Energieleveranciers Castenray Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €665 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Castenray vergelijken gaat supersnel middels onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je ontdekt moeiteloos de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Je checkt zo veel tijdelijke kortingsacties die men standaard niet bij bedrijven als Allure Energie of Leon Zeewolde kan afsluiten. Overstappen gaat makkelijk en zonder problemen. Hier vind jij praktische aanwijzingen en hulp bij het vergelijken van een voordelige energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, wat je moet weten over overstappen, en wat er allemaal mogelijk is ten aanzien van groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Castenray

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Castenray? Het is niet mogelijk één energieleverancier te onderscheiden die daadwerkelijk het meest voordelig is. Dit wordt mede bepaald door factoren als: gas- en stroom consumptie en locatie. Uiteraard ga je te kort door de bocht als je kijkt naar alleen de energietarieven. Dit bepaalt slechts deels je rekening voor de energie. Inspecteer maar eens de laatste jaarafrekening: je vindt daar: verbruikskosten, leveringkosten, netbeheerkosten, energiebelasting, vastrecht: hier betaal je (indirect) ook voor. Tevens geven enkele bedrijven een aantrekkelijke welkomstpremie als je jouw contract oversluit. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €185 – €215. Op energieleverancieractie.nl bekijk je ook energieleveranciers vergelijken Meteren.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Opletten: Het betreft een aardig flinke rekensom. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. Dit wordt gedaan door de energievergelijker. Meteen overstappen naar een goedkoop energiepakket in Castenray april 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en hoeveel stroom en gas je verbruikt in. Hierna tref jij een tabel met de goedkoopste energiemaatschappijen. Je treft à la minute de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. Overstappen is binnen no-time geregeld. Moeite bij het invullen van je gas & licht gebruik? Hier vind jij het stroomverbruik en gasverbruik van verschillende type woningen en huishouden.


Omschrijving Verbruik
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Samenstelling huishouden Elektriciteit Gas
1 persoon 2.000 kWh 725 m³
2 bewoners 2.175 kWh 1.125 m³
Familie (1 kind) 2.925 kWh 1.375 m³
Familie (2 kinderen) 3.775 kWh 1.600 m³
Gezin + 3 kinderen 4.000 kWh 1.975 m³

Alle leveranciers

Alle betrouwbare partijen vergelijken. Van Fenor tot aan Qwint.

Altijd de goedkoopste aanbieder

Zeg tot ziens tegen een hoge nota. Bespaar tot wel €435 per jaar.

Moeiteloos overstappen

Hiervoor gebruik je de overstapservice. Nooit zonder gas of stroom!

Energieprijzen vergelijken in Castenray

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Overstappen op een betaalbaar energiepakket? Hier tref je alle goedkope contracten. Dankzij onze tool kan je eenvoudig energieprijzen Castenray vergelijken. Voer je adres plusverbruik in, en selecteer rap de goedkoopste aanbieder. Aanvullende info over een zeker contract? Dat is te vinden in de overkoepelende merksite. Ontdek nu alle populaire energie aanbiedingen en de hoogste kortingen. Snel overstappen en genieten van goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Wil jij ook geld besparen en gas en elektriciteit vergelijken? Maak gebruik van het stappenplan op deze pagina en achterhaal rap de “groenste” of goedkoopste energieleverancier voor je huis. Vind alles uit over goedkoopste energie in Vledder afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Castenray?

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie (Limburg)
 2. Kies de omvang van het huishouden, of vul het volledige verbruik in.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Eventueel kan je groene stroom (uit NL) kiezen.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en sluit online je contract over.

Populaire energiepakketten in Castenray april 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Castenray? Hieronder check je een opsomming met gangbare pakketten van de bekende energiemaatschappijen als NLE, Eneco, Greenchoice, Vattenfall, Pure Energie en natuurlijk Powerpeers, Oxxio, ENGIE, Energiedirect.nl, Qurrent gerekend met een verbruik van 2100 kWh tot 3850 kWh stroom en 800 m3 t/m 1600 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas 1 jaar Vast Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

In Nederland kies je zelf naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Is jouw energiecontract verlopen, heb je een nieuwe woning gekocht, of wil je gewoon af van jouw maatschappij? Kies dan voor overstappen van energieleverancier. Dit mag op elk moment. Goed om te weten: check wel de kleine lettertjes van de energieaanbieder. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Voer alle gegevens in die worden gevraagd en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Castenray. Zodra je nieuwe bestelling is afgerond ontvang je een bevestiging van de aankomende energieleverancier. Hierin tref je de kosten en condities (denk aan opslag duurzame energie, regiotoeslag, leveringkosten, netbeheerkosten, energiebelasting: ) van jouw nieuwe pakket. Dit kan per mail of post, doorgaans binnen 2 weken.

Bedenktijd energiecontract

Zodra je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. Binnen deze termijn kan je kosteloos en zonder je te hoeven verantwoorden het contract ongeldig verklaren. Onderneem je geen actie? De overstap van energie is dan rechtsgeldig.

Opzeggen van huidige energiecontract

Het oude energiepakket zal worden opgezegd. Meestal doet de nieuwe aanbieder dit. Advies: overstappen vanwege verhuizing? Jij zult dan in de regel het energiecontract beëindigen.

Meterstanden doorgeven

Voor een succesvolle overstap moet je de meterstanden tijdig doorgeven aan de toekomstige energiemaatschappij. Gewoonlijk dien je dit te doen enkele dagen voor passeren van de gekozen dag van overstappen, echter soms ook tot 15 dagen na de overstap. De nieuwe energieleverancier zal deze gegeven doorzetten naar jouw oude aanbieder waarna je een eindafrekening ontvangt.

Overstap is geslaagd

Het hele stappenplan afgerond? Dan wordt alles in orde gemaakt, en kan je stroom en gas gebruiken van de nieuwe energiemaatschappij in Castenray. Hiervoor krijg je wederom een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Deze schatting van verbruikskosten mag jij bewerken. Bovendien ontvangen jullie een jaaroverzicht en eindafrekening van jouw “oude” energieaanbieder. Bezoek nu “Budget Energie welkomstkorting“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is tegenwoordig iets waar veel mensen mee bezig zijn. Onder andere gasvrij wonen en het beperken van CO2 gebruik. Hoe kan ik aan de slag met groene energie? De twee meest interessante alternatieven zijn zonnestroom en windenergie. Het gros van de energie-aanbieders doen hier aan mee. De organisaties kopen deze zonnestroom en windenergie bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Inzake zonne-energie zijn er meerdere keuzes: investeren in zonnepanelen voor op jouw woning of speciaal op zoek gaan naar een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Zelf zonnepanelen plaatsen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken en daarnaast het overschot aan stroom terugleveren. Dit noemen we ook wel salderen. In ruil krijg je een tegemoetkoming in de gemeente Venray.

CV vervangen door Warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Zo verbruik je amper nog gas. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. De (hybride) warmtepompen vergen een aardige investering in verhouding tot een Atag, Nefit, Vaillant, AWB of Remeha ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Je kunt flink besparen op de energierekening. Zonneboilers, Pelletkachels en Infraroodpanelen kun je ook nog afwegen.

Windenergie

Op een groeiend aantal locaties kom je windmolens tegen. Windturbines dragen bij aan 100% groene windstroom voor woningen in ons land. Niet elke leveranciers werkt met deze vorm van groene stroom. Details per aanbieder zul je in de energievergelijker terugvinden. Wat ook in opkomst is: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Limburg.

Energieverbruik reduceren

Bewuster met elektriciteit omgaan? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. In het geval jij jouw persoonlijke energieconsumptie kan verlagen kan je flink besparen. In de eerste plaats financieel gezien, maar ook aan het feit dat je minder CO-2 uitstoot. Houd rekening met apparatuur met A of A+ label of LED verlichting. Direct energie besparen in Castenray

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk energiemaatschappijen in Castenray en bezuinig op gas en licht!