Energieleveranciers De Groeve Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar snel €465 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in De Groeve vergelijken doe je razendsnel middels onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je checkt ogenblikkelijk de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Met veel unieke acties die men standaard niet bij onder andere Huismerk Energie en UnitedConsumers ontvangt. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat makkelijk en rap. Op energieleverancieractie.nl bekijk je nuttige feiten en support voor het speuren naar een voordelige energieaanbieder, hoe je onze vergelijker het beste kunt gebruiken, hoe je snel kunt overstappen, en hoe het zit rondom groene energie.


Goedkoopste energieleverancier De Groeve

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in De Groeve? Het is onmogelijk één energieleverancier te markeren waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Dit wordt beïnvloed door jouw persoonlijke situatie: gas- en stroomverbruik en locatie. Bovendien ga je te kort door de bocht als je kijkt naar alleen de energietarieven. Deze bepalen slechts deels je rekening voor de energie. Doorzoek maar eens jouw jaarafrekening: je vindt daar: leveringkosten, verbruikskosten, energiebelasting, opslag duurzame energie, vastrecht: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Tevens bieden enkele maatschappijen een aantrekkelijke welkomstpremie bij het overstappen. Dit kan zelfs oplopen van €100 – €240. Start nu ook met energieleveranciers vergelijken Molenaarsgraaf.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: Het gaat om een aanzienlijk gecompliceerde berekening. Geen nood, je hoeft niet zelf te rekenen. Dat doet onze gratis energievergelijker. Direct overstappen naar een goedkoop energiepakket in De Groeve juli 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + je totale jaarverbruik in. Daarop doorzoek je een opsomming met relevante energie aanbieders. Je treft binnen no-time de goedkoopste leverancier van gas en stroom. Het overstappen is kinderspel, het is snel gedaan. Hulp nodig bij het invoeren van je gas & licht gebruik? Op deze pagina vind jij het gas- en stroomverbruik van voor verschillende situaties.


Soort woning Verbruik
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Gezinssamenstelling Elektriciteit kWh Gas
1 persoons huishouden 1.950 kWh 700 m³
2 persoons huishouden 2.300 kWh 1.000 m³
2 & 1 kind 3.075 kWh 1.425 m³
Gezin + 2 kinderen 3.775 kWh 1.800 m³
2 & 3 kinderen 4.175 kWh 1.975 m³

Alle maatschappijen

Alle bekende providers vergelijken. Van DELTA tot aan MAIN Energie.

Besparen op je energie

Vind de goedkoopste leverancier. Je bespaart zo €245 per jaar.

Makkelijk overstappen

Daarvoor gebruik je de overstapservice. Je zit geen dag zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in De Groeve

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Op zoek naar een goedkoop contract voor jouw energie? Dan zit je hier helemaal goed! Dankzij onze speciale vergelijker kan je rap energieprijzen De Groeve vergelijken. Geef je huisnummer en postcode plusverbruik in, en zoek eenvoudig de goedkoopste maatschappij. Meer informatie m.b.t. een zeker contract? Klik dan op het bedrijfsprofiel. Stap nu over naar alle populaire energie aanbiedingen en de hoogste kortingen. Iedereen wil toch profiteren van goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
A la minute gas en elektriciteit vergelijken? Check het stappenplan op deze pagina en ontdek direct de duurzaamste of goedkoopste energieleverancier voor je verbruik. Zoek ook naar goedkoopste energie in Vrouwenakker afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in De Groeve?

 1. Voer jouw locatie in (Drenthe)
 2. Kies de gezinsgrootte, of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Kies optioneel voor duurzame energie.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en stap direct online over.

Populaire energiepakketten in De Groeve juli 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in De Groeve? Nu check je een opsomming met meest bestelde pakketten van aantrekkelijke energiemaatschappijen zoals Greenchoice, Pure Energie, Vattenfall, Essent, Eneco maar ook Qurrent, Oxxio, Budget Energie, Powerpeers, ENGIE uitgaande van een verbruik van 1900 kWh tot 2950 kWh stroom en 1050 m3 tot 1700 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 3 jaar
 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 4 jaar Actie
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

In ons land kies je zelf waar jij je gas en licht inkoopt. Is jouw energiecontract verlopen, ga je binnenkort ergens anders wonen, of ben je niet blij met jouw bestaande energieleverancier? Dan is overstappen van energieleverancier interessant. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Belangrijk: bekijk uiteraard de voorschriften van de huidige energieleverancier. Hoe zit het met de opzegtermijn, en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in De Groeve. Op het moment dat je een bestelling hebt geplaatst krijg je een bevestigingsmail of brief van de gekozen energieleverancier. Daarin vind je de kosten en extra regels (zoals aansluitkosten, energiebelasting, vastrecht, regiotoeslag, opslag duurzame energie: ) van jouw nieuwe pakket. Dit kan per mail of post, in de regel binnen 14 dagen.

14 dagen bedenktijd

Zodra de bestelling in goede orde binnengekomen is, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. Binnen deze 14 dagen mag je gratis en zonder specifieke reden het contract ongeldig verklaren. Maak je hier geen gebruik van? Het overstappen van energie zal dan actief worden op de afgesproken datum.

Opzeggen van huidige energiecontract

Jullie lopende gas & licht pakket wordt opgezegd. Meestal draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Belangrijk: staat er een verhuizing op stapel? Bij dit scenario moet je zelf in de regel de actuele abonnementen stopzetten.

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

Voor een geslaagde overstap dien jij de meterstanden op tijd door te geven aan jouw aanstaande energieaanbieder. In de meeste gevallen wordt dit van je gevraagd iets voor de datum van overstap, maar soms gebeurt het ook 15 dagen na de overstap. De nieuwe maatschappij communiceert dit weer richting jouw oude leverancier die dan een eindafrekening van je verbruik kan berekenen.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Heb jij alle stappen afgerond? Dan wordt de overstap afgerond, en begint de levering van stroom en gas door de geselecteerde energiemaatschappij in De Groeve. Ze sturen jou hiervan wederom een bevestiging plus een voorstel van het maandelijkse voorschotbedrag. Deze mag je op ieder moment verhogen. Tevens incasseer je jouw persoonlijke eindafrekening van je voormalige maatschappij. Check ook “Endinet Groep welkomstkorting“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is hedendaags een onderwerp waar veel over gesproken wordt. Onder andere je huis gasvrij verwarmen en je CO2 uitstoot verminderen. Wat kan ik zelf doen met groene energie? 2 relevante opties zijn manieren zijn wind en zon (stroom). De meeste energieleveranciers hebben dat in hun portfolio. De aanbieders reserveren zonnestroom en windenergie bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Omtrent zonne-energie zijn er 2 mogelijkheden: zonnepanelen installeren voor op je eigen huis of bewust de keuze maken voor een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Investeren in zonnepanelen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Je kunt je eigen stroom gebruiken en bovendien jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. Maatschappijen noemen dit vaak salderen. Daarvoor heb je recht op een kleine vergoeding in de gemeente Tynaarlo.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Door deze producten gaat je gasverbruik flink omlaag. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. Deze (hybride) warmtepompen zijn niet goedkoop wanneer je het vergelijk met een Atag, AWB, Nefit, Vaillant of Intergas ketel. De ISDE subsidie kun jij hierop wel toepassen. Zo kan je direct besparen op de energiekosten. Zonneboilers, Het warmtenet en Infraroodpanelen zijn goede alternatieven.

Windenergie

Door het hele land zul je grote windmolens kunnen spotten. De windturbine voorziet in volledig groene windstroom wat goed is voor het milieu. Niet ieder maatschappij biedt deze vorm van stroom aan. Details per aanbieder kan je bekijken in de energievergelijker. Ook interessant: je eigen (stukje) windmolen aanschaffen in provincie Drenthe.

Energieverbruik minderen

Streef jij naar een duurzame aardbol? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. Zodra jij de energievraag reduceert levert dat een besparing op. En dan hebben we het niet alleen over de energierekening, maar ook op de uitstoot van CO2. Houd rekening met apparatuur met A of A+ label of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in De Groeve

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk energieleveranciers in De Groeve en betaal minder voor gas en licht!