Energieleveranciers Sint Joost Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar €605 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Sint Joost vergelijken doe je razendsnel middels onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je treft rap de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Check alle exclusieve aanbiedingen die je niet via de website van bedrijven als Eneco en Powerpeers kan scoren. Overstappen gaat eenvoudig en gebruiksvriendelijk. Hier vind jij functionele aanwijzingen en support dat je kunt gebruiken bij het vinden van een voordelige energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, hoe je snel kunt overstappen, en wat de mogelijkheden zijn ten aanzien van groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Sint Joost

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Sint Joost? Het is onmogelijk één energieleverancier te onderscheiden die echt het goedkoopste is. Het heeft te maken met aspecten als: gas- en stroom consumptie en postcode. Verder zijn er meer zaken belangrijk dan exclusief de energiekosten. Deze bepalen maar voor een deel de energienota. Inspecteer maar eens de laatste jaarrekening: jij betaalt regiotoeslag, leveringkosten, energiebelasting, aansluitkosten, opslag duurzame energie: het telt allemaal mee. Ook hanteren veel leveranciers een aantrekkelijke welkomstpremie bij het overstappen. In de praktijk ligt varieert dit van €100 tot +/- €255. Op energieleverancieractie.nl bekijk je ook energieleveranciers vergelijken De Goorn.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: Het betreft een behoorlijk flinke rekensom. De rekensom hoef je niet zelf te maken. De energievergelijker zal je daarbij ondersteunen. Meteen overstappen naar een goedkoop energiepakket in Sint Joost mei 2024? Geef je adresgegevens plus energieverbruik in. Daarna vind je een resultatenpagina met beschikbare energie aanbieders. Je treft ogenblikkelijk de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. Het overstappen is kinderspel, het is snel gepiept. Problemen bij het invoeren van je jaarlijkse energiegebruik? Hieronder vind jij het gas- en stroomverbruik van verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Omschrijving Gasverbruik
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Aantal bewoners Elektriciteit kWh Gas
1 persoon 1.825 kWh 650 m³
2 persoons huishouden 2.275 kWh 1.075 m³
Gezin + 1 kind 2.825 kWh 1.475 m³
2 & 2 kinderen 3.600 kWh 1.700 m³
Gezin + 3 kinderen 4.125 kWh 1.925 m³

Alle maatschappijen

Alle betrouwbare providers vergelijken. Van Engie tot aan MAIN Energie.

Makkelijk besparen op energie

Niet langer een hoge rekening. Besparingen mogelijk tot €345 per jaar.

Gelijk overstappen

Dankzij de overstapservice. Geen dag zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Sint Joost

Eenvoudig besparen op stroom en gas? Ben jij op zoek naar een voordelig contract voor jouw energie? Dan zit je hier helemaal goed! Middels onze zoekmachine kan jij onmiddellijk energieprijzen Sint Joost vergelijken. Voer je adres plusverbruiksgegevens in, en zoek moeiteloos het goedkoopste pakket. Aanvullende info over een zeker pakket? Klik dan op site van de leverancier. Vergelijk nu de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en actiekortingen. Snel overstappen en genieten van goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Meteen gas en elektriciteit vergelijken? Maak gebruik van het stappenplan hiernaast en vergelijk snel de meest geschikte of meest goedkope energieleverancier voor jouw situatie. Ook interessant: goedkoopste energie in Lopik afsluiten.

Hoe kan ik gas en stroom vergelijken in Sint Joost?

 1. Voer jouw locatie in (Limburg)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of vul het volledige verbruik in.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Geef jouw voorkeur voor groene energie.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en laat je contract overzetten.

Populaire energiepakketten in Sint Joost mei 2024

Wat zijn nu de populaire energiecontracten in Sint Joost? Nu check je een opsomming met standaard pakketten van de grote Nederlandse maatschappijen zoals Vattenfall, Greenchoice, Essent, NLE, Pure Energie maar uiteraard ook Powerpeers, ENGIE, Oxxio, Budget Energie, Energiedirect.nl op basis van een verbruik van 2300 kWh tot 4150 kWh stroom en 750 m3 tot 1450 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Vast 1 jaar Actie
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • UnitedConsumers – Windstroom en Gas Variabel 3 jaar
 • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

Als consument mag je helemaal zelf kiezen waar je jouw gas en licht “inkoopt”. Loopt het contract bijna af, heb je een nieuwe woning gekocht, of ben je niet blij met je energieleverancier? Kies dan voor overstappen van energieleverancier. Dit is ten allen tijde mogelijk. Belangrijk: doorzoek uiteraard de condities van het gekozen energiepakket. Wat is de opzegtermijn, en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Pakketten vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Sint Joost. Als je aankoop is verzonden krijg je de bevestiging binnen van jouw aanstaande energiemaatschappij. In deze mail of brief tref je afgesproken prijzen en bijkomende kosten (denk hierbij aan vastrecht, netbeheerkosten, leveringkosten, aansluitkosten, energiebelasting: ) van jouw nieuwe pakket. Je ontvangt dit digitaal of per post, en het duurt een paar dagen.

Bedenktijd bij energiepakket

Als je de bevestiging ontvangen hebt, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. Gedurende deze dagen mag je zonder consequenties, of een geldige reden op te geven, het contract ongeldig verklaren. Doe je niets? Het overstappen van energie wordt dan definitief in gang gezet.

Oude contract opzeggen

Jouw werkende energiecontract zal worden beëindigd. Gewoonlijk doet de nieuwe aanbieder dit. Goed om te weten: stap je over doordat je gaat verhuizen? In dat geval moet je zelf normaliter het contract even opzeggen.

Doorgeven van meterstanden

Om het oversluiten te verwerken moet je de meterstanden tijdig doorgeven aan de toekomstige energieleverancier. Normaal gesproken moet dit enkele dagen voor passeren van de overstapdatum, hoewel het soms ook uitloopt tot 2 weken na de dag van overstappen. De toekomstige energieaanbieder speelt de standen door aan de eerdere aanbieder zodat deze de eindafrekening kan maken.

Het overstappen is gelukt

Ben je er doorheen gekomen? Dan wordt de overstap afgerond, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door jouw nieuwe energiemaatschappij in Sint Joost. Het is nog even wachten op uiteraard een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Dit bedrag mag je gewoon verhogen. Tevens krijg je te maken met een jaaroverzicht en eindafrekening van de eerdere energiemaatschappij. Lees verder over “voordelig tarief Endinet Groep“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is op dit moment een veelbesproken doelstelling. Hierbij kun je denken aan een woning zonder gas en de uitstoot van CO2 reduceren. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? De meest relevante keuzes zijn wind en zon (stroom). Het gros van de leveranciers hebben dat in hun portfolio. De maatschappijen bestellen windenergie en zonne-energie vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Met betrekking tot zonne energie heb je 2 opties: het kopen van zonnepanelen voor jullie eigen woning of gaan voor een stroomaanbieder die zonne-energie inkoopt. Zelf zonnepanelen plaatsen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken en tevens jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. Dit wordt in de volksmond ‘salderen’ genoemd. In ruil krijg je een redelijke vergoeding in de gemeente Echt-Susteren.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Middels dit systeem kan je het gasverbruik flink reduceren. Wanneer we het hebben over zonne-energie. Hybride warmtepompen zijn niet goedkoop als je ze legt naast een Atag, AWB, Intergas, Remeha of Vaillant ketel. Er is wel een subsidie (ISDE) beschikbaar. Dan kan jij snel gaan besparen op de energiekosten. Het warmtenet, Infraroodpanelen en Pelletkachels kun je ook nog afwegen.

Windenergie

Door het hele land zul je grote windmolens kunnen spotten. Windturbines genereren volledig zuivere windstroom wat geleverd wordt aan huizen. Niet elke maatschappij doet hier aan mee. Details per aanbieder zul je in de energievergelijker terugvinden. Iets actueels: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Limburg.

Besparen energieverbruik

Wil jij duurzaam met elektriciteit bezig zijn? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. Als jij de energievraag weet te beperken levert dat een besparing op. Niet alleen maar op de energienota, maar je bent ook duurzaam bezig (CO2). Probeer je te beperkten tot producten met A++ labels of LED verlichting. Direct energie besparen in Sint Joost

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk energie aanbieders in Sint Joost en bespaar op gas en licht!