Energieleveranciers Jellum Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar €595 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Jellum vergelijken is kinderspel met onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Vul alle velden in, en je bekijkt meteen de goedkoopste energieleverancier voor jouw verbruik. Je checkt zo veel unieke acties die men standaard niet bij bijvoorbeeld E.ON en Oxxio kan afsluiten. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat simpel en probleemloos. Hieronder vind je functionele toelichtingen en handreikingen voor het uitzoeken van een voordelige energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, wat precies de overstapservice is, en hoe het zit betreft groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Jellum

Welke energiemaatschappij moet ik kiezen voor goedkope energie in Jellum? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier te betitelen waar jij het goedkoopst uit bent. Dit hangt af van factoren als: energieconsumptie en woonplaats. Uiteraard zijn er meer zaken belangrijk dan uitsluitend de energiekosten. Dit beïnvloed maar in kleine mate de uiteindelijke energierekening. Doorzoek maar eens jouw jaarrekening: jij betaalt netbeheerkosten, regiotoeslag, opslag duurzame energie, vastrecht, leveringkosten: hier betaal je (indirect) ook voor. Tevens geven de meeste leveranciers een aantrekkelijke welkomstpremie als jij naar hen overstapt. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €110 t/m €250. Op energieleverancieractie.nl bekijk je ook energieleveranciers vergelijken Sterksel.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: Het betreft een aardig ingewikkelde calculatie. Geen nood, je hoeft niet zelf te rekenen. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. Ogenblikkelijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Jellum mei 2024? Voer allereerst jouw woonplaats in en energieverbruik in. Daarop tref jij een resultatenpagina met beschikbare energie aanbieders. Je treft onmiddellijk de goedkoopste leverancier van stroom en gas. Overstappen van aanbieder is zo gepiept. Hulp nodig bij het doorgeven van gas en stroom verbruik? Op de site detecteer je het stroomverbruik en gasverbruik van verschillende type woningen en huishouden.


Omschrijving Gasverbruik
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Soort huishouden Stroom / Elektriciteit Gas
1 bewoner 1.925 kWh 725 m³
2 personen 2.200 kWh 1.075 m³
2 & 1 kind 2.775 kWh 1.425 m³
2 & 2 kinderen 3.450 kWh 1.800 m³
Gezin + 3 kinderen 4.025 kWh 1.950 m³

Compleet aanbod

Alle grote providers vergelijken. Van Eneco tot HVC.

Bekijk het goedkoopste pakket

Zeg tot ziens tegen een hoge nota. Bespaar tot wel €385 per jaar.

Moeiteloos overstappen

Dat doe je dankzij de overstapservice. Geen dag zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Jellum

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Ben jij op zoek naar een betaalbaar energiepakket? Dan zit je hier helemaal goed! Door gebruik te maken van de vergelijker kunnen jullie eenvoudig energieprijzen Jellum vergelijken. Vul jouw locatie & stoom/gas verbruik in en bekijk vlug de goedkoopste aanbieder. Meer weten over een zeker contract? Dat is te vinden in de overkoepelende merksite. Profiteer nu van de beste energie aanbiedingen en welkomstbonussen. In enkele dagen ben jij overgestapt naar goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Wil jij direct gas en elektriciteit vergelijken? Volg de stappen die je hiernaast ziet en signaleer meteen de “groenste” of voordeligste energieleverancier voor je verbruik. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste energie in Castenray afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Jellum?

 1. Voer jouw locatie in (Friesland)
 2. Kies de omvang van het huishouden, of vul het exacte verbruik in.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
 5. Maak een keuze uit de contracten (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Kies eventueel het filter voor groene stroom.
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en zet de overstap online in werking.

Populaire energiepakketten in Jellum mei 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Jellum? Op deze pagina doorzoek jij een tabel met beschikbare pakketten van aantrekkelijke energiemaatschappijen zoals NLE, Pure Energie, Greenchoice, Eneco, Vattenfall maar uiteraard ook Qurrent, Budget Energie, Oxxio, ENGIE, Energiedirect.nl met een verbruik van 2200 kWh tot 3200 kWh stroom en 1000 m3 – 1650 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas 1 jaar Vast Actie
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en Groen gas 1 jaar vast
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 1 jaar vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

In Nederland ben jij in control waar jij je gas en licht inkoopt. Loopt het contract bijna af, ga je binnenkort ergens anders wonen, of ben je niet zo tevreden over jullie actuele energieleverancier? Kies dan voor overstappen van energieleverancier. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Vergeet niet: controleer altijd de kleine lettertjes van de energieaanbieder. Hoe zit het met de opzegtermijn, en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Contracten vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Jellum. Nadat het contract is doorgevoerd krijg je de bevestiging binnen van de gekozen leverancier. In deze mail of brief tref je alle tarieven en kleine lettertjes (denk aan energiebelasting, regiotoeslag, vastrecht, leveringkosten, verbruikskosten: ) van jouw nieuwe pakket. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, vaak binnen een week.

2 weken bedenktijd

Als het nieuwe contract binnen is, heb je nog 14 dagen bedenktijd. Binnen deze 14 dagen mag je zonder consequenties en zonder je te hoeven verantwoorden het pakket annuleren. Onderneem je geen actie? Het overstappen van energie zal dan actief worden op de afgesproken datum.

Oude contract opzeggen

Dat werkende energiepakket wordt beëindigd. Normaal gesproken wordt dit geregeld door de nieuwe aanbieder. Tip: ga je verhuizen? Dan moet je zelf normaliter het oude abonnement annuleren.

Meterstanden doorgeven

Voor een succesvolle overstap ben je verplicht de meterstanden door te geven aan jouw “nieuwe” energieaanbieder. In de regel moet dit zo’n week voor de datum van overstap, hoewel het soms ook uitloopt tot 2 weken na de overstapdatum. De toekomstige energieleverancier geeft dit door aan de eerdere maatschappij waarna je een eindafrekening ontvangt.

Je bent overgestapt van energie

Alle stappen doorlopen? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en start de levering van stroom en gas door jouw nieuwe energiemaatschappij in Jellum. Je ontvangt hiervan een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze mag je op ieder moment corrigeren. Daarnaast krijg je te maken met een jaaroverzicht en eindafrekening van de eerdere energiemaatschappij. Lees verder over “energie vergelijken bij Energiedirect.nl“.

Hoe zit het met groene stroom en zonnepanelen?

Duurzame energie is hedendaags een onderwerp waar veel over gesproken wordt. Denk aan een woning zonder gas en minder CO2 uitstoten. Maar hoe werkt groene energie nou precies? De twee meest interessante manieren zijn wind en zon (stroom). Bijna alle energiemaatschappijen doen hier aan mee. De organisaties halen deze stroom – afkomstig van zon en wind – vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Met betrekking tot zonne energie heb je 2 opties: zonnepanelen installeren voor je appartement of huis of kiezen voor een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Zonnepanelen op je dak laten plaatsen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Je hebt de mogelijkheid je eigen stroom af te nemen en tevens de “extra” stroom terugleveren. We hanteren daarvoor het principe van ‘salderen’. Jullie ontvangen hiervoor terugleververgoeding in de gemeente Littenseradiel.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Op die manier verbruik je nauwelijks tot geen gas meer. Wanneer we het hebben over zonne-energie. Deze (hybride) warmtepompen zijn relatief prijzig als je ze legt naast een Remeha, AWB, Intergas, Atag of Vaillant ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Je kunt flink besparen op de energierekening. Zonneboilers, Pelletkachels en Infraroodpanelen kunnen ook uitkomst bieden.

Windenergie

Op een groeiend aantal locaties zijn tegenwoordig windmolens te vinden. Windturbines dragen bij aan volledig groene windstroom voor NL huishoudens. Niet ieder aanbieder biedt deze vorm van stroom aan. Extra info hierover is beschikbaar in onze online energievergelijker. Wat ook in opkomst is: je eigen (stukje) windmolen aanschaffen in provincie Friesland.

Energieverbruik minderen

Bewuster met elektriciteit omgaan? Kijk dan ook kritisch naar je eigen verbruik. Wanneer je jouw eigen verbruik minimaliseert kan je dat aanzienlijk besparen. En dan hebben we het niet alleen over de energierekening, maar je bent ook duurzaam bezig (CO2). Kies bijvoorbeeld bewust voor zuinige apparaten en A++ labels of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Jellum

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk energieleveranciers in Jellum en bespaar op gas en licht!