Energieleveranciers Genemuiden Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar zo €485 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Genemuiden vergelijken is een eitje met behulp van onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je bekijkt à la minute de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Je vind hier alle speciale aanbiedingen die jij via de sites van bedrijven als Clean Energy en MAIN Energie kan scoren. Overstappen van energie gaat makkelijk en zonder problemen. Hier bekijk je bruikbare feiten en handreikingen ter ondersteuning bij het zoeken naar de goedkoopste energieaanbieder, hoe je onze vergelijker het beste kunt gebruiken, meer info over overstappen, en hoe het zit betreft groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Genemuiden

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Genemuiden? Er is helaas niet één energieleverancier te kwalificeren die daadwerkelijk het meest voordelig is. Het heeft te maken met aspecten als: gas- en stroomverbruik en woning. Bovendien zijn er veel aspecten belangrijker dan puur de energiekosten. Dit beïnvloed maar beperkt de uiteindelijke energierekening. Check maar eens jullie energie jaarrekening: leveringkosten, vastrecht, regiotoeslag, opslag duurzame energie, aansluitkosten: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Daarnaast geven flink wat maatschappijen een hoge welkomstkorting bij het overstappen. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €165 tot €235. Wellicht ook beschikbaar: energieleveranciers vergelijken Parrega.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: Het is best een moeilijke rekensom. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. Dit wordt gedaan door de energievergelijker. Ogenblikkelijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Genemuiden mei 2024? Geef je adresgegevens plus je geschatte verbruik in. Daarna doorzoek je een tabel met de meest voordelige energiemaatschappijen. Je selecteert rap de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Overstappen is binnen no-time geregeld. Problemen bij het schatten van jullie energieverbruik? Hier detecteer je het stroomverbruik en gasverbruik van verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Omschrijving Gasverbruik
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Gezinssamenstelling Stroom kWh Gas
1 persoons huishouden 1.975 kWh 725 m³
2 bewoners 2.100 kWh 1.125 m³
Familie (1 kind) 2.950 kWh 1.400 m³
Gezin + 2 kinderen 3.625 kWh 1.675 m³
2 & 3 kinderen 4.200 kWh 2.075 m³

Alle leveranciers

Alle betrouwbare aanbieders vergelijken. Van Energieflex tot en met Qurrent.

Besparen op je energie

Vind de goedkoopste leverancier. Je bespaart zo €335 per jaar.

Een snelle overstap

Dit kan met de overstapservice. Je zit geen dag zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Genemuiden

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Wil jij een goedkoop contract? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. Met behulp van onze zoekmachine kun je ogenblikkelijk energieprijzen Genemuiden vergelijken. Geef je woongegevens & stoom/gas verbruik in en bekijk eenvoudig het goedkoopste pakket. Meer weten over een bepaald pakket? Bekijk dan site van de leverancier. Vergelijk nu de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en actiekortingen. Iedereen wil toch profiteren van goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Gas en elektriciteit vergelijken, hoe werkt dat? Volg de stappen rechts en signaleer à la minute de meest geschikte of goedkoopste energieleverancier voor jullie woning. Zoek ook naar goedkoopste energie in Abbekerk afsluiten.

Hoe kan ik gas en stroom vergelijken in Genemuiden?

 1. Voer jouw locatie in (Overijssel)
 2. Kies de gezinsgrootte, of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Wil je grijze of groene stroom?
 7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en sluit je contract online over.

Populaire energiepakketten in Genemuiden mei 2024

Wat zijn nu de populaire energiecontracten in Genemuiden? Hieronder vind je een opsomming met gangbare pakketten van aantrekkelijke energiemaatschappijen zoals Essent, NLE, Eneco, Pure Energie, Greenchoice en natuurlijk Powerpeers, ENGIE, Oxxio, Budget Energie, Qurrent op basis van een verbruik van 1850 kWh tot 3200 kWh stroom en 1150 m3 tot 1800 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas 1 jaar Vast Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 3 jaar Actie
 • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • Oxxio – Stroom en Gas Modelcontract
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

Vandaag de dag ben jij in control bij welke partij jij gas en licht koopt. Is jouw energiecontract verlopen, ga je binnenkort ergens anders wonen, of ben je ontevreden over jullie actuele energiemaatschappij? Wellicht is het tijd voor overstappen van energieleverancier. Dit kan praktisch eigenlijk altijd. Advies: bekijk altijd de kleine lettertjes van het energiecontract. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Contracten vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Genemuiden. Zodra het contract is doorgevoerd krijg je de bevestiging binnen van de geselecteerde aanbieder. In deze mail of brief tref jij de overeengekomen kosten en extra regels (onder andere opslag duurzame energie, energiebelasting, vastrecht, regiotoeslag, verbruikskosten: ) van jouw nieuwe pakket. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, doorgaans binnen 2 weken.

Wettelijke bedenktijd

Als het nieuwe contract binnen is, heb je nog 14 dagen bedenktijd. Binnen deze termijn mag je zonder kosten en zonder je te hoeven verantwoorden het pakket annuleren. Doe je niets? Het overstappen van energie is dan bindend.

Huidige contract beëindigen

Dat lopende pakket zal worden opgezegd. Normaliter krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Tip: stap je over doordat je gaat verhuizen? In dat geval moet je zelf normaal gesproken de actuele abonnementen stopzetten.

Het doorgeven van meterstanden

Voor een geslaagde overstap wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan jouw “nieuwe” energieaanbieder. Normaal gesproken dien je dit te doen vlak voor de datum van overstap, echter soms ook tot 1 of 2 weken na de gekozen overstapdatum. Jouw toekomstige maatschappij geeft dit door aan de eerdere maatschappij waarna jij snel de eindafrekening kan verwachten.

Overstap is geslaagd

Heb jij alle stappen afgerond? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en start de levering van stroom en gas door de gekozen energiemaatschappij in Genemuiden. Je kunt rekenen op natuurlijk een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze schatting van verbruikskosten mag jij verlagen. Bovendien incasseer jij een overzicht + eindafrekening van de eerdere energieaanbieder. Bezoek nu “NLE prijzen“.

Zonnepanelen voor groene stroom, werkt dat?

Duurzame energie is hedendaags een belangrijk thema. Onder andere gasvrij wonen en het beperken van CO2 gebruik. Hoe kan ik aan de slag met groene energie? De 2 meest toegepaste manieren zijn wind en zon (stroom). Veel van de energiemaatschappijen hebben dat in hun portfolio. De bedrijven halen deze zonnestroom en windenergie bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Wat betreft zonne energie kun jij kiezen: het kopen van zonnepanelen voor op het dak of gaan voor een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Je hebt de mogelijkheid je eigen stroom af te nemen en daarnaast de “extra” stroom terugleveren. Ook wel bekend als salderen. Je ontvangt hiervoor een redelijke vergoeding in de gemeente Zwartewaterland.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Middels dit systeem zal je gasverbruik significant dalen. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. De (hybride) warmtepompen vergen een aardige investering i.v.m. een AWB, Remeha, Vaillant, Intergas of Atag ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energierekening. Zonneboilers, Pelletkachels en Het warmtenet zijn goede alternatieven.

Windenergie

Op een groeiend aantal locaties zijn tegenwoordig windmolens te vinden. Windturbines dragen bij aan volledig groene windstroom aan de Nederlandse huishoudens. Niet elke leveranciers biedt deze vorm van stroom aan. Extra info hierover is beschikbaar in onze online energievergelijker. Ook interessant: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Overijssel.

Besparen energieverbruik

Wil je echt groen zijn? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. Wanneer je jouw eigen verbruik weet te verkleinen zal de besparing groot zijn. Niet alleen maar op de energienota, maar ook op CO-2 uitstoot. Ga zoveel mogelijk voor zuinige apparaten en A++ labels of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in Genemuiden

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk energieleveranciers in Genemuiden en bespaar op gas en licht!