Energieleveranciers Loo Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar tot €615 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Loo vergelijken is gemakkelijk dankzij onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je ziet direct de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Ontdek unieke welkomstacties die je niet op de reguliere manier bij onder andere Energieflex en Qurrent kunt vinden. Het oversluiten gaat eenvoudig en prettig. Op deze pagina lees je praktische feiten en handreikingen voor het vergelijken van de goedkoopste energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, hoe je snel kunt overstappen, en hoe het zit rondom groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Loo

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Loo? Er is helaas niet één energieleverancier te vermelden waar jij het goedkoopst uit bent. Het heeft te maken met jouw specifieke wensen: verbruik (kWh en m3) en adres. Bovendien ga je te kort door de bocht als je kijkt naar enkel de energietarieven. Dat beslaat slechts ten dele je rekening voor de energie. Controleer maar de jaarrekening van jouw huidige energiemaatschappij: regiotoeslag, vastrecht, opslag duurzame energie, leveringkosten, energiebelasting: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Tevens schenken sommige maatschappijen een hoge welkomstkorting als je jouw contract oversluit. In de praktijk ligt varieert dit van €160 tot €270. Op energieleverancieractie.nl bekijk je ook energieleveranciers vergelijken Vredenheim.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: We hebben het hier over een aardig gecompliceerde berekening. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Ogenblikkelijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Loo december 2023? In stap 1 vul jij jouw postcode en je geschatte verbruik in. Vervolgens tref jij een overzicht met de goedkoopste energieleveranciers. Je vindt zo snel de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. Overstappen van aanbieder is binnen no-time doorgevoerd. Hulp nodig bij het doorgeven van gas en stroom verbruik? Op de site check je het stroom- en gasverbruik bij voor verschillende situaties.


Type woning Gasconsumptie
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Aantal bewoners Stroom kWh Gas
1 persoons huishouden 1.950 kWh 600 m³
2 personen 2.275 kWh 1.125 m³
Familie (1 kind) 2.875 kWh 1.325 m³
2 & 2 kinderen 3.450 kWh 1.700 m³
Familie (3 kinderen) 4.350 kWh 1.900 m³

Compleet aanbod

Alle grote providers vergelijken. Van E.ON tot Vrijopnaam.

Bekijk het goedkoopste pakket

Vind de goedkoopste leverancier. Besparingen mogelijk tot €335 per jaar.

Eenvoudig overstappen

Dat doe je dankzij de overstapservice. Je zit geen dag zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Loo

Wil jij ook besparen op stroom en gas? Overstappen op een voordelig contract voor jouw energie? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. Geholpen door onze speciale vergelijker kun jij direct energieprijzen Loo vergelijken. Geef je woongegevens + verbruiksgegevens in, en bekijk probleemloos het goedkoopste contract. Aanvullende info over een bepaald pakket? Bekijk dan site van de leverancier. Vergelijk nu alle populaire energie aanbiedingen en welkomstkortingen. Stap in enkele minuten over op goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Hoe werkt gas en elektriciteit vergelijken? Gebruik het stappenplan aan de rechterkant en check vlug de milieuvriendelijkste of meest goedkope energieleverancier passend bij je energieverbruik. Vind alles uit over goedkoopste energie in Elim afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Loo?

 1. Voer jouw locatie in (Gelderland)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of kies direct het verbruik.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Vink eventueel groene energie aan.
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en sluit online je contract over.

Populaire energiepakketten in Loo december 2023

Wat zijn nu de populaire energiecontracten in Loo? Op energieleverancieractie.nl doorzoek jij een lijstje met standaard pakketten van energiemaatschappijen zoals NLE, Greenchoice, Eneco, Essent, Vattenfall en natuurlijk ENGIE, Qurrent, Energiedirect.nl, Powerpeers, Budget Energie uitgaande van een verbruik van 1800 kWh tot 3100 kWh stroom en 1350 m3 tot 1500 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs 1 jaar Vast Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 1 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas Onbepaalde tijd
 • ENGIE – Modelcontract Groene stroom en gas
 • EnergieFlex – Modelcontract Groene Stroom en Gas
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

Tegenwoordig mag je helemaal zelf kiezen bij wie je gas en licht afneemt. Ben je bij contractvrij, heb je een nieuwe woning gekocht, of is het gewoon tijd om afscheid te nemen van jouw leverancier? Dan is overstappen van energieleverancier interessant. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Vergeet niet: doorzoek altijd de condities van het huidige contract. Hoe zit het met de opzegtermijn, en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Voer alle gegevens in die worden gevraagd en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Loo. Zodra je een bestelling hebt geplaatst ontvang je een bevestiging van de nieuwe aanbieder. Daarin bekijk je de overeengekomen kosten en condities (onder andere energiebelasting, netbeheerkosten, regiotoeslag, opslag duurzame energie, aansluitkosten: ) van het contract. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, in de regel binnen 14 dagen.

14 dagen bedenktijd

Zodra de bestelling in goede orde binnengekomen is, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). Binnen deze 14 dagen kan je kosteloos en zonder specifieke reden het contract ongeldig verklaren. Maak je hier geen gebruik van? De overstap van energie is dan rechtsgeldig.

Oude energiepakket opzeggen

Jouw lopende energiepakket wordt stopgezet. In de regel doet de nieuwe aanbieder dit. Advies: overstappen vanwege verhuizing? Jij zult dan in de meeste gevallen de huidige contracten moet opzeggen.

Het doorgeven van meterstanden

Om het oversluiten te verwerken zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan de nieuwe leverancier. In de meeste gevallen wordt dit van je gevraagd een paar dagen voor de overstapdatum, maar het kan vaak nog tot 14 dagen na de dag van overstappen. De toekomstige leverancier zal deze gegeven doorzetten naar jouw oude maatschappij zodat deze de eindafrekening kan maken.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Het hele stappenplan afgerond? Dan wordt de overstap afgerond, en start de levering van stroom en gas door je nieuw gekozen energiemaatschappij in Loo. Je ontvangt hiervan een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Dit bedrag mag je gewoon bijstellen. Daarnaast incasseren jullie een jaaroverzicht en eindafrekening van jouw oude aanbieder. Bekijk nu “actie van Powerpeers“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is op dit moment een hot topic. Voorbeelden zijn je huis gasvrij verwarmen en het beperken van CO2 gebruik. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? De twee meest interessante alternatieven zijn zon en wind (energie). Een groot aantal maatschappijen hebben dit al geïntegreerd. De organisaties importeren zonne-energie en stroom afkomstig van wind bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Omtrent zonne-energie zijn er 2 mogelijkheden: zelf zonnepanelen aanschaffen voor op je eigen huis of kiezen voor een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen is vaak erg winstgevend. Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom maar ook de “extra” stroom terugleveren. Dit wordt in de volksmond ‘salderen’ genoemd. In ruil krijg je terugleververgoeding in de gemeente Duiven.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Zo kan je het gasverbruik flink reduceren. Wanneer we het hebben over zonne-energie. Hybride warmtepompen zijn niet goedkoop als je ze legt naast een Vaillant, Nefit, Remeha, AWB of Atag ketel. De ISDE subsidie kun jij hierop wel toepassen. Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energierekening. Pelletkachels, Zonneboilers en Infraroodpanelen zijn ook populaire opties.

Windenergie

Door het hele land kom je windmolens tegen. De windturbine voorziet in volledig zuivere windstroom wat goed is voor het milieu. Niet elke maatschappij biedt groene stroom via wind. Extra info hierover vind je in onze energievergelijker. Iets van de laatste jaren: je eigen (stukje) windmolen aanschaffen in provincie Gelderland.

Besparen op je verbruik

Bewuster met elektriciteit omgaan? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. Op het moment dat je het verbruik van energie minimaliseert levert dat een besparing op. Niet onbelangrijk zullen de kosten minder worden, maar ook op de uitstoot van CO2. Probeer je te beperkten tot zuinige apparaten en A++ labels of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in Loo

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk energiepakketten in Loo en bespaar op gas en licht!