Energieleveranciers Lopik Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar tot €465 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Lopik vergelijken is kinderspel middels onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je ontdekt eenvoudig de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Je checkt zo veel speciale aanbiedingen die je niet via de website van bijvoorbeeld Energieflex of Noordelijk Lokaal Duurzaam kan afsluiten. Overstappen van energie gaat makkelijk en gebruiksvriendelijk. Op energieleverancieractie.nl lees je nuttige informatie en tips bij het zoeken naar de goedkoopste energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, hoe de overstapservice werkt, en wat jij kunt doen omtrent groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Lopik

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Lopik? Het is niet mogelijk één energieleverancier te vermelden waar jij het goedkoopst uit bent. Het is afhankelijk van factoren als: gas- en stroom consumptie en woonplaats. Uiteraard zijn er veel aspecten belangrijker dan exclusief de energietarieven. Dit bepaalt maar in kleine mate de energierekening. Doorzoek maar eens jouw jaarafrekening: je vindt daar: leveringkosten, vastrecht, verbruikskosten, aansluitkosten, opslag duurzame energie: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Verder gunnen enkele maatschappijen een aantrekkelijke welkomstpremie voor overstappers. Doorgaans is dat zo’n €140 tot €195. Op energieleverancieractie.nl bekijk je ook energieleveranciers vergelijken Vroomshoop.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: Het is een aardig flinke calculatie. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Lopik mei 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + je totale jaarverbruik in. Vervolgens volgt een resultatenpagina met de meest voordelige energie aanbieders. Je selecteert handig de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. De overstap is binnen no-time gepiept. Hulp nodig bij het inschatten van gas en stroom verbruik? Hieronder vind je het stroom- en gasverbruik bij verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Soort woning Verbruik
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Samenstelling huishouden Stroom kWh Gas
1 bewoner 1.825 kWh 600 m³
2 personen 2.475 kWh 1.075 m³
Gezin + 1 kind 2.700 kWh 1.475 m³
Familie (2 kinderen) 3.725 kWh 1.675 m³
Gezin + 3 kinderen 4.250 kWh 2.075 m³

Alle aanbieders

Alle landelijke aanbieders vergelijken. Van Anode Energie tot NLE.

Besparen op je energie

Nooit meer teveel betalen. Besparingen tot wel €505 per jaar.

Makkelijk overstappen

Mogelijk door de overstapservice. Geen dag zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Lopik

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Wil jij een voordelig energiecontract? Dan heb je de juiste website gevonden. Door middel van onze speciale vergelijker kan men direct energieprijzen Lopik vergelijken. Vul postcode + huisnummer en verbruiksgegevens in, en vind snel het goedkoopste pakket. Meer weten over een zeker contract? Dat is te vinden in de overkoepelende merksite. Profiteer nu van de beste energie aanbiedingen en overstap bonussen. In luttele minuten stap jij over naar goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Wil jij ook geld besparen en gas en elektriciteit vergelijken? Bekijk de handige stappen rechts en ontdek binnen no-time de milieuvriendelijkste of de goedkoopste energieleverancier voor jullie woning. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste energie in Ellewoutsdijk afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Lopik?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Utrecht)
 2. Kies de gezinsgrootte, of kies direct het verbruik.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Geef jouw voorkeur voor groene energie.
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en zet de overstap online in werking.

Populaire energiepakketten in Lopik mei 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Lopik? Hieronder lees je een lijstje met gangbare pakketten van de bekende energiemaatschappijen als Pure Energie, Vattenfall, Eneco, NLE, Greenchoice maar ook Budget Energie, Powerpeers, Energiedirect.nl, ENGIE, Qurrent gerekend met een verbruik van 2450 kWh tot 3950 kWh stroom en 850 m3 t/m 1500 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Vast 1 jaar Actie
 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Nederlandse Energie Maatschappij – Modelcontract Groene Stroom en Gas
 • ENGIE – Modelcontract Groene stroom en gas
 • EnergieFlex – 100% Sociaal Groen Gas en Groene Stroom 3 jaar vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

Vandaag de dag beslis jij zelf waar jij je gas en licht inkoopt. Ben je bij contractvrij, sta je op het punt om te verhuizen, of ben je niet blij met jouw leverancier? Je kunt dan overstappen van energieleverancier. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Kijk uit: bekijk uiteraard de voorwaarden van jouw energiemaatschappij. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, of volgt er een boete bij vroegtijdige contractbreuk?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in Lopik. Vanaf het punt dat je nieuwe bestelling is afgerond krijg je de bevestiging binnen van de aankomende energiemaatschappij. In dit schrijven vind je alle tarieven en condities (denk hierbij aan vastrecht, energiebelasting, verbruikskosten, netbeheerkosten, leveringkosten: ) van het energiecontract. Deze brief of mail ontvang je altijd, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

14 dagen bedenktijd

Wanneer je de bevestiging ontvangen hebt, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. Binnen deze termijn mag je gratis, of een uitgebreide toelichting te geven, het nieuwe contract cancellen. Wil je dan niet? Het overstappen van energie is nu definitief.

Oude energiepakket opzeggen

Het werkende gas & licht pakket wordt beëindigd. Meestal doet de nieuwe aanbieder dit. Advies: krijg je een andere huis? Jij zult dan normaal gesproken het oude abonnement annuleren.

Meterstanden doorgeven

Voor een geslaagde overstap ben je verplicht de meterstanden door te geven aan de nieuwe energiemaatschappij. Normaal gesproken wordt dit van je gevraagd enkele dagen voor passeren van de datum van overstap, hoewel het soms ook uitloopt tot 15 dagen na de dag van overstappen. De nieuwe leverancier stuurt de standen door naar je voormalige energieaanbieder zodat deze de eindafrekening kan maken.

Je bent overgestapt van energie

Alle stappen doorlopen? Dan wordt alles definitief gemaakt, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door je nieuw gekozen energiemaatschappij in Lopik. Het is nog even wachten op natuurlijk een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Deze inschatting van kosten kan je altijd aanpassen. Daarnaast incasseren jullie een jaaroverzicht en eindafrekening van jouw “oude” energieaanbieder. Bezoek nu “actie van Vrijopnaam“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is momenteel een streven van veel mensen. Hierbij kun je denken aan je huis gasvrij verwarmen en je CO2 uitstoot verminderen. Wat kan ik zelf doen met groene energie? 2 relevante opties zijn manieren zijn zonne-energie en windenergie. Veel energie-aanbieders werken hier dan ook graag mee. De maatschappijen reserveren zonne-energie en windenergie bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Wat betreft zonne energie kun jij kiezen: investeren in zonnepanelen voor je appartement of huis of kiezen voor een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Zonnepanelen op je dak laten plaatsen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom en natuurlijk jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. Ook wel bekend als salderen. Hiervoor ontvang je een aantrekkelijk tarief in de gemeente Lopik.

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De traditionele cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Op die manier verbruik je nauwelijks tot geen gas meer. Wanneer we het hebben over zonne-energie. Hybride warmtepompen zijn niet goedkoop wanneer je het vergelijk met een Vaillant, Nefit, Atag, AWB of Intergas ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Zo kan je direct besparen op de energiekosten. Zonneboilers, Het warmtenet en Infraroodpanelen zijn goede alternatieven.

Windenergie

Door het hele land vormen windmolens het landschap. Windturbines genereren schone windstroom voor woningen in ons land. Niet elke leveranciers doet hier aan mee. Meer daarover wordt weergegeven in de energievergelijker. Iets actueels: een deel van een windmolen kopen in provincie Utrecht.

Besparen op je verbruik

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. Als jij jouw persoonlijke energieconsumptie weet te verkleinen zal de besparing groot zijn. En dan hebben we het niet alleen over de energierekening, maar ook op het vervuilen van de aarde. Ga zoveel mogelijk voor producten met A++ labels of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in Lopik

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk energiepakketten in Lopik en betaal minder voor gas en licht!