Energieleveranciers Parrega Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar €515 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Parrega vergelijken doe je razendsnel via onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je achterhaalt meteen de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Je vind hier alle unieke welkomstkortingen die je niet op de reguliere manier bij o.a. Clean Energy of Vrijopnaam kan scoren. Het oversluiten gaat moeiteloos en kost slechts een paar minuten. Op deze pagina vind je nuttige toelichtingen en tips ter ondersteuning bij het uitzoeken van de goedkoopste energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, wat je moet weten over overstappen, en hoe het zit betreft groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Parrega

Wat is het beste adres voor goedkope energie in Parrega? Er is helaas niet één energieleverancier te noemen die echt het goedkoopste is. Dit wordt mede bepaald door indicatoren zoals: gas- en stroom consumptie en woning. Verder zijn er veel aspecten belangrijker dan uitsluitend de energietarieven. Dat bepaalt maar voor een deel de uiteindelijke energierekening. Check maar eens jullie jaarrekening van de energieleverancier: aansluitkosten, netbeheerkosten, leveringkosten, verbruikskosten, vastrecht: hier betaal je (indirect) ook voor. Verder bieden sommige organisaties een vorstelijke welkomstpremie als jij naar hen overstapt. Dit kan zelfs oplopen van €120 tot €270. Op energieleverancieractie.nl bekijk je ook energieleveranciers vergelijken Barger-Compascuum.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Opletten: Het gaat om nogal een moeilijke berekening. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. De energievergelijker zal je daarbij ondersteunen. Binnen een paar minuten overstappen naar een goedkoop energiepakket in Parrega april 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + je totale jaarverbruik in. Nadien volgt een resultatenpagina met beschikbare energie aanbieders. Je ontdekt onmiddellijk de goedkoopste leverancier van stroom en gas. Het overstappen is kinderspel, het is snel geregeld. Advies nodig bij het schatten van jouw verbruik? Hierna check je het gemiddelde gas- en stroomverbruik bij grote en kleine gezinnen/woningen.


Soort huis Gas
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Gezinssamenstelling Elektriciteit kWh Gas
1 bewoner 1.950 kWh 650 m³
2 bewoners 2.125 kWh 1.075 m³
Familie (1 kind) 2.975 kWh 1.400 m³
Familie (2 kinderen) 3.525 kWh 1.800 m³
Familie (3 kinderen) 4.275 kWh 2.075 m³

Complete vergelijking

Alle populaire organisaties vergelijken. Van De Vastelastenbond tot en met Vattenfall.

Een lagere energierekening

Nooit meer teveel betalen. Besparingen tot wel €305 per jaar.

Moeiteloos overstappen

Zo gepiept met de overstapservice. Nooit zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Parrega

Wil jij ook besparen op stroom en gas? Geïnteresseerd in een betaalbaar contract voor jouw energie? Hier tref je alle goedkope contracten. Dankzij de vergelijker kunnen jullie snel energieprijzen Parrega vergelijken. Geef je woongegevens & verbruik in, en selecteer binnen no-time de goedkoopste maatschappij. Aanvullende info over een zeker pakket? Dat is te vinden in het bedrijfsprofiel. Profiteer nu van alle populaire energie aanbiedingen en actiekortingen. In luttele minuten stap jij over naar goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Meteen gas en elektriciteit vergelijken? Gebruik het stappenplan rechts en signaleer rap de beste of goedkoopste energieleverancier voor jullie woning. Ook interessant: goedkoopste energie in Jellum afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Parrega?

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie (Friesland)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of vul het volledige verbruik in.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Kies eventueel het filter voor groene stroom.
 7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en laat je contract overzetten.

Populaire energiepakketten in Parrega april 2024

Wat zijn nu de populaire energiecontracten in Parrega? Op deze pagina vind jij een opsomming met veel bestelde pakketten van populaire energiemaatschappijen als Eneco, Essent, Vattenfall, Pure Energie, NLE en ook Powerpeers, Oxxio, ENGIE, Qurrent, Energiedirect.nl op basis van een verbruik van 1850 kWh t/m 3350 kWh stroom en 1000 m3 tot 1600 m3 gas.

 • Eneco – HollandseWind + AardGas vast 1 jaar
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 5 jaar Actie
 • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actieprijs
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

In dit land ben je vrij om te kiezen naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Is je energiecontract bijna afgelopen, sta je op het punt om te verhuizen, of ben je niet blij met jouw huidige maatschappij? Wacht dan niet langer met overstappen van energieleverancier. Dit is ten allen tijde mogelijk. Tip: check ten alle tijde de voorwaarden van het huidige contract. Heb je maken met een opzegtermijn en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Parrega. Op het moment dat je aankoop is verzonden ontvang je ter bevestiging een mail of brief van de aankomende energiemaatschappij. Daarin bekijk jij afgesproken prijzen en voorwaarden (zoals aansluitkosten, vastrecht, opslag duurzame energie, regiotoeslag, netbeheerkosten: ) van jouw nieuwe pakket. Dit kan per mail of post, en het duurt een paar dagen.

Wettelijke bedenktijd

Zodra je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. Binnen deze termijn kun jij nog zonder kosten te maken en zonder je te hoeven verantwoorden het nieuwe contract cancellen. Vind je het allemaal prima? Het overstappen van energie is nu definitief.

Oude energiepakket opzeggen

Jouw lopende pakket wordt opgezegd. Doorgaans draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Belangrijk: krijg je een andere huis? Dan moet je zelf meestal de huidige contracten moet opzeggen.

Jouw meterstanden doorgeven

Voor een succesvolle overstap dien jij de meterstanden op tijd door te geven aan jouw toekomstige energieaanbieder. Meestal gebeurt dit iets voor de gekozen dag van overstappen, maar soms gebeurt het ook 1 of 2 weken nadat het contract is ingegaan. Jouw toekomstige aanbieder speelt de standen door aan de “vroegere” energieaanbieder waarna je een eindafrekening ontvangt.

Het overstappen is gelukt

Ben je er doorheen gekomen? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en begint de levering van stroom en gas door de “nieuwe” energiemaatschappij in Parrega. Je ontvangt hiervan uiteraard een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Je kunt dit gewoon corrigeren. Daarbij krijg jij een jaaroverzicht en eindafrekening van de “vroegere” maatschappij. Check ook “vergelijk direct Huismerk Energie“.

Zonnepanelen voor groene stroom, werkt dat?

Duurzame energie is tegenwoordig iets waar veel mensen mee bezig zijn. Veelgehoorde kreten zijn wonen zonder gasaansluiting en minder CO2 uitstoten. Wat kan ik zelf doen met groene energie? 2 relevante opties zijn keuzes zijn zonne-energie en windenergie. Een groot aantal maatschappijen doen hier aan mee. De aanbieders kopen deze zonne-energie en windenergie bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Wanneer we het hebben over zonn-energie heb je 2 opties: zonnepanelen installeren voor op je eigen huis of kiezen voor een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen is vaak erg winstgevend. Je hebt de mogelijkheid je eigen stroom af te nemen of uiteraard het overschot aan stroom terugleveren. Dit noemen we ook wel salderen. Jullie ontvangen hiervoor een aantrekkelijk tarief in de gemeente Súdwest-Fryslân.

CV vervangen door Warmtepomp

De “ouderwetse” cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Door deze producten verbruik je nauwelijks tot geen gas meer. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. Deze (hybride) warmtepompen zijn nog wel aan de prijs in verhouding tot een Remeha, Intergas, Vaillant, Nefit of AWB ketel. De ISDE subsidie kun jij hierop wel toepassen. Dan kan jij snel gaan besparen op de energienota. Infraroodpanelen, Pelletkachels en Zonneboilers kunnen ook uitkomst bieden.

Windenergie

Door het hele land zijn tegenwoordig windmolens te vinden. De windturbine voorziet in volledig groene windstroom voor NL huishoudens. Niet elke maatschappij is automatisch aanbieder van groene stroom. Een uitgebreide filter zul je in de energievergelijker terugvinden. Iets actueels: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Friesland.

Energieverbruik reduceren

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. Als je jouw energieconsumptie kan verlagen kan dat al flink schelen. Niet alleen maar op de energienota, maar ook op de milieubelasting. Koop specifiek producten met A++ labels of LED verlichting. Direct energie besparen in Parrega

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk aanbieders van energie in Parrega en betaal minder voor gas en licht!