Energieleveranciers Sint Kruis Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €565 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Sint Kruis vergelijken is een eitje via onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je checkt vlug de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Je checkt zo veel tijdelijke aanbiedingen die je niet via de website van bedrijven als De Vastelastenbond of NLE kan afsluiten. Overstappen gaat simpel en snel. Hier doorzoek jij toepasbare details en tips dat je kunt gebruiken bij het speuren naar de goedkoopste energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, hoe de overstapservice werkt, en wat je moeten weten ten aanzien van groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Sint Kruis

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Sint Kruis? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier aan te duiden die daadwerkelijk het meest voordelig is. Dit wordt mede bepaald door factoren als: gas- en stroomverbruik en locatie. Verder moet je verder kijken dan puur de energiekosten. Dit beïnvloed slechts ten dele je rekening voor de energie. Bekijk maar eens je jaarrekening van jouw huidige energiemaatschappij: leveringkosten, aansluitkosten, netbeheerkosten, opslag duurzame energie, regiotoeslag: het wordt allemaal doorbelast. Bovendien hanteren sommige bedrijven een aantrekkelijke welkomstpremie als je jouw contract oversluit. Doorgaans is dat zo’n €85 tot €270. Andere regio? Begin nu direct met energieleveranciers vergelijken De Groeve.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: Het is een aardig moeilijke calculatie. De rekensom hoef je niet zelf te maken. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. Ogenblikkelijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Sint Kruis mei 2024? Voer allereerst jouw woonplaats in en je geschatte verbruik in. Dan volgt een opsomming met beschikbare energie aanbieders. Je vindt zo meteen de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. Overstappen van aanbieder stelt niet veel voor, het is zo rond gemaakt. Problemen bij het invullen van jullie energieverbruik? Op deze pagina vind jij het stroom- en gasverbruik bij grote en kleine gezinnen/woningen.


Type huis Gasgebruik
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Gezinssamenstelling Elektriciteit kWh Gas
1 bewoner 1.850 kWh 675 m³
2 persoons huishouden 2.375 kWh 1.150 m³
Familie (1 kind) 2.800 kWh 1.300 m³
Gezin + 2 kinderen 3.475 kWh 1.625 m³
Gezin + 3 kinderen 4.300 kWh 2.050 m³

Complete vergelijking

Alle gangbare organisaties vergelijken. Van Greenchoice tot aan NLE.

Een lagere energierekening

Niet langer een hoge rekening. Bespaar tot wel €475 per jaar.

Direct overstappen

Dit kan met de overstapservice. Altijd voorzien van gas en stroom.

Energieprijzen vergelijken in Sint Kruis

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Overstappen op een betaalbaar energiepakket? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. Door middel van onze speciale vergelijker kunnen jullie rap energieprijzen Sint Kruis vergelijken. Geef je woongegevens en stoom/gas verbruik in en vind à la minute de goedkoopste maatschappij. Meer info over een zekere leverancier? Ga dan verder naar de merkpagina. Check nu alle energieaanbiedingen en overstap bonussen. In enkele dagen ben jij overgestapt naar goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Wil jij ook geld besparen en gas en elektriciteit vergelijken? Maak gebruik van het stappenplan aan de rechterkant en vind vlug de duurzaamste of de goedkoopste energieleverancier passend bij je energieverbruik. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste energie in Lopikerkapel afsluiten.

Hoe gaat gas en stroom vergelijken in Sint Kruis?

 1. Voer jouw locatie in (Zeeland)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of vul het volledige verbruik in.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Maak een keuze uit de contracten (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Kies optioneel voor duurzame energie.
 7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en laat je contract overzetten.

Populaire energiepakketten in Sint Kruis mei 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Sint Kruis? Op deze website lees je een opsomming met standaard pakketten van populaire energiemaatschappijen als Eneco, Greenchoice, Vattenfall, Pure Energie, NLE maar ook ENGIE, Qurrent, Oxxio, Budget Energie, Energiedirect.nl uitgaande van een verbruik van 1550 kWh – 3000 kWh stroom en 1350 m3 tot 1950 m3 gas.

 • Eneco – HollandseWind en EcoGas
 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 1 jaar
 • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • EnergieFlex – Modelcontract Groene Stroom en Gas
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

Tegenwoordig beslis jij zelf waar jij je gas en licht inkoopt. Is je energiecontract bijna afgelopen, ga je binnenkort ergens anders wonen, of voel je je niet meer thuis bij jouw bestaande energiemaatschappij? Kies dan voor overstappen van energieleverancier. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Kijk uit: achterhaal wel de kleine lettertjes van het gekozen energiepakket. Welke opzegtermijn geldt er, of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Contracten vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Sint Kruis. Wanneer jij een contract hebt afgesloten krijg je de bevestiging binnen van de aankomende maatschappij. Aan de hand daarvan vind jij de geldige tarieven en regelgeving (bijvoorbeeld opslag duurzame energie, vastrecht, energiebelasting, verbruikskosten, netbeheerkosten: ) van het energiepakket. Dit kan per mail of post, en het duurt een paar dagen.

14 dagen bedenktijd

Zodra het nieuwe contract binnen is, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. Gedurende deze dagen mag je zonder kosten en zonder je te hoeven verantwoorden het contract ongeldig verklaren. Doe je niets? Het overstappen van energie is dan rechtsgeldig.

Opzeggen van huidige energiecontract

Je oude contract zal worden beëindigd. Meestal doet de nieuwe aanbieder dit. Belangrijk: ga je verhuizen? Bij dit scenario moet je zelf dikwijls de actuele abonnementen stopzetten.

Doorgeven van meterstanden

De overstap goed regelen? Dan moet je de meterstanden tijdig doorgeven aan de aanstaande energieleverancier. Normaal gesproken doe je dit iets voor de gekozen dag van overstappen, maar het kan ook best 1 of 2 weken na de overstap. De toekomstige energieleverancier speelt de standen door aan de “vroegere” energiemaatschappij waarna je een eindafrekening ontvangt.

Je bent overgestapt

Ben je er doorheen gekomen? Dan wordt alles definitief gemaakt, en zal gas en stroom worden geleverd door jouw nieuwe energiemaatschappij in Sint Kruis. Je kunt rekenen op vanzelfsprekend een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Je kunt dit gewoon bewerken. Bovendien ontvang jij jouw persoonlijke eindafrekening van de eerdere energiemaatschappij. Lees verder over “voordelig tarief RENDO Netwerken“.

Zonnepanelen voor groene stroom, werkt dat?

Duurzame energie is hedendaags een belangrijk thema. Onder andere een woning zonder gas en minder CO2 uitstoten. Wat kan ik zelf doen met groene energie? De meest relevante manieren zijn windenergie en zonne-energie. Bijna alle energieleveranciers hebben dit al geïntegreerd. De bedrijven importeren zonnestroom en windenergie bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Omtrent zonne-energie kun jij kiezen: het kopen van zonnepanelen voor op je eigen huis of specifiek zoeken naar een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen is vaak erg winstgevend. Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken en tevens jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. Maatschappijen noemen dit vaak salderen. Jullie ontvangen hiervoor een redelijke vergoeding in de gemeente Sluis.

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De “ouderwetse” cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Op die manier zal je gasverbruik significant dalen. Je stroomverbruik neemt wel toe. Hybride warmtepompen zijn niet goedkoop wanneer je het vergelijk met een Atag, AWB, Intergas, Vaillant of Nefit ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Dan kan jij snel gaan besparen op de energierekening. Zonneboilers, Het warmtenet en Infraroodpanelen kun je ook nog afwegen.

Groene windenergie

Door heel Nederland zul je grote windmolens kunnen spotten. Windturbines genereren schone windstroom wat geleverd wordt aan huizen. Niet ieder energiepakket biedt groene stroom via wind. Meer daarover vind je in onze energievergelijker. Iets actueels: een deel van een windmolen kopen in provincie Zeeland.

Besparen energieverbruik

Bewuster met elektriciteit omgaan? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. Op het moment dat jij de energievraag kunt minderen kan je dat aanzienlijk besparen. In de eerste plaats financieel gezien, maar ook op het vervuilen van de aarde. Probeer je te beperkten tot producten met A++ labels of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Sint Kruis

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk energieleveranciers in Sint Kruis en bezuinig op gas en licht!