Energieleveranciers Vredenheim Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar zo €295 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Vredenheim vergelijken is een eitje dankzij onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je bekijkt probleemloos de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Ontdek tijdelijke aanbiedingen die je niet op de reguliere manier bij aanbieders zoals Energiedirect.nl en Qwint kunt vinden. Overstappen van energie gaat eenvoudig en prettig. Op energieleverancieractie.nl vergaar je nuttige feiten en support bij het vergelijken van de goedkoopste energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, wat je moet weten over overstappen, en wat jij kunt doen ten aanzien van groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Vredenheim

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Vredenheim? Er is helaas niet één energieleverancier te kwalificeren die echt het goedkoopste is. Dit wordt beïnvloed door jouw persoonlijke situatie: gas- en stroom consumptie en woning. Eveneens ga je te kort door de bocht als je kijkt naar alleen de energietarieven. Dit beïnvloed slechts deels de energienota. Doorzoek maar eens jouw jaarrekening van jouw huidige energiemaatschappij: netbeheerkosten, verbruikskosten, leveringkosten, opslag duurzame energie, aansluitkosten: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Daarnaast verstrekken sommige bedrijven een gulle welkomstkorting als je jouw contract oversluit. Deze loopt op van €105 t/m €285. Andere regio? Begin nu direct met energieleveranciers vergelijken Gendringen.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: We hebben het hier over een aardig ingewikkelde calculatie. De rekensom hoef je niet zelf te maken. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Vredenheim mei 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en een schatting van je energieverbruik in. Nadien tref jij een opsomming met de goedkoopste energiemaatschappijen. Je selecteert ogenblikkelijk de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. De overstap is kinderspel, het is snel geregeld. Hulp nodig bij het schatten van jullie energieverbruik? Op deze website detecteer je het stroomverbruik en gasverbruik van verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Soort huis Gasconsumptie
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Samenstelling huishouden Elektriciteit Gas
1 bewoner 1.800 kWh 625 m³
2 personen 2.100 kWh 1.050 m³
2 & 1 kind 2.800 kWh 1.475 m³
2 & 2 kinderen 3.400 kWh 1.725 m³
Gezin + 3 kinderen 4.100 kWh 2.100 m³

Alle pakketten

Alle erkende maatschappijen vergelijken. Van Budget Energie tot Oxxio.

Altijd de goedkoopste aanbieder

Vind de goedkoopste leverancier. Besparingen tot wel €235 per jaar.

Onmiddellijk overstappen

Mogelijk door de overstapservice. Nooit zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Vredenheim

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Wil jij een voordelig contract? Dan heb je de juiste website gevonden. Op basis van onze speciale vergelijker kan jij snel energieprijzen Vredenheim vergelijken. Vul jouw locatie en stoom/gas verbruik in en vind snel het goedkoopste contract. Meer informatie m.b.t. een bepaald pakket? Dat is te vinden in het bedrijfsprofiel. Check nu de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en actiekortingen. In enkele dagen ben jij overgestapt naar goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Hoe kan ik het beste gas en elektriciteit vergelijken? Volg de stappen rechts en check à la minute de “groenste” of goedkoopste energieleverancier voor jouw situatie. Lees nu verder over goedkoopste energie in Olterterp afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Vredenheim?

 1. Geef jouw postcode door (Drenthe)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of kies direct het verbruik.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Eventueel kan je groene stroom (uit NL) kiezen.
 7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en sluit je contract online over.

Populaire energiepakketten in Vredenheim mei 2024

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in Vredenheim? Onder dit stukje check je een lijstje met standaard pakketten van populaire energiemaatschappijen als NLE, Essent, Pure Energie, Greenchoice, Vattenfall + Powerpeers, Oxxio, Energiedirect.nl, Budget Energie, Qurrent op basis van een verbruik van 1600 kWh tot 3100 kWh stroom plus 1250 m3 t/m 1950 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas 1 jaar Vast Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 4 jaar Actie
 • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

Tegenwoordig ben jij er verantwoordelijk voor waar jij je gas en licht inkoopt. Is het einde van de contractperiode in zicht, ga jij verhuizen, of is het gewoon tijd om afscheid te nemen van jouw bestaande energieleverancier? Dan is overstappen van energieleverancier interessant. Dit kan praktisch eigenlijk altijd. Let op: check ten alle tijde de voorschriften van het gekozen energiepakket. Hoe zit het met de opzegtermijn, en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in Vredenheim. Wanneer je een bestelling hebt geplaatst krijg je een bevestigingsmail of brief van jullie nieuwe aanbieder. In dit schrijven tref je alle tarieven en condities (onder andere leveringkosten, vastrecht, aansluitkosten, netbeheerkosten, regiotoeslag: ) van het contract. Dit kan per mail of post, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

2 weken bedenktijd

Op het moment dat het nieuwe contract binnen is, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. Gedurende deze dagen kan je kosteloos, of een uitgebreide toelichting te geven, het nieuwe contract cancellen. Vind je het allemaal prima? Het overstappen van energie is dan rechtsgeldig.

Oude energiepakket opzeggen

Jouw huidige energiecontract wordt beëindigd. In de regel krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Belangrijk: krijg je een andere huis? Dan moet je zelf gewoonlijk de actuele abonnementen stopzetten.

Het doorgeven van meterstanden

Voor een succesvolle overstap wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan jouw “nieuwe” energieaanbieder. Gewoonlijk doe je dit een paar dagen voor de overstapdatum, hoewel het soms ook uitloopt tot 15 dagen nadat het contract is ingegaan. Jouw “nieuwe” aanbieder communiceert dit weer richting jouw oude energieleverancier zodat deze de eindafrekening kan maken.

Je bent overgestapt van energie

Heb jij alle stappen afgerond? Dan wordt de overstap afgerond, en zal gas en stroom worden geleverd door de nieuwe energiemaatschappij in Vredenheim. Je ontvangt hiervan natuurlijk een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze mag je op ieder moment wijzigen. Bovendien ontvang je een jaaroverzicht en eindafrekening van jouw oude energieleverancier. Ga verder naar “beoordeling MAIN Energie“.

Hoe zit het met groene stroom en zonnepanelen?

Duurzame energie is vandaag de dag een veelbesproken doelstelling. Onder andere een woning zonder gas en de uitstoot van CO2 reduceren. Maar hoe werkt groene energie nou precies? Twee veelbesproken manieren zijn zon en wind (energie). De meeste energie-aanbieders hebben dat in hun portfolio. De organisaties importeren zonne-energie en stroom afkomstig van wind zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Omtrent zonne-energie onderscheiden we 2 situaties: zonnepanelen laten plaatsen voor je appartement of huis of specifiek zoeken naar een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Zonnepanelen op je dak laten plaatsen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Je hebt de mogelijkheid je eigen stroom af te nemen en daarnaast je overschot aan stroom terugleveren. De term hiervoor is ‘salderen’. Je ontvangt hiervoor een leuke prijs in de gemeente Aa en Hunze.

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Op die manier verbruik je amper nog gas. Wanneer we het hebben over zonne-energie. Deze (hybride) warmtepompen zijn nog best duur i.v.m. een AWB, Remeha, Vaillant, Nefit of Atag ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Dan kan jij snel gaan besparen op de energienota. Het warmtenet, Infraroodpanelen en Zonneboilers zijn ook populaire opties.

Windenergie

In alle provincies zie je grote parken met windmolens. De windturbine voorziet in 100% groene windstroom voor woningen in ons land. Niet ieder energiecontract is automatisch aanbieder van groene stroom. Details per aanbieder zul je in de energievergelijker terugvinden. Ook interessant: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Drenthe.

Energieverbruik minderen

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. Wanneer jij de energievraag kunt terugdringen kan je flink besparen. In de eerste plaats financieel gezien, maar ook op de milieubelasting. Ga zoveel mogelijk voor producten met A++ labels of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in Vredenheim

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk energiemaatschappijen in Vredenheim en bezuinig op gas en licht!