Energieleveranciers Vreeland Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar €285 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Vreeland vergelijken gaat eenvoudig dankzij onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je ontdekt ogenblikkelijk de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Met veel unieke aanbiedingen die jij via de sites van bijvoorbeeld Clean Energy en Vrijopnaam kan scoren. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat handig en probleemloos. Op energieleverancieractie.nl lees je handige aanwijzingen en adviezen ten behoeve van het vinden van de goedkoopste energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, wat je moet weten over overstappen, en hoe het zit met betrekking tot groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Vreeland

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Vreeland? Het is onmogelijk één energieleverancier te kwalificeren waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Het is afhankelijk van indicatoren zoals: energieverbruik en postcode. Verder zijn er meer zaken belangrijk dan enkel de energietarieven. Dit bepaalt maar voor een deel de maandelijks energierekeningen. Controleer maar de jaarrekening van de energieleverancier: opslag duurzame energie, vastrecht, verbruikskosten, leveringkosten, energiebelasting: het telt allemaal mee. Tevens hanteren enkele aanbieders een aantrekkelijke welkomstkorting als je jouw contract oversluit. Deze loopt op van €180 tot +/- €285. Start nu ook met energieleveranciers vergelijken Genemuiden.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: Het betreft een aardig flinke berekening. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. Dat doet onze gratis energievergelijker. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Vreeland juli 2024? Voer allereerst jouw woonplaats in en energieverbruik in. Dan doorzoek je een overzicht met de meest voordelige energiecontracten. Jij kiest onmiddellijk de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Overstappen is binnen enkele minuten geregeld. Moeite bij het schatten van gas en stroom verbruik? Op de site check je het gemiddelde stroom- en gasverbruik bij verschillende type woningen en huishouden.


Soort huis Gas
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Samenstelling huishouden Stroom Gas
1 bewoner 1.975 kWh 750 m³
2 personen 2.375 kWh 1.050 m³
Familie (1 kind) 3.000 kWh 1.450 m³
Familie (2 kinderen) 3.500 kWh 1.625 m³
2 & 3 kinderen 4.200 kWh 2.075 m³

Complete vergelijking

Alle populaire partijen vergelijken. Van De Vastelastenbond tot aan Vandebron.

Besparen op je energie

Vergelijk alle contracten op prijs. Je bespaart zo €505 per jaar.

Direct overstappen

Mogelijk door de overstapservice. Geen moment zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Vreeland

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Wil jij een betaalbaar energiepakket? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. Met behulp van onze speciale vergelijker kun jij rap energieprijzen Vreeland vergelijken. Vul postcode + huisnummer en ook verbruiksgegevens in, en vind direct de goedkoopste maatschappij. Meer informatie m.b.t. een zekere leverancier? Dit vind je in de merkpagina. Check nu alle populaire energie aanbiedingen en actiekortingen. Vandaag nog overstappen? Gebruik goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Wil jij direct gas en elektriciteit vergelijken? Gebruik het stappenplan rechts en check snel de beste of meest betaalbare energieleverancier voor jouw situatie. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste energie in Ommen afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Vreeland?

 1. Voer jouw locatie in (Utrecht)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Selecteer optioneel groene stroom.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en sluit je contract online over.

Populaire energiepakketten in Vreeland juli 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Vreeland? Op deze website vind je een opsomming met beschikbare pakketten van aantrekkelijke energiemaatschappijen zoals Greenchoice, Pure Energie, Vattenfall, Eneco, NLE + Qurrent, ENGIE, Budget Energie, Energiedirect.nl, Powerpeers gerekend met een verbruik van 1650 kWh t/m 4450 kWh stroom en 1250 m3 t/m 1850 m3 gas.

 • Eneco – Ecostroom + Gas
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 5 jaar Actie
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 1 Jaar Vast
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas Budget Vast 1 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

In Nederland kies je zelf waar jij je gas en licht inkoopt. Loopt het contract bijna af, heb je een nieuwe woning gekocht, of voel je je niet meer thuis bij jouw leverancier? Je kunt dan overstappen van energieleverancier. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Let op: bekijk ten alle tijde de voorwaarden van de huidige energieleverancier. Welke opzegtermijn geldt er, en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Vreeland. Nadat jij een contract hebt afgesloten krijg je een bevestigingsmail of brief van de geselecteerde energieaanbieder. In dit schrijven zie jij alle tarieven en bijkomende kosten (bijvoorbeeld opslag duurzame energie, vastrecht, aansluitkosten, netbeheerkosten, regiotoeslag: ) van het gekozen pakket. Dit kan per mail of post, in de regel binnen 14 dagen.

Wettelijke bedenktijd

Nadat de bestelling in goede orde binnengekomen is, heb je nog 14 dagen bedenktijd. Gedurende deze dagen mag je gratis en zonder je te hoeven verantwoorden je nieuwe abonnement opzeggen. Maak je hier geen gebruik van? Het overstappen van energie wordt automatisch doorgevoerd.

Huidige contract beëindigen

Je actuele gas en stroom pakket wordt opgezegd. Gewoonlijk wordt dit geregeld door de nieuwe aanbieder. Advies: ga je verhuizen? Bij dit scenario moet je zelf in de meeste gevallen het energiecontract beëindigen.

Het doorgeven van meterstanden

Voor een correcte afhandeling dien jij de meterstanden op tijd door te geven aan de nieuwe energieaanbieder. Normaal gesproken dien je dit te doen vlak voor de gekozen dag van overstappen, maar soms gebeurt het ook een paar dagen na de dag van overstappen. De toekomstige leverancier communiceert dit weer richting de “vroegere” aanbieder die dan een eindafrekening van je verbruik kan berekenen.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Is alles gelukt? Dan wordt de overstap afgerond, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door je nieuw gekozen energiemaatschappij in Vreeland. Het is nog even wachten op wederom een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Dit bedrag mag je gewoon bijstellen. Bovendien krijg je te maken met een overzicht + eindafrekening van de eerdere energiemaatschappij. Lees verder over “beoordeling Noordelijk Lokaal Duurzaam“.

Zonnepanelen voor groene stroom, werkt dat?

Duurzame energie is tegenwoordig een onderwerp waar veel over gesproken wordt. Veelgehoorde kreten zijn wonen zonder gasaansluiting en je CO2 uitstoot verminderen. Maar hoe werkt groene energie nou precies? De 2 meest toegepaste manieren zijn zonne-energie en windenergie. Een groot aantal leveranciers hebben dat in hun portfolio. De leveranciers importeren zonne-energie en stroom afkomstig van wind zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Wanneer we het hebben over zonn-energie zijn er 2 mogelijkheden: zonnepanelen laten plaatsen voor op het dak of specifiek zoeken naar een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Zelf zonnepanelen plaatsen kan heel lucratief zijn. Je kunt je eigen stroom gebruiken en daarnaast je overschot aan stroom terugleveren. We hanteren daarvoor het principe van ‘salderen’. In ruil krijg je een leuke prijs in de gemeente Stichtse Vecht.

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De traditionele cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Middels dit systeem kan je het gasverbruik flink reduceren. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. Deze (hybride) warmtepompen zijn relatief prijzig in verhouding tot een AWB, Atag, Nefit, Intergas of Remeha ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Zo kan je direct besparen op de energiekosten. Zonneboilers, Pelletkachels en Infraroodpanelen kunnen ook uitkomst bieden.

Windenergie

In alle provincies kom je windmolens tegen. Een windturbine levert grote hoeveelheden windstroom waarmee je extra duurzaam bezig bent. Niet ieder energiepakket biedt deze vorm van stroom aan. Extra info hierover kan je bekijken in de energievergelijker. Ook interessant: je eigen (stukje) windmolen aanschaffen in provincie Utrecht.

Energieverbruik minderen

Wil je echt groen zijn? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. Als jij de energievraag vermindert heeft dat direct effect. Denk dan niet alleen aan energietarieven maar ook op CO-2 uitstoot. Probeer je te beperkten tot producten met A++ labels of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in Vreeland

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk energiepakketten in Vreeland en betaal minder voor gas en licht!