Energieleveranciers De Bult Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar €615 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in De Bult vergelijken gaat eenvoudig dankzij onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je ziet ogenblikkelijk de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Met veel speciale welkomstkortingen die je niet via de website van onder andere De Vastelastenbond en Leon Zeewolde kan afsluiten. Overstappen gaat handig en vlug. Op de site bekijk je toepasbare toelichtingen en tips dat je kunt gebruiken bij het uitzoeken van een voordelige energieaanbieder, hoe je onze vergelijker het beste kunt gebruiken, hoe de overstapservice werkt, en hoe het zit ten aanzien van groene energie.


De goedkoopste energieleverancier De Bult

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in De Bult? Er is helaas niet één energieleverancier te betitelen waar jij het goedkoopst uit bent. Dit hangt af van factoren als: stroom- en gas consumptie en woning. Bovendien moet je meer mee laten wegen dan enkel de energiekosten. Dat beslaat slechts ten dele de energierekening. Doorzoek maar eens jouw jaarrekening van jouw huidige energiemaatschappij: regiotoeslag, verbruikskosten, opslag duurzame energie, leveringkosten, energiebelasting: hier betaal je (indirect) ook voor. Daarnaast schenken flink wat leveranciers een aantrekkelijke welkomstpremie bij het overstappen. Deze loopt op van €130 tot €220. Je treft hier ook uitgebreide info over energieleveranciers vergelijken Moddergat.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: Het gaat om nogal een flinke calculatie. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. Dat doet onze gratis energievergelijker. Onmiddellijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in De Bult juni 2024? Geef je adresgegevens plus je geschatte verbruik in. Dan tref jij een tabel met de goedkoopste energieleveranciers. Je treft direct de goedkoopste leverancier van gas en stroom. Overstappen van aanbieder is zo geregeld. Tips gebruiken bij het invoeren van je gas & licht gebruik? Hier detecteer je het gemiddelde gas- en stroomverbruik bij verschillende type woningen en huishouden.


Soort huis Verbruik
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Type huishouden Elektriciteit Gas
1 persoons huishouden 1.925 kWh 675 m³
2 personen 2.450 kWh 1.075 m³
Gezin + 1 kind 2.900 kWh 1.500 m³
Familie (2 kinderen) 3.400 kWh 1.675 m³
Familie (3 kinderen) 4.000 kWh 2.000 m³

Alle maatschappijen

Alle erkende aanbieders vergelijken. Van Engie tot Vattenfall.

Altijd de goedkoopste aanbieder

Niemand wil teveel betalen voor energie. Besparingen mogelijk tot €325 per jaar.

Probleemloos overstappen

Het is zo geregeld met de overstapservice. Altijd voorzien van gas en stroom.

Energieprijzen vergelijken in De Bult

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Overstappen op een voordelig energiecontract? Hier tref je alle goedkope contracten. Door middel van onze zoekmachine kan men meteen energieprijzen De Bult vergelijken. Vul jouw locatie + energieverbruik in en zoek ogenblikkelijk de goedkoopste leverancier. Meer details over een bepaald pakket? Dat is te vinden in website van de aanbieder. Ontdek nu alle populaire energie aanbiedingen en de hoogste kortingen. Snel overstappen en genieten van goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Gas en elektriciteit vergelijken, hoe werkt dat? Maak gebruik van het stappenplan hiernaast en bekijk snel de milieuvriendelijkste of goedkoopste energieleverancier voor jullie woning. Ook interessant: goedkoopste energie in Vreeland afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in De Bult?

 1. Voer jouw locatie in (Overijssel)
 2. Kies de omvang van het huishouden, of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Vink eventueel groene energie aan.
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en regel snel de overstap.

Populaire energiepakketten in De Bult juni 2024

Wat zijn nu de populaire energiecontracten in De Bult? Hieronder doorzoek jij een aantal van standaard pakketten van de bekende energiemaatschappijen als NLE, Eneco, Vattenfall, Essent, Greenchoice en ook Qurrent, Powerpeers, Energiedirect.nl, Budget Energie, ENGIE berekend met een consumptie van 2000 kWh t/m 3950 kWh stroom en 1350 m3 t/m 2000 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Vast 1 jaar Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 1 jaar
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 1 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

Tegenwoordig kies je zelf bij welke partij jij gas en licht koopt. Ben je bij contractvrij, ga jij verhuizen, of wil je gewoon af van jouw maatschappij? Wacht dan niet langer met overstappen van energieleverancier. Dit mag op elk moment. Vergeet niet: check wel de opgestelde regels van het gekozen energiepakket. Wat is de opzegtermijn, en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Contracten vergelijken en overstappen

Voer alle gegevens in die worden gevraagd en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in De Bult. Op het moment dat je een bestelling hebt geplaatst zul jij een mail ontvangen van de aankomende aanbieder. In dit schrijven bekijk jij de kosten en regelgeving (denk hierbij aan leveringkosten, vastrecht, aansluitkosten, netbeheerkosten, verbruikskosten: ) van het gekozen pakket. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

Bedenktijd energiecontract

Op het moment dat het nieuwe contract binnen is, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). Binnen deze 14 dagen heb je de mogelijkheid om gratis en zonder specifieke reden het contract ongeldig verklaren. Onderneem je geen actie? De overstap van energie is dan bindend.

Oude contract opzeggen

Dat vorige contract wordt beëindigd. Normaal gesproken doet de nieuwe aanbieder dit. Tip: krijg je een andere huis? Bij dit scenario moet je zelf in de meeste gevallen het energiecontract beëindigen.

Meterstanden doorgeven

Om het oversluiten te verwerken ben je verplicht de meterstanden door te geven aan jouw “nieuwe” energieleverancier. Dikwijls moet dit zo’n week voor de datum van overstap, echter soms ook tot 1 of 2 weken nadat het contract is ingegaan. Jouw aanstaande energieleverancier geeft dit door aan jouw oude maatschappij zodat zij een eindafrekening voor jou kunnen opstellen.

Je bent overgestapt van energie

Ben je er doorheen gekomen? Dan wordt alles definitief gemaakt, en start de levering van stroom en gas door je nieuw gekozen energiemaatschappij in De Bult. Je kunt rekenen op een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze schatting van verbruikskosten mag jij bewerken. Bovendien krijg jij jouw persoonlijke eindafrekening van de eerdere leverancier. Bekijk ook “Liander welkomstkorting“.

Hoe zit het met groene stroom en zonnepanelen?

Duurzame energie is tegenwoordig een veelbesproken doelstelling. Hierbij kun je denken aan gasvrij wonen en het beperken van CO2 gebruik. Maar hoe werkt groene energie nou precies? De meest relevante mogelijkheden zijn wind en zon (stroom). Veel van de energieleveranciers hebben dit al geïntegreerd. De bedrijven reserveren zonne-energie en stroom afkomstig van wind vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Met betrekking tot zonne energie kun jij kiezen: zonnepanelen installeren voor op je eigen huis of bewust de keuze maken voor een stroomaanbieder die zonne-energie inkoopt. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen is vaak erg winstgevend. Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken en tevens jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. Dit wordt in de volksmond ‘salderen’ genoemd. Jullie ontvangen hiervoor een tegemoetkoming in de gemeente Steenwijkerland.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De “ouderwetse” cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Middels dit systeem kan je het gasverbruik flink reduceren. Je stroomverbruik neemt wel toe. De (hybride) warmtepompen vergen een aardige investering i.v.m. een Atag, AWB, Nefit, Intergas of Vaillant ketel. Er is wel een subsidie (ISDE) beschikbaar. Dit betekent een aanzienlijke besparing op de energienota. Het warmtenet, Infraroodpanelen en Zonneboilers zijn goede alternatieven.

Windenergie

Op een groeiend aantal locaties zijn tegenwoordig windmolens te vinden. Windturbines dragen bij aan 100% groene windstroom wat goed is voor het milieu. Niet elk energiecontract werkt met deze vorm van groene stroom. Een uitgebreide filter is beschikbaar in onze online energievergelijker. Nieuw: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Overijssel.

Minder energie consumeren

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. Als je jouw eigen verbruik kunt terugdringen heeft dat direct effect. Niet alleen op de kosten, maar ook aan het feit dat je minder CO-2 uitstoot. Kies bijvoorbeeld bewust voor producten met A++ labels of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in De Bult

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk energiemaatschappijen in De Bult en bespaar op gas en licht!