Energieleveranciers Sint Annen Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar tot €595 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Sint Annen vergelijken is gemakkelijk dankzij onze energievergelijker! Direct energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je ontdekt snel de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Ontdek aantrekkelijke kortingsacties die men standaard niet bij o.a. Allure Energie en Vandebron kunt gebruiken. Overstappen gaat gemakkelijk en zonder problemen. Op de site lees je praktische toelichtingen en handreikingen ten behoeve van het speuren naar een voordelige energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, hoe de overstapservice werkt, en hoe het zit met betrekking tot groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Sint Annen

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Sint Annen? Het is onmogelijk één energieleverancier aan te duiden die daadwerkelijk het meest voordelig is. Dit hangt af van aspecten als: stroom- en gasverbruik en woning. Eveneens zijn er meer zaken belangrijk dan exclusief de energietarieven. Dit beïnvloed maar voor een deel de uiteindelijke energierekening. Controleer maar de jaarrekening van de energieleverancier: verbruikskosten, energiebelasting, regiotoeslag, opslag duurzame energie, netbeheerkosten: het wordt allemaal doorbelast. Tevens hanteren enkele maatschappijen een aantrekkelijke welkomstpremie als jij naar hen overstapt. In de praktijk ligt varieert dit van €180 t/m €285. Op energieleverancieractie.nl bekijk je ook energieleveranciers vergelijken De Bilt.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Opletten: Het gaat om een aardig complexe calculatie. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. Dit wordt gedaan door de energievergelijker. Ogenblikkelijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Sint Annen april 2024? Geef je adresgegevens plus energieverbruik in. Daarna check je een opsomming met de beste energie aanbieders. Je vindt zo meteen de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. De overstap is zo doorgevoerd. Advies nodig bij het doorgeven van jouw verbruik? Hierna vind je het gemiddelde stroom- en gasverbruik bij verschillende type woningen en huishouden.


Soort huis Gasgebruik
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Samenstelling huishouden Stroom kWh Gas
1 persoon 1.900 kWh 625 m³
2 bewoners 2.175 kWh 1.025 m³
Gezin + 1 kind 2.850 kWh 1.475 m³
Gezin + 2 kinderen 3.750 kWh 1.800 m³
Gezin + 3 kinderen 4.100 kWh 2.050 m³

Alle leveranciers

Alle grote organisaties vergelijken. Van Budget Energie tot aan NLE.

Vind het goedkoopste pakket

Betaal niet langer teveel voor energie. Besparingen tot wel €365 per jaar.

Gelijk overstappen

Dankzij de overstapservice. Geen moment zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Sint Annen

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Wil jij een betaalbaar contract? Dan heb je de juiste website gevonden. Middels energieleverancieractie.nl kan men eenvoudig energieprijzen Sint Annen vergelijken. Geef je woongegevens & energieverbruik in en bekijk rap de goedkoopste aanbieder. Aanvullende info over een bepaalde aanbieder? Dat is te vinden in het bedrijfsprofiel. Ontdek nu de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en welkomstbonussen. Binnen 5 minuten ben je overgestapt op goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Wil jij ook geld besparen en gas en elektriciteit vergelijken? Maak gebruik van het stappenplan aan de rechterkant en achterhaal eenvoudig de duurzaamste of voordeligste energieleverancier voor je verbruik. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste energie in Loo afsluiten.

Hoe gaat gas en stroom vergelijken in Sint Annen?

 1. Geef jouw postcode door (Groningen)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of kies direct het verbruik.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Maak een keuze uit de contracten (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Kies eventueel het filter voor groene stroom.
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en regel snel de overstap.

Populaire energiepakketten in Sint Annen april 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Sint Annen? Onder dit stukje lees je een opsomming met beschikbare pakketten van energiemaatschappijen zoals NLE, Greenchoice, Essent, Pure Energie, Vattenfall + Powerpeers, Qurrent, ENGIE, Oxxio, Budget Energie op basis van een verbruik van 1700 kWh tot 2850 kWh stroom en 1150 m3 tot 1550 m3 gas.

 • Eneco – Ecostroom + Gas
 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 1 jaar Actie
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 3 Jaar Vast
 • Oxxio – Stroom en Gas Modelcontract
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

In Nederland maak je zelf uit waar je jouw gas en licht “inkoopt”. Is jouw energiecontract verlopen, ga je van huis wisselen, of is het gewoon tijd om afscheid te nemen van jouw energiemaatschappij? Je kunt dan overstappen van energieleverancier. Dit mag op elk moment. Kijk uit: achterhaal ten alle tijde de opgestelde regels van het gekozen energiepakket. Welke opzegtermijn geldt er, of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in Sint Annen. Wanneer het contract is doorgevoerd ontvang je een bevestiging van jouw aanstaande aanbieder. Daarin zie jij de geldige tarieven en voorwaarden (bijvoorbeeld leveringkosten, energiebelasting, verbruikskosten, vastrecht, aansluitkosten: ) van het contract. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

Wettelijke bedenktijd

Nadat je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. Binnen deze termijn kun jij nog zonder kosten te maken en zonder je te hoeven verantwoorden het contract ongeldig verklaren. Vind je het allemaal prima? Het overstappen van energie wordt automatisch doorgevoerd.

Opzeggen van oude contract

Het werkende energiecontract zal worden beëindigd. Gewoonlijk draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Goed om te weten: stap je over doordat je gaat verhuizen? Bij dit scenario moet je zelf in de regel het oude abonnement annuleren.

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

Om het oversluiten te verwerken wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan de toekomstige energieaanbieder. Doorgaans doe je dit enkele dagen voor passeren van de overstapdatum, echter soms ook tot 2 weken na de overstapdatum. Jouw toekomstige maatschappij stuurt de standen door naar jouw oude energieleverancier zodat zij een eindafrekening voor jou kunnen opstellen.

Het overstappen is gelukt

Alle stappen doorlopen? Dan wordt alles definitief gemaakt, en begint de levering van stroom en gas door de geselecteerde energiemaatschappij in Sint Annen. Hiervoor krijg je uiteraard een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Deze schatting van verbruikskosten mag jij aanpassen. Tevens krijg je een jaaroverzicht en eindafrekening van de “vroegere” leverancier. Bekijk ook “voordelig tarief Vrijopnaam“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is op dit moment een streven van veel mensen. Voorbeelden zijn gasvrij wonen en je CO2 uitstoot verminderen. Hoe kan ik groene energie gebruiken? 2 relevante opties zijn mogelijkheden zijn wind en zon (stroom). Het gros van de aanbieders van energie maken hier graag gebruik van. De aanbieders bestellen stroom – afkomstig van zon en wind – bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Wat betreft zonne energie zijn er 2 mogelijkheden: het kopen van zonnepanelen voor op het dak of gaan voor een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Investeren in zonnepanelen kan al snel lonen. Je hebt de mogelijkheid je eigen stroom af te nemen en daarnaast het overschot aan stroom terugleveren. De term hiervoor is ‘salderen’. Hiervoor ontvang je een aantrekkelijk tarief in de gemeente Ten Boer.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Door deze producten verbruik je amper nog gas. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. Hybride warmtepompen vergen een aardige investering in vergelijking met Atag, AWB, Nefit, Remeha of Intergas ketel. De ISDE subsidie kun jij hierop wel toepassen. Je kunt flink besparen op de energienota. Infraroodpanelen, Pelletkachels en Het warmtenet kunnen ook uitkomst bieden.

Windenergie

In alle provincies kom je windmolens tegen. Een windturbine levert volledig groene windstroom voor NL huishoudens. Niet elk energiecontract biedt groene stroom via wind. Extra info hierover zul je in de energievergelijker terugvinden. Ook interessant: je eigen (stukje) windmolen aanschaffen in provincie Groningen.

Energieverbruik reduceren

Wil je echt groen zijn? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. Op het moment dat je het verbruik van energie vermindert kan je flink besparen. Niet alleen maar op de energienota, maar ook op de milieubelasting. Ga zoveel mogelijk voor huishoudelijke apparatuur met A+ energielabel of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in Sint Annen

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk energiepakketten in Sint Annen en betaal minder voor gas en licht!