor een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Zonnepanelen op je dak laten plaatsen is vaak erg winstgevend. Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken en bovendien jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. We hanteren daarvoor het principe van ‘salderen’. Hiervoor ontvang je een leuke prijs in de gemeente Heerenveen.

CV vervangen door Warmtepomp

De traditionele cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Door deze producten verbruik je amper nog gas. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. Deze (hybride) warmtepompen zijn relatief prijzig als je ze legt naast een Vaillant, Nefit, AWB, Intergas of Remeha ketel. Er is wel een subsidie (ISDE) beschikbaar. Je kunt flink besparen op de energiekosten. Pelletkachels, Zonneboilers en Infraroodpanelen zijn goede alternatieven.

Windenergie

Op een groeiend aantal locaties zul je grote windmolens kunnen spotten. Windturbines dragen bij aan schone windstroom waarmee je extra duurzaam bezig bent. Niet ieder energiepakket werkt met deze vorm van groene stroom. Details per aanbieder wordt weergegeven in de energievergelijker. Iets actueels: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Friesland.

Besparen energieverbruik

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. Op het moment dat jij de energievraag kunt terugdringen kan je flink besparen. En dan hebben we het niet alleen over de energierekening, maar ook op CO-2 uitstoot. Probeer je te beperkten tot huishoudelijke apparatuur met A+ energielabel of LED verlichting. Direct energie besparen in Luinjeberd

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk energie aanbieders in Luinjeberd en bespaar op gas en licht!