Energieleveranciers Mirns Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar €405 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Mirns vergelijken doe je razendsnel dankzij onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je ziet eenvoudig de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Je vind hier alle speciale kortingsacties die jij niet via de normale weg bij o.a. Budget Energie en Noordelijk Lokaal Duurzaam kunt gebruiken. Overstappen van energie gaat handig en snel. Op energieleverancieractie.nl vind jij functionele gegevens en handreikingen voor het zoeken naar de goedkoopste energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, hoe je snel kunt overstappen, en wat je moeten weten betreft groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Mirns

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Mirns? Er is helaas niet één energieleverancier te kwalificeren die echt het goedkoopste is. Het is afhankelijk van jouw specifieke wensen: gas- en stroom consumptie en locatie. Daarnaast moet je meer mee laten wegen dan puur de energietarieven. Dat beslaat maar beperkt je rekening voor de energie. Bekijk maar eens je jaarrekening van jouw huidige energiemaatschappij: verbruikskosten, netbeheerkosten, vastrecht, aansluitkosten, energiebelasting: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Ook bieden flink wat aanbieders een aantrekkelijke welkomstpremie voor consumenten die overstappen. In de praktijk ligt varieert dit van €115 tot €275. Je treft hier ook uitgebreide info over energieleveranciers vergelijken Wieringerwerf.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: Je hebt te maken met best een gecompliceerde berekening. De rekensom hoef je niet zelf te maken. Dit wordt gedaan door de energievergelijker. Snel overstappen naar een goedkoop energiepakket in Mirns juni 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en je geschatte verbruik in. Hierna volgt een resultatenpagina met de goedkoopste energie aanbieders. Je treft onmiddellijk de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Overstappen van aanbieder is binnen no-time gepiept. Moeite bij het invoeren van jouw verbruik? Hieronder bekijk jij het gemiddelde stroom- en gasverbruik bij voor verschillende situaties.


Soort woning Gas
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Gezinssamenstelling Elektriciteit Gas
1 persoon 1.875 kWh 700 m³
2 persoons huishouden 2.200 kWh 1.150 m³
Familie (1 kind) 2.850 kWh 1.475 m³
2 & 2 kinderen 3.500 kWh 1.625 m³
Familie (3 kinderen) 4.125 kWh 2.050 m³

Alle leveranciers

Alle bekende providers vergelijken. Van Clean Energy tot en met Vattenfall.

Makkelijk besparen op energie

Zeg tot ziens tegen een hoge nota. Bespaar tot wel €435 per jaar.

Gelijk overstappen

Het is zo geregeld met de overstapservice. Je zit geen dag zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Mirns

Wil jij ook besparen op stroom en gas? Geïnteresseerd in een voordelig contract voor jouw energie? Dan ben je hier aan het juiste adres! Met behulp van de vergelijker kan je meteen energieprijzen Mirns vergelijken. Voer je adres plusstoom/gas verbruik in en vind probleemloos de goedkoopste leverancier. Meer info over een zeker contract? Selecteer dan het bedrijfsprofiel. Ontdek nu alle populaire energie aanbiedingen en welkomstbonussen. Vandaag nog overstappen? Gebruik goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Wil jij direct gas en elektriciteit vergelijken? Check het stappenplan die je hiernaast ziet en ontdek onmiddellijk de milieuvriendelijkste of meest betaalbare energieleverancier passend bij je energieverbruik. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste energie in Gendt afsluiten.

Hoe kan ik gas en stroom vergelijken in Mirns?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Friesland)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Geef je voorkeuren door m.b.t. groene stroom.
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en laat de overstapservice het werk doen.

Populaire energiepakketten in Mirns juni 2024

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in Mirns? Hier vind je een tabel met veel bestelde pakketten van grote NL energiemaatschappijen als Essent, Pure Energie, Greenchoice, Vattenfall, Eneco maar ook Powerpeers, Energiedirect.nl, Qurrent, Oxxio, Budget Energie gerekend met een verbruik van 2400 kWh tot 4400 kWh stroom en 1300 m3 tot 1550 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Vast 1 jaar Actie
 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 3 jaar Actie
 • ENGIE – Modelcontract Groene stroom en gas
 • Delta – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

In dit land beslis jij zelf naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Is het einde van de contractperiode in zicht, sta je op het punt om te verhuizen, of ben je ontevreden over jouw energieleverancier? Wellicht is het tijd voor overstappen van energieleverancier. Dit kan praktisch eigenlijk altijd. Vergeet niet: bekijk wel de condities van jouw energiemaatschappij. Welke opzegtermijn geldt er, of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Contracten vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in Mirns. Op het moment dat het contract is doorgevoerd ontvang je ter bevestiging een mail of brief van de nieuwe energieaanbieder. In dit schrijven zie jij alle tarieven en extra regels (zoals netbeheerkosten, vastrecht, opslag duurzame energie, energiebelasting, verbruikskosten: ) van het gekozen pakket. Je ontvangt dit digitaal of per post, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

Wettelijke bedenktijd

Nadat jouw bestelling bevestigd wordt, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. Binnen deze 14 dagen heb je de mogelijkheid om gratis en zonder je te hoeven verantwoorden jouw aanvraag annuleren. Wil je dan niet? Het overstappen van energie wordt automatisch doorgevoerd.

Oude energiepakket opzeggen

Jullie oude contract zal worden opgezegd. In de regel doet de nieuwe aanbieder dit. Advies: ga je van woning wisselen? In dat geval moet je zelf dikwijls het contract opzeggen (online of per brief).

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

Om het oversluiten te verwerken wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan jouw toekomstige energieaanbieder. Doorgaans dien je dit te doen een paar dagen voor het moment van overstappen, echter soms ook tot 15 dagen na de overstap. De nieuwe aanbieder speelt de standen door aan jouw oude leverancier waarna jij snel de eindafrekening kan verwachten.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Ben je er doorheen gekomen? Dan wordt de overstap afgerond, en start de levering van stroom en gas door jouw nieuwe energiemaatschappij in Mirns. Ze sturen jou hiervan vanzelfsprekend een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Je kunt dit gewoon corrigeren. Daarnaast ontvang je de eindafrekening van de “vroegere” maatschappij. Check ook “energieleverancier Pure Energie“.

Hoe zit het met groene stroom en zonnepanelen?

Duurzame energie is vandaag de dag een veelbesproken doelstelling. Veelgehoorde kreten zijn wonen zonder gasaansluiting en besparen op de CO2 uitstoot. Hoe kan ik groene energie gebruiken? Twee veelbesproken opties zijn zonne-energie en windenergie. Veel van de energiemaatschappijen doen hier aan mee. De leveranciers bestellen zonne-energie en stroom afkomstig van wind bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Omtrent zonne-energie onderscheiden we 2 situaties: zonnepanelen laten plaatsen voor je appartement of huis of speciaal op zoek gaan naar een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom of uiteraard je teveel opgewekte stroom terugleveren aan het net. Dit terugleveren heet “salderen”. Je ontvangt hiervoor een tegemoetkoming in de gemeente De Friese Meren.

CV vervangen door Warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Op die manier gaat je gasverbruik flink omlaag. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. De (hybride) warmtepompen zijn nog best duur i.v.m. een Nefit, Vaillant, Intergas, Atag of AWB ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Dit betekent een aanzienlijke besparing op de energierekening. Infraroodpanelen, Zonneboilers en Het warmtenet kun je ook nog afwegen.

Windenergie

Op een groeiend aantal locaties zijn tegenwoordig windmolens te vinden. Deze windturbines leveren 100% groene windstroom waarmee je extra duurzaam bezig bent. Niet ieder maatschappij werkt met deze vorm van groene stroom. Meer daarover zul je in de energievergelijker terugvinden. Iets actueels: je eigen (stukje) windmolen aanschaffen in provincie Friesland.

Besparen op je verbruik

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. In het geval je het verbruik van energie weet te beperken kan je flink besparen. Niet onbelangrijk zullen de kosten minder worden, maar ook op het vervuilen van de aarde. Kies bijvoorbeeld bewust voor huishoudelijke apparatuur met A+ energielabel of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Mirns

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk aanbieders van energie in Mirns en bezuinig op gas en licht!