Energieleveranciers Loon Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €485 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Loon vergelijken is kinderspel via onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je bekijkt à la minute de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Check alle exclusieve welkomstkortingen die men standaard niet bij o.a. Clean Energy of UnitedConsumers kan scoren. Het oversluiten gaat eenvoudig en zonder problemen. Hier vergaar je praktische toelichtingen en adviezen bij het speuren naar een voordelige energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, meer info over overstappen, en wat jij kunt doen betreft groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Loon

Wat is het beste adres voor goedkope energie in Loon? Er is helaas niet één energieleverancier te betitelen die echt het goedkoopste is. Het heeft te maken met aspecten als: stroom- en gasverbruik en locatie. Eveneens zijn er meer zaken belangrijk dan enkel de energietarieven. Dit beïnvloed slechts deels de uiteindelijke energierekening. Doorzoek maar eens jouw jaarrekening van de energieleverancier: netbeheerkosten, regiotoeslag, aansluitkosten, verbruikskosten, vastrecht: het telt allemaal mee. Tevens hanteren veel maatschappijen een royale welkomstpremie als je jouw contract oversluit. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €130 t/m €280. Andere regio? Begin nu direct met energieleveranciers vergelijken Vredepeel.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: We hebben het hier over nogal een flinke berekening. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. Onmiddellijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Loon juli 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en energieverbruik in. Vervolgens tref jij een resultatenpagina met de goedkoopste energiebedrijven. Jij kiest vlug de goedkoopste leverancier van gas en stroom. Het overstappen is zo gedaan. Moeite bij het inschatten van gas en stroom verbruik? Op energieleverancieractie.nl vind jij het stroomverbruik en gasverbruik van voor verschillende situaties.


Type huis Gasverbruik
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Soort huishouden Stroom kWh Gas
1 persoon 1.950 kWh 675 m³
2 personen 2.325 kWh 1.050 m³
2 & 1 kind 2.925 kWh 1.325 m³
Familie (2 kinderen) 3.650 kWh 1.600 m³
Familie (3 kinderen) 4.075 kWh 2.025 m³

Alle aanbieders

Alle landelijke partijen vergelijken. Van Clean Energy tot en met UnitedConsumers.

Een lagere energierekening

Eenvoudig vergelijken op prijs. Bespaar tot wel €435 per jaar.

Makkelijk overstappen

Ontdek het gemak van de overstapservice. Je komt niet zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Loon

Eenvoudig besparen op stroom en gas? Wil jij een voordelig energiecontract? Dan heb je de juiste website gevonden. Aan de hand van energieleverancieractie.nl kan men eenvoudig energieprijzen Loon vergelijken. Vul postcode + huisnummer & verbruiksgegevens in, en zoek snel het goedkoopste contract. Meer details over een bepaalde leverancier? Ga dan verder naar site van de leverancier. Vergelijk nu de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en welkomstbonussen. In luttele minuten stap jij over naar goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Hoe kan ik het beste gas en elektriciteit vergelijken? Volg de stappen hiernaast en vind binnen no-time de beste of meest goedkope energieleverancier voor jullie woning. Zoek ook naar goedkoopste energie in Elkenrade afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Loon?

 1. Geef jouw postcode door (Drenthe)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of kies direct het verbruik.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
 5. Maak een keuze uit de contracten (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Geef jouw voorkeur voor groene energie.
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en laat de overstapservice het werk doen.

Populaire energiepakketten in Loon juli 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Loon? Onder dit stukje check je een ranglijst van beschikbare pakketten van energiemaatschappijen zoals Eneco, Vattenfall, NLE, Essent, Greenchoice maar ook ENGIE, Budget Energie, Energiedirect.nl, Oxxio, Powerpeers berekend met een consumptie van 2200 kWh – 2950 kWh stroom en 1100 m3 – 1700 m3 gas.

 • Eneco – HollandseWind en EcoGas
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 3 jaar vast Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

Vandaag de dag bepaal je zelf waar jij je gas en licht inkoopt. Is jouw energiecontract verlopen, ga jij verhuizen, of ben je niet zo tevreden over je maatschappij? Wacht dan niet langer met overstappen van energieleverancier. Dit is ten allen tijde mogelijk. Vergeet niet: doorzoek altijd de voorwaarden van de energieaanbieder. Hoe zit het met de opzegtermijn, en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Contracten vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in Loon. Nadat je aankoop is verzonden zal er maar mail / bevestigingsbrief binnenkomen van jullie nieuwe leverancier. Aan de hand daarvan tref je de overeengekomen kosten en regelgeving (denk aan leveringkosten, regiotoeslag, netbeheerkosten, verbruikskosten, vastrecht: ) van het energiepakket. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, in de regel binnen 14 dagen.

14 dagen bedenktijd

Wanneer de bestelling in goede orde binnengekomen is, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. In deze periode mag je gratis, of een geldige reden op te geven, je nieuwe abonnement opzeggen. Vind je het allemaal prima? De overstap van energie is nu definitief.

Oude contract opzeggen

Jullie werkende gas & licht pakket zal worden beëindigd. Doorgaans doet de nieuwe aanbieder dit. Let op: ga je verhuizen? Dan moet je zelf normaal gesproken het energiecontract beëindigen.

Meterstanden doorgeven

Om het oversluiten te verwerken wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan jouw aanstaande energieaanbieder. Dikwijls dien je dit te doen iets voor de datum van overstap, maar het kan vaak nog tot een paar dagen nadat het contract is ingegaan. De nieuwe energiemaatschappij zal deze gegeven doorzetten naar de eerdere aanbieder waarna jij snel de eindafrekening kan verwachten.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Is alles gelukt? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door jouw nieuwe energiemaatschappij in Loon. Ze sturen jou hiervan natuurlijk een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Je kunt dit gewoon wijzigen. Voorts incasseren jullie een eindafrekening van je voormalige maatschappij. Check ook “actie van Pure Energie“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is hedendaags een belangrijk thema. Onder andere een woning zonder gas en de uitstoot van CO2 reduceren. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? De twee meest interessante keuzes zijn zonnestroom en windenergie. Het gros van de leveranciers hebben dit al geïntegreerd. De organisaties reserveren zonne-energie en windenergie bij Europese bedrijven of lokale partijen.

Zonnepanelen

Inzake zonne-energie zijn er meerdere keuzes: het kopen van zonnepanelen voor op het dak of bewust de keuze maken voor een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Zelf zonnepanelen plaatsen kan heel lucratief zijn. Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom maar ook je teveel opgewekte stroom terugleveren aan het net. Dit terugleveren heet “salderen”. Je krijgt daarvoor een leuke prijs in de gemeente Assen.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Zodoende verbruik je amper nog gas. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. De (hybride) warmtepompen zijn niet goedkoop in verhouding tot een Vaillant, Nefit, Remeha, AWB of Intergas ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energiekosten. Zonneboilers, Pelletkachels en Het warmtenet kunnen ook uitkomst bieden.

Windenergie

In alle provincies zie je grote parken met windmolens. Windturbines genereren volledig zuivere windstroom waarmee je extra duurzaam bezig bent. Niet ieder aanbieder biedt deze vorm van stroom aan. Extra info hierover wordt weergegeven in de energievergelijker. Misschien iets voor je: een deel van een windmolen kopen in provincie Drenthe.

Besparen energieverbruik

Wil jij duurzaam met elektriciteit bezig zijn? Dan moet je besparen op je verbruik. In het geval jij de energievraag reduceert kan je flink besparen. Niet alleen op de kosten, maar ook op het vervuilen van de aarde. Kies bijvoorbeeld bewust voor apparaten met een A+ label of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Loon

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk energieleveranciers in Loon en bespaar op gas en licht!