Energieleveranciers Sint Geertruid Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar snel €265 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Sint Geertruid vergelijken doe je razendsnel middels onze energievergelijker! Direct energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je ziet eenvoudig de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Check alle speciale welkomstkortingen die men standaard niet bij aanbieders zoals Huismerk Energie en Oxxio kunt vinden. Overstappen gaat eenvoudig en rap. Op de site vind jij functionele toelichtingen en hulp voor het vinden van een voordelige energieaanbieder, hoe je onze vergelijker het beste kunt gebruiken, hoe je snel kunt overstappen, en wat er allemaal mogelijk is betreft groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Sint Geertruid

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Sint Geertruid? Het is onmogelijk één energieleverancier aan te duiden waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Dit wordt beïnvloed door indicatoren zoals: gas- en stroom consumptie en adres. Eveneens zijn er veel aspecten belangrijker dan puur de energietarieven. Dit beïnvloed slechts deels de energienota. Controleer maar de jaarrekening van de energieleverancier: vastrecht, opslag duurzame energie, netbeheerkosten, aansluitkosten, energiebelasting: het telt allemaal mee. Ook hanteren enkele maatschappijen een vorstelijke welkomstkorting voor consumenten die overstappen. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €175 – €280. Nu ook online: energieleveranciers vergelijken De Bult.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: Je hebt te maken met een behoorlijk ingewikkelde calculatie. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Meteen overstappen naar een goedkoop energiepakket in Sint Geertruid april 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en energieverbruik in. Hierna doorzoek je een opsomming met de beste energie aanbieders. Je ontdekt eenvoudig de goedkoopste leverancier van stroom en gas. Overstappen van aanbieder is binnen enkele minuten rond gemaakt. Problemen bij het inschatten van gas en stroom verbruik? Op energieleverancieractie.nl vind je het gemiddelde gas- en stroomverbruik bij voor verschillende situaties.


Type huis Gas
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Gezinssamenstelling Stroom / Elektriciteit Gas
1 bewoner 1.925 kWh 625 m³
2 bewoners 2.425 kWh 1.025 m³
2 & 1 kind 3.100 kWh 1.425 m³
Gezin + 2 kinderen 3.500 kWh 1.725 m³
Familie (3 kinderen) 4.175 kWh 2.050 m³

Alle maatschappijen

Alle gangbare maatschappijen vergelijken. Van E.ON tot UnitedConsumers.

Altijd de laagste prijs

Nooit meer teveel betalen. Besparingen mogelijk tot €365 per jaar.

Probleemloos overstappen

Mogelijk door de overstapservice. Je zit geen dag zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Sint Geertruid

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Wil jij een betaalbaar energiepakket? Dan heb je de juiste website gevonden. Op basis van onze zoekmachine kun jij à la minute energieprijzen Sint Geertruid vergelijken. Geef je huisnummer en postcode + energieverbruik in en kies rap de goedkoopste maatschappij. Meer info over een bepaalde aanbieder? Dat is te vinden in het bedrijfsprofiel. Check nu de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en welkomstkortingen. Iedereen wil toch profiteren van goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Wil jij direct gas en elektriciteit vergelijken? Check het stappenplan hiernaast en signaleer onmiddellijk de duurzaamste of goedkoopste energieleverancier passend bij je energieverbruik. Vind alles uit over goedkoopste energie in Loon op Zand afsluiten.

Hoe gaat gas en stroom vergelijken in Sint Geertruid?

 1. Voer jouw locatie in (Limburg)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of kies direct het verbruik.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Selecteer optioneel groene stroom.
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en laat de overstapservice het werk doen.

Populaire energiepakketten in Sint Geertruid april 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Sint Geertruid? Op deze pagina vind jij een ranglijst van beschikbare pakketten van de bekende energiemaatschappijen als NLE, Greenchoice, Vattenfall, Pure Energie, Essent maar uiteraard ook ENGIE, Oxxio, Powerpeers, Budget Energie, Energiedirect.nl berekend met een consumptie van 2300 kWh t/m 2800 kWh stroom plus 1050 m3 – 1800 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Actie 1 jaar Vast
 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 1 jaar Actie
 • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

Vandaag de dag mag je helemaal zelf kiezen waar jij je gas en licht inkoopt. Is je energiecontract bijna afgelopen, ga je van huis wisselen, of voel je je niet meer thuis bij jullie actuele maatschappij? Wacht dan niet langer met overstappen van energieleverancier. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Goed om te weten: bekijk ten alle tijde de kleine lettertjes van het energiecontract. Heb je maken met een opzegtermijn en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Sint Geertruid. Op het moment dat je een bestelling hebt geplaatst ontvang je ter bevestiging een mail of brief van jouw aanstaande organisatie. Daarin lees je de geldige tarieven en condities (denk hierbij aan leveringkosten, verbruikskosten, opslag duurzame energie, energiebelasting, vastrecht: ) van het contract. Je ontvangt dit digitaal of per post, en het duurt een paar dagen.

Bedenktijd bij energiepakket

Op het moment dat het nieuwe contract binnen is, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. In deze 14 dagen mag je zonder kosten en zonder specifieke reden je nieuwe abonnement opzeggen. Vind je het allemaal prima? De overstap van energie wordt dan definitief in gang gezet.

Opzeggen van huidige energiecontract

Dat vorige energiepakket wordt opgezegd. Normaal gesproken zal jouw nieuwe aanbieder dit doen. Goed om te weten: stap je over doordat je gaat verhuizen? Je moet dan zelf gewoonlijk het contract even opzeggen.

Doorgeven van meterstanden

Om het oversluiten te verwerken zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan jouw toekomstige energieleverancier. In de regel moet dit enkele dagen voor passeren van het moment van overstappen, hoewel het soms ook uitloopt tot 2 weken na de overstap. Jouw “nieuwe” leverancier speelt de standen door aan de eerdere energieaanbieder zodat de eindafrekening op correcte wijze kan worden opgemaakt.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Het hele stappenplan afgerond? Dan wordt alles definitief gemaakt, en kan je stroom en gas gebruiken van de gekozen energiemaatschappij in Sint Geertruid. Het is nog even wachten op wederom een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze schatting van verbruikskosten mag jij bijstellen. Bovendien ontvangen jullie jouw persoonlijke eindafrekening van de “vroegere” energiemaatschappij. Lees verder over “voordelig tarief Enexis“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is tegenwoordig een hot topic. Veelgehoorde kreten zijn een woning zonder gas en de uitstoot van CO2 reduceren. Wat kan ik zelf doen met groene energie? 2 relevante opties zijn manieren zijn zon en wind (energie). Een groot aantal energieleveranciers maken hier graag gebruik van. De maatschappijen reserveren zonne-energie en windenergie zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Ten aanzien van zonne-energie onderscheiden we 2 situaties: zelf zonnepanelen aanschaffen voor jullie eigen woning of specifiek zoeken naar een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen kan heel lucratief zijn. Je hebt de mogelijkheid je eigen stroom af te nemen maar ook je overschot aan stroom terugleveren. Dit terugleveren heet “salderen”. Jullie ontvangen hiervoor een redelijke vergoeding in de gemeente Eijsden-Margraten.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De “ouderwetse” cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Op die manier kan je het gasverbruik flink reduceren. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. Deze (hybride) warmtepompen zijn nog wel aan de prijs in vergelijking met Atag, AWB, Nefit, Vaillant of Intergas ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Dan kan jij snel gaan besparen op de energienota. Het warmtenet, Infraroodpanelen en Pelletkachels zijn ook innovatieve producten.

Windenergie

Door het hele land vormen windmolens het landschap. Een windturbine levert grote hoeveelheden windstroom aan de Nederlandse huishoudens. Niet elke leveranciers biedt groene stroom via wind. De mogelijkheid hierop te selecteren is beschikbaar in onze online energievergelijker. Nieuw: je eigen (stukje) windmolen aanschaffen in provincie Limburg.

Energieverbruik minderen

Wil jij duurzaam met elektriciteit bezig zijn? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. Op het moment dat jij de energievraag minimaliseert kan je dat aanzienlijk besparen. Niet alleen maar op de energienota, maar ook aan het feit dat je minder CO-2 uitstoot. Houd rekening met zuinige apparaten en A++ labels of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Sint Geertruid

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk energie aanbieders in Sint Geertruid en bespaar op gas en licht!