Energieleveranciers Abbekerk Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €585 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Abbekerk vergelijken gaat gemakkelijker dan ooit dankzij onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je bekijkt moeiteloos de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Met veel aantrekkelijke kortingsacties die je niet op de reguliere manier bij bijvoorbeeld Energieflex en Qurrent kan scoren. Het oversluiten gaat handig en vlug. Op deze pagina bekijk je handige details en adviezen t.b.v. het vergelijken van een voordelige energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, wat je moet weten over overstappen, en wat jij kunt doen rondom groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Abbekerk

Welke energiemaatschappij moet ik kiezen voor goedkope energie in Abbekerk? Het is niet mogelijk één energieleverancier te onderscheiden die de laagste prijzen hanteert. Dit wordt mede bepaald door jouw specifieke wensen: stroom- en gasverbruik en adres. Ook zijn er meer zaken belangrijk dan exclusief de energietarieven. Dit bepaalt slechts deels je rekening voor de energie. Check maar eens jullie jaarrekening van jouw huidige energiemaatschappij: leveringkosten, verbruikskosten, aansluitkosten, opslag duurzame energie, energiebelasting: het telt allemaal mee. Daarnaast bieden flink wat leveranciers een gulle welkomstkorting als je jouw contract oversluit. Doorgaans is dat zo’n €80 tot +/- €250. Je treft hier ook uitgebreide info over energieleveranciers vergelijken Jellum.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: Je hebt te maken met een behoorlijk flinke berekening. Geen nood, je hoeft niet zelf te rekenen. Dit wordt gedaan door de energievergelijker. Onmiddellijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Abbekerk april 2024? Voer allereerst jouw woonplaats in en je totale jaarverbruik in. Hierna volgt een opsomming met relevante energiemaatschappijen. Je selecteert à la minute de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. Overstappen van aanbieder stelt niet veel voor, het is zo gedaan. Moeite bij het invullen van gas en stroom verbruik? Hier check je het gemiddelde gas- en stroomverbruik bij voor een aantal situaties.


Soort huis Verbruik
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Type huishouden Elektriciteit Gas
1 persoons huishouden 1.825 kWh 700 m³
2 persoons huishouden 2.150 kWh 1.125 m³
2 & 1 kind 3.025 kWh 1.325 m³
Gezin + 2 kinderen 3.600 kWh 1.725 m³
Familie (3 kinderen) 4.300 kWh 2.050 m³

Alle pakketten

Alle erkende maatschappijen vergelijken. Van Engie tot aan Vrijopnaam.

Een lagere energierekening

Zeg tot ziens tegen een hoge nota. Besparingen mogelijk tot €375 per jaar.

A la minute overstappen

Zo gepiept met de overstapservice. Geen dag zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Abbekerk

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Wil jij een goedkoop energiepakket? Dan zit je hier helemaal goed! Met behulp van de vergelijker kan jij eenvoudig energieprijzen Abbekerk vergelijken. Voer je adres en ook stoom/gas verbruik in en bekijk rap de goedkoopste maatschappij. Aanvullende info over een bepaald pakket? Klik dan op de overkoepelende merksite. Stap nu over naar de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en de hoogste kortingen. In luttele minuten stap jij over naar goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Gas en elektriciteit vergelijken, hoe werkt dat? Maak gebruik van het stappenplan rechts en ontdek onmiddellijk de “groenste” of meest goedkope energieleverancier passend bij je energieverbruik. Bekijk ook de mogelijkheden voor: goedkoopste energie in Schoonhoven afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Abbekerk?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Noord-Holland)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
 5. Maak een keuze uit de contracten (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Geef jouw voorkeur voor groene energie.
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en zet de overstap online in werking.

Populaire energiepakketten in Abbekerk april 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Abbekerk? Op energieleverancieractie.nl bekijk je een ranglijst van meest bestelde pakketten van de grote Nederlandse maatschappijen zoals Vattenfall, NLE, Essent, Pure Energie, Eneco en natuurlijk Budget Energie, ENGIE, Oxxio, Energiedirect.nl, Qurrent met een verbruik van 1900 kWh tot 3250 kWh stroom plus 1250 m3 tot 1600 m3 gas.

 • Eneco – HollandseWind + AardGas vast 3 jaar
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en Groen gas 1 jaar vast
 • HVC KringloopEnergie – Windstroom en CO2 Neutraal Gas 1 Jaar Vast Actie
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 1 jaar vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

Tegenwoordig ben jij er verantwoordelijk voor naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Ben je bij contractvrij, sta je op het punt om te verhuizen, of voel je je niet meer thuis bij jouw huidige energiemaatschappij? Je kunt dan overwegen om over te stappen van energieleverancier. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Vergeet niet: achterhaal zeker even de opgestelde regels van de energieaanbieder. Heb je maken met een opzegtermijn of volgt er een boete bij vroegtijdige contractbreuk?

Pakketten vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Abbekerk. Wanneer je een bestelling hebt geplaatst ontvang je ter bevestiging een mail of brief van jouw aanstaande leverancier. Aan de hand daarvan lees jij de kosten en voorwaarden (zoals verbruikskosten, vastrecht, netbeheerkosten, leveringkosten, opslag duurzame energie: ) van het gekozen pakket. Dit kan per mail of post, in de regel binnen 14 dagen.

2 weken bedenktijd

Nadat je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. In deze periode kun jij nog zonder kosten te maken en zonder specifieke reden het nieuwe contract cancellen. Doe je niets? De overstap van energie is dan rechtsgeldig.

Opzeggen van huidige energiecontract

Jouw huidige contract zal worden opgezegd. Meestal krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Goed om te weten: staat er een verhuizing op stapel? In dat geval moet je zelf gewoonlijk het contract opzeggen (online of per brief).

Jouw meterstanden doorgeven

Voor een succesvolle overstap ben je verplicht de meterstanden door te geven aan jouw toekomstige maatschappij. Meestal dien je dit te doen enkele dagen voor passeren van het moment van overstappen, hoewel het soms ook uitloopt tot 2 weken na de overstapdatum. De nieuwe aanbieder speelt de standen door aan je voormalige maatschappij zodat deze de eindafrekening kan maken.

Overstap is geslaagd

Heb jij alle stappen afgerond? Dan wordt de overstap afgerond, en start de levering van stroom en gas door de geselecteerde energiemaatschappij in Abbekerk. Je kunt rekenen op natuurlijk een bevestiging plus een voorstel van het maandelijkse voorschotbedrag. Deze schatting van verbruikskosten mag jij verhogen. Voorts incasseer jij de eindafrekening van je voormalige aanbieder. Bekijk nu “Fenor“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is momenteel een streven van veel mensen. Veelgehoorde kreten zijn wonen zonder gasaansluiting en besparen op de CO2 uitstoot. Maar hoe werkt groene energie nou precies? Twee veelbesproken opties zijn wind en zon (stroom). Het gros van de energie-aanbieders werken hier dan ook graag mee. De organisaties halen deze stroom – afkomstig van zon en wind – bij Europese bedrijven of lokale partijen.

Zonnepanelen

Omtrent zonne-energie zijn er 2 mogelijkheden: investeren in zonnepanelen voor jullie eigen woning of specifiek zoeken naar een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Zelf zonnepanelen plaatsen is heel interessant. Je kunt je eigen stroom gebruiken plus je teveel opgewekte stroom terugleveren aan het net. We hanteren daarvoor het principe van ‘salderen’. In ruil krijg je een tegemoetkoming in de gemeente Medemblik.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De “ouderwetse” cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Daardoor kan je het gasverbruik flink reduceren. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. Hybride warmtepompen zijn niet goedkoop als je ze legt naast een Intergas, Remeha, Nefit, Atag of AWB ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Zo kan je direct besparen op de energienota. Zonneboilers, Het warmtenet en Pelletkachels zijn goede alternatieven.

Windenergie

Op steeds meer plekken zijn tegenwoordig windmolens te vinden. Deze windturbines leveren volledig groene windstroom waarmee je extra duurzaam bezig bent. Niet ieder energiepakket biedt groene stroom via wind. Meer hierover zul je in de energievergelijker terugvinden. Ook interessant: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Noord-Holland.

Energieverbruik minderen

Bewuster met elektriciteit omgaan? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. In het geval jij jouw persoonlijke energieconsumptie reduceert levert dat een besparing op. Niet onbelangrijk zullen de kosten minder worden, maar ook op CO-2 uitstoot. Ga zoveel mogelijk voor producten met A++ labels of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in Abbekerk

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk aanbieders van energie in Abbekerk en bezuinig op gas en licht!