Energieleveranciers Sint Anthonis Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar €465 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Sint Anthonis vergelijken gaat eenvoudig middels onze energievergelijker! Direct energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je achterhaalt à la minute de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Je checkt zo veel aantrekkelijke acties die jij niet via de normale weg bij aanbieders zoals De Vastelastenbond en NLE kan afsluiten. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat simpel en gebruiksvriendelijk. Hieronder lees je handige gegevens en support bij het vergelijken van een voordelige energieaanbieder, hoe je onze vergelijker het beste kunt gebruiken, hoe je snel kunt overstappen, en wat de mogelijkheden zijn rondom groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Sint Anthonis

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Sint Anthonis? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier te onderscheiden die echt het goedkoopste is. Het heeft te maken met jouw persoonlijke situatie: energieconsumptie en woning. Uiteraard moet je meer mee laten wegen dan exclusief de energietarieven. Dat beslaat slechts ten dele de maandelijks energierekeningen. Inspecteer maar eens de laatste jaarrekening: jij betaalt aansluitkosten, regiotoeslag, netbeheerkosten, energiebelasting, leveringkosten: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Ook geven de meeste organisaties een royale welkomstpremie voor consumenten die overstappen. Doorgaans is dat zo’n €125 tot €220. Andere regio? Begin nu direct met energieleveranciers vergelijken De Blesse.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: Het is een behoorlijk gecompliceerde rekensom. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. De energievergelijker zal je daarbij ondersteunen. Direct overstappen naar een goedkoop energiepakket in Sint Anthonis mei 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en je geschatte verbruik in. Aansluitend doorzoek je een tabel met de beste energiebedrijven. Jij kiest vlug de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Het overstappen is kinderspel, het is snel geregeld. Advies nodig bij het inschatten van jouw energieconsumptie? Op deze pagina tref jij het gemiddelde stroom- en gasverbruik bij voor een aantal situaties.


Type huis Verbruik
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Type huishouden Elektriciteit Gas
1 persoons huishouden 1.925 kWh 625 m³
2 bewoners 2.150 kWh 1.050 m³
2 & 1 kind 2.850 kWh 1.350 m³
Familie (2 kinderen) 3.600 kWh 1.625 m³
Familie (3 kinderen) 4.200 kWh 1.975 m³

Complete vergelijking

Alle erkende partijen vergelijken. Van Budget Energie tot aan Powerpeers.

Flink besparen op jouw energie

Niemand wil teveel betalen voor energie. Besparingen tot wel €415 per jaar.

Direct overstappen

Daarvoor gebruik je de overstapservice. Nooit zonder gas of stroom!

Energieprijzen vergelijken in Sint Anthonis

Eenvoudig besparen op stroom en gas? Geïnteresseerd in een voordelig contract? Dan ben je hier aan het juiste adres! Geholpen door energieleverancieractie.nl kun je eenvoudig energieprijzen Sint Anthonis vergelijken. Geef je huisnummer en postcode en verbruiksgegevens in, en zoek eenvoudig het goedkoopste contract. Meer informatie m.b.t. een zeker contract? Ga dan verder naar de merkpagina. Profiteer nu van alle populaire energie aanbiedingen en de hoogste kortingen. Snel overstappen en genieten van goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
A la minute gas en elektriciteit vergelijken? Maak gebruik van het stappenplan die je hiernaast ziet en ontdek direct de duurzaamste of de goedkoopste energieleverancier voor je huis. Mensen zochten ook naar: goedkoopste energie in Loon afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Sint Anthonis?

 1. Voer jouw locatie in (Noord-Brabant)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of kies direct het verbruik.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
 5. Maak een keuze uit de contracten (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Kies eventueel het filter voor groene stroom.
 7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en zet de oversluit procedure in gang.

Populaire energiepakketten in Sint Anthonis mei 2024

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in Sint Anthonis? Hier check je een ranglijst van gangbare pakketten van energiemaatschappijen zoals Vattenfall, Eneco, NLE, Pure Energie, Greenchoice + ENGIE, Oxxio, Qurrent, Powerpeers, Energiedirect.nl op basis van een verbruik van 1800 kWh – 3050 kWh stroom plus 1200 m3 t/m 1550 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Vast 1 jaar Actie
 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • UnitedConsumers – Windstroom en Gas Variabel 3 jaar
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 3 Jaar Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

Tegenwoordig maak je zelf uit waar je jouw gas en licht “inkoopt”. Ben je bij contractvrij, sta je op het punt om te verhuizen, of voel je je niet meer thuis bij jouw bestaande energieleverancier? Je kunt dan overwegen om over te stappen van energieleverancier. Dit is ten allen tijde mogelijk. Tip: doorzoek uiteraard de voorschriften van jouw energiemaatschappij. Welke opzegtermijn geldt er, en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in Sint Anthonis. Als het contract is doorgevoerd zul jij een mail ontvangen van de geselecteerde aanbieder. In dit schrijven bekijk je de prijzen en extra regels (zoals regiotoeslag, leveringkosten, netbeheerkosten, aansluitkosten, vastrecht: ) van het contract. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, vaak binnen een week.

Bedenktijd energiecontract

Wanneer de bestelling in goede orde binnengekomen is, heb je nog 14 dagen bedenktijd. In deze periode mag je zonder kosten en zonder je te hoeven verantwoorden je nieuwe abonnement opzeggen. Wil je dan niet? Het overstappen van energie wordt dan definitief in gang gezet.

Opzeggen van huidige energiecontract

Jouw vorige pakket wordt opgezegd. Normaal gesproken wordt dit geregeld door de nieuwe aanbieder. Belangrijk: stap je over doordat je gaat verhuizen? Bij dit scenario moet je zelf gewoonlijk het oude abonnement annuleren.

Jouw meterstanden doorgeven

Voor een correcte afhandeling ben je verplicht de meterstanden door te geven aan de aanstaande energieleverancier. Gewoonlijk dien je dit te doen vlak voor de overstapdatum, maar het kan vaak nog tot 14 dagen nadat het contract is ingegaan. Jouw toekomstige energiemaatschappij speelt de standen door aan de “vroegere” energieleverancier waarna je een eindafrekening ontvangt.

Het overstappen is gelukt

Is dit allemaal goed gegaan? Dan wordt alles in orde gemaakt, en start de levering van stroom en gas door de gekozen energiemaatschappij in Sint Anthonis. Hiervoor krijg je vanzelfsprekend een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Je kunt dit gewoon verhogen. Bovendien incasseren jullie jouw persoonlijke eindafrekening van jouw oude aanbieder. Bekijk nu “voordelig tarief Liander“.

Zonnepanelen voor groene stroom, werkt dat?

Duurzame energie is op dit moment een streven van veel mensen. Denk aan een woning zonder gas en het beperken van CO2 gebruik. Maar hoe werkt groene energie nou precies? De meest relevante mogelijkheden zijn zon en wind (energie). Een groot aantal energiemaatschappijen doen hier aan mee. De maatschappijen importeren stroom – afkomstig van zon en wind – bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Inzake zonne-energie zijn er 2 mogelijkheden: het kopen van zonnepanelen voor je appartement of huis of gaan voor een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen kan heel lucratief zijn. Jij kan je stroom dan zelf gebruiken en daarnaast jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. Dit terugleveren heet “salderen”. Jullie ontvangen hiervoor een leuke prijs in de gemeente Sint Anthonis.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Op die manier kan je het gasverbruik flink reduceren. Je stroomverbruik neemt wel toe. Hybride warmtepompen zijn niet goedkoop in verhouding tot een Atag, AWB, Nefit, Vaillant of Remeha ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Je kunt flink besparen op de energiekosten. Pelletkachels, Zonneboilers en Infraroodpanelen kun je ook nog afwegen.

Windenergie

Door het hele land vormen windmolens het landschap. Windturbines dragen bij aan volledig groene windstroom wat geleverd wordt aan huizen. Niet ieder aanbieder biedt deze vorm van stroom aan. Een uitgebreide filter kan je bekijken in de energievergelijker. Wat ook in opkomst is: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Noord-Brabant.

Besparen op je verbruik

Bewuster met elektriciteit omgaan? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. Op het moment dat je jouw eigen verbruik reduceert levert dat een besparing op. Niet alleen maar op de energienota, maar je bent ook duurzaam bezig (CO2). Houd rekening met apparatuur met A of A+ label of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Sint Anthonis

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk energieleveranciers in Sint Anthonis en betaal minder voor gas en licht!