Energieleveranciers De Blesse Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar zo €285 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in De Blesse vergelijken gaat gemakkelijker dan ooit met onze energievergelijker! Direct energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je ziet eenvoudig de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Je vind hier alle tijdelijke aanbiedingen die jij via de sites van bijv. Fenor en Vattenfall ontvangt. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat makkelijk en vlug. Op deze pagina vind je praktische aanwijzingen en support ten behoeve van het zoeken naar een voordelige energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, wat precies de overstapservice is, en wat er allemaal mogelijk is met betrekking tot groene energie.


De goedkoopste energieleverancier De Blesse

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in De Blesse? Het is onmogelijk één energieleverancier te onderscheiden die daadwerkelijk het meest voordelig is. Het heeft te maken met indicatoren zoals: energieverbruik en woonplaats. Bovendien moet je meer mee laten wegen dan puur de energietarieven. Dit beïnvloed slechts ten dele de maandelijks energierekeningen. Inspecteer maar eens de laatste jaarrekening van jouw huidige energiemaatschappij: energiebelasting, vastrecht, regiotoeslag, aansluitkosten, netbeheerkosten: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Ook schenken enkele organisaties een gulle welkomstkorting voor consumenten die overstappen. Dit kan zelfs oplopen van €145 – €230. Start nu ook met energieleveranciers vergelijken Mirns.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: Je hebt te maken met een aardig flinke calculatie. De rekensom hoef je niet zelf te maken. Dat doet onze gratis energievergelijker. Onmiddellijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in De Blesse juni 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en een schatting van je energieverbruik in. Aansluitend doorzoek je een overzicht met beschikbare energie aanbieders. Jij kiest binnen no-time de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. De overstap stelt niet veel voor, het is zo gedaan. Tips gebruiken bij het invoeren van je jaarlijkse energiegebruik? Op de site check je het stroom- en gasverbruik bij voor een aantal situaties.


Omschrijving Gas
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Type huishouden Stroom / Elektriciteit Gas
1 persoon 1.850 kWh 600 m³
2 persoons huishouden 2.300 kWh 1.025 m³
Familie (1 kind) 2.975 kWh 1.475 m³
Familie (2 kinderen) 3.700 kWh 1.675 m³
2 & 3 kinderen 4.375 kWh 1.950 m³

Alle aanbieders

Alle gangbare providers vergelijken. Van DELTA tot Innova Energie.

Flink besparen op jouw energie

Neem afscheid van hoge rekeningen. Je bespaart zo €375 per jaar.

Direct overstappen

Ontdek het gemak van de overstapservice. Je zit geen dag zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in De Blesse

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Ben jij op zoek naar een voordelig energiepakket? Dan ben je hier aan het juiste adres! Via onze speciale vergelijker kan je à la minute energieprijzen De Blesse vergelijken. Geef je woongegevens & verbruik in, en zoek ogenblikkelijk de goedkoopste maatschappij. Meer weten over een zeker contract? Klik dan op de overkoepelende merksite. Vergelijk nu alle energieaanbiedingen en welkomstkortingen. Binnen 5 minuten ben je overgestapt op goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Hoe werkt gas en elektriciteit vergelijken? Bekijk de handige stappen hiernaast en ontdek vlug de “groenste” of goedkoopste energieleverancier passend bij je energieverbruik. Lees nu verder over goedkoopste energie in Vredepeel afsluiten.

Hoe gaat gas en stroom vergelijken in De Blesse?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Friesland)
 2. Kies de omvang van het huishouden, of kies direct het verbruik.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Maak een keuze uit de contracten (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Kies voor groene of grijze stroom.
 7. Kies de beste aanbieding en zet de oversluit procedure in gang.

Populaire energiepakketten in De Blesse juni 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in De Blesse? Hieronder doorzoek jij een tabel met beschikbare pakketten van energiemaatschappijen zoals Vattenfall, Greenchoice, Pure Energie, NLE, Essent maar uiteraard ook Energiedirect.nl, Oxxio, Qurrent, Powerpeers, ENGIE uitgaande van een verbruik van 2300 kWh t/m 3650 kWh stroom plus 1200 m3 t/m 1800 m3 gas.

 • Eneco – HollandseWind + AardGas vast 3 jaar
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas variabel onbepaalde tijd
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas Variabel
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

In dit land kies jij er zelf voor bij welke partij jij gas en licht koopt. Ben je bij contractvrij, ga jij verhuizen, of wil je gewoon af van jullie actuele energieleverancier? Je kunt dan overstappen van energieleverancier. Dit mag op elk moment. Belangrijk: controleer altijd de voorwaarden van het energiecontract. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Pakketten vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in De Blesse. Wanneer je aankoop is verzonden zal er maar mail / bevestigingsbrief binnenkomen van de geselecteerde organisatie. In deze mail of brief lees je de kosten en condities (denk hierbij aan verbruikskosten, energiebelasting, aansluitkosten, netbeheerkosten, regiotoeslag: ) van het gekozen pakket. Je ontvangt dit digitaal of per post, en het duurt een paar dagen.

2 weken bedenktijd

Als je de bevestiging ontvangen hebt, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). Binnen deze 14 dagen mag je gratis en zonder opgaaf van reden je nieuwe abonnement opzeggen. Onderneem je geen actie? De overstap van energie wordt dan definitief in gang gezet.

Opzeggen van huidige energiecontract

Jullie werkende energiecontract zal worden opgezegd. Normaliter krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Let op: ga je van woning wisselen? Dan moet je zelf normaliter de huidige contracten moet opzeggen.

Het doorgeven van meterstanden

Voor een geslaagde overstap dien jij de meterstanden op tijd door te geven aan jouw aanstaande energieleverancier. Dikwijls wordt dit van je gevraagd zo’n week voor de overstapdatum, hoewel het soms ook uitloopt tot 1 of 2 weken na de overstapdatum. De toekomstige aanbieder stuurt de standen door naar je voormalige leverancier die dan een eindafrekening van je verbruik kan berekenen.

Je bent overgestapt van energie

Het hele stappenplan afgerond? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en begint de levering van stroom en gas door jouw nieuwe energiemaatschappij in De Blesse. Hiervoor krijg je een bevestiging plus een voorstel van het maandelijkse voorschotbedrag. Je kunt dit gewoon corrigeren. Daarbij incasseer je een eindafrekening van je voormalige leverancier. Bekijk ook “Vrijopnaam welkomstkorting“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is tegenwoordig een belangrijk thema. Onder andere gasvrij wonen en het beperken van CO2 gebruik. Maar hoe werkt groene energie nou precies? De 2 meest toegepaste manieren zijn zonnestroom en windenergie. Het gros van de energie-aanbieders doen hier aan mee. De bedrijven reserveren zonne-energie en windenergie bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Inzake zonne-energie zijn er meerdere keuzes: het kopen van zonnepanelen voor op je eigen huis of bewust de keuze maken voor een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Zelf zonnepanelen plaatsen is vaak erg winstgevend. Jij kan je stroom dan zelf gebruiken plus de “extra” stroom terugleveren. Maatschappijen noemen dit vaak salderen. In ruil krijg je een leuke prijs in de gemeente Weststellingwerf.

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Zo verbruik je nauwelijks tot geen gas meer. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. Hybride warmtepompen zijn nog best duur in vergelijking met Atag, AWB, Vaillant, Nefit of Remeha ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Dit betekent een aanzienlijke besparing op de energienota. Infraroodpanelen, Pelletkachels en Zonneboilers zijn ook innovatieve producten.

Groene windenergie

Op steeds meer plekken zijn tegenwoordig windmolens te vinden. Deze windturbines leveren grote hoeveelheden windstroom voor woningen in ons land. Niet elke aanbieder biedt groene stroom via wind. De mogelijkheid hierop te selecteren wordt weergegeven in de energievergelijker. Ook interessant: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Friesland.

Energieverbruik minderen

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Dan moet je besparen op je verbruik. Wanneer jij jouw persoonlijke energieconsumptie weet te beperken levert dat een besparing op. En dan hebben we het niet alleen over de energierekening, maar ook aan het feit dat je minder CO-2 uitstoot. Ga zoveel mogelijk voor apparatuur met A of A+ label of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in De Blesse

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk aanbieders van energie in De Blesse en bespaar op gas en licht!