Energieleveranciers Elim Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar €475 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Elim vergelijken is een eitje middels onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je ontdekt moeiteloos de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Je vind hier alle aantrekkelijke aanbiedingen die je niet via de website van o.a. Greenchoice of Vattenfall kan afsluiten. Overstappen van energie gaat gemakkelijk en vlug. Op energieleverancieractie.nl vergaar je toepasbare feiten en adviezen bij het vergelijken van een voordelige energieaanbieder, hoe je onze vergelijker het beste kunt gebruiken, wat precies de overstapservice is, en wat jij kunt doen omtrent groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Elim

Wat is het beste adres voor goedkope energie in Elim? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier te bestempelen die echt het goedkoopste is. Dit hangt af van jouw persoonlijke situatie: energieconsumptie en postcode. Eveneens zijn er veel aspecten belangrijker dan enkel de energietarieven. Dat beslaat maar voor een deel de uiteindelijke energierekening. Doorzoek maar eens jouw jaarrekening van jouw huidige energiemaatschappij: vastrecht, verbruikskosten, netbeheerkosten, energiebelasting, leveringkosten: het wordt allemaal doorbelast. Daarnaast hanteren flink wat leveranciers een hoge welkomstkorting voor overstappers. Deze loopt op van €90 tot +/- €280. Op energieleverancieractie.nl bekijk je ook energieleveranciers vergelijken Olterterp.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: Het is nogal een complexe rekensom. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. Binnen een paar minuten overstappen naar een goedkoop energiepakket in Elim mei 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + energieverbruik in. Dan vind je een opsomming met de goedkoopste energie aanbieders. Je ontdekt snel de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. De overstap is binnen no-time rond gemaakt. Moeite bij het inschatten van jouw energieconsumptie? Op energieleverancieractie.nl detecteer je het gas- en stroomverbruik van voor een aantal situaties.


Type huis Gasconsumptie
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Aantal bewoners Stroom Gas
1 persoon 1.925 kWh 700 m³
2 bewoners 2.225 kWh 1.000 m³
Familie (1 kind) 2.750 kWh 1.300 m³
2 & 2 kinderen 3.475 kWh 1.700 m³
Familie (3 kinderen) 4.325 kWh 2.050 m³

Alle pakketten

Alle gangbare providers vergelijken. Van Fenor tot UnitedConsumers.

Makkelijk besparen op energie

Eenvoudig vergelijken op prijs. Bespaar tot wel €275 per jaar.

Gelijk overstappen

Het is zo geregeld met de overstapservice. Nooit zonder gas of stroom!

Energieprijzen vergelijken in Elim

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Overstappen op een voordelig energiecontract? Dan ben je hier aan het juiste adres! Dankzij energieleverancieractie.nl kunnen jullie binnen no-time energieprijzen Elim vergelijken. Vul jouw locatie + gas/licht inschatting in en bekijk eenvoudig het goedkoopste pakket. Meer details over een bepaalde aanbieder? Dat is te vinden in website van de aanbieder. Check nu alle populaire energie aanbiedingen en welkomstbonussen. Snel overstappen en genieten van goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
A la minute gas en elektriciteit vergelijken? Check het stappenplan aan de rechterkant en signaleer eenvoudig de “groenste” of meest betaalbare energieleverancier voor jouw situatie. Bekijk ook de mogelijkheden voor: goedkoopste energie in Wormer afsluiten.

Hoe gaat gas en stroom vergelijken in Elim?

 1. Voer jouw locatie in (Drenthe)
 2. Kies de omvang van het huishouden, of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Wens je groene of grijze stroom?
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en laat de overstapservice het werk doen.

Populaire energiepakketten in Elim mei 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Elim? Op energieleverancieractie.nl vind je een aantal van veel bestelde pakketten van energiemaatschappijen zoals Eneco, Pure Energie, Greenchoice, NLE, Vattenfall + ENGIE, Energiedirect.nl, Qurrent, Oxxio, Budget Energie uitgaande van een verbruik van 2100 kWh tot 3400 kWh stroom en 850 m3 – 1450 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Vast 1 jaar Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 1 jaar
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 4 jaar Actie
 • Budget Energie – Modelcontract stroom en gas
 • EnergieFlex – 100% Sociaal Groen Gas en Groene Stroom 1 jaar vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

Tegenwoordig ben jij er verantwoordelijk voor naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Ben je bij contractvrij, ga jij verhuizen, of voel je je niet meer thuis bij jouw bestaande leverancier? Je kunt dan overwegen om over te stappen van energieleverancier. Dit kan praktisch eigenlijk altijd. Belangrijk: bekijk wel de opgestelde regels van jouw energiemaatschappij. Wat is de opzegtermijn, of volgt er een boete bij vroegtijdige contractbreuk?

Contracten vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Elim. Vanaf het punt dat je aankoop is verzonden ontvang je een bevestiging van de gekozen energieaanbieder. Aan de hand daarvan lees jij de geldige tarieven en kleine lettertjes (zoals verbruikskosten, regiotoeslag, vastrecht, netbeheerkosten, aansluitkosten: ) van het gekozen pakket. Je ontvangt dit digitaal of per post, in de regel binnen 14 dagen.

2 weken bedenktijd

Op het moment dat jouw bestelling bevestigd wordt, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. Binnen deze 14 dagen mag je gratis en zonder je te hoeven verantwoorden het pakket annuleren. Maak je hier geen gebruik van? De overstap van energie is dan bindend.

Oude contract opzeggen

Je oude gas en stroom pakket zal worden beëindigd. Gewoonlijk krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Advies: krijg je een andere huis? Je moet dan zelf doorgaans de huidige contracten moet opzeggen.

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

Voor een correcte afhandeling dien jij de meterstanden op tijd door te geven aan jouw “nieuwe” energiemaatschappij. Normaliter doe je dit vlak voor de gekozen dag van overstappen, maar het kan vaak nog tot 14 dagen na de dag van overstappen. Jouw aanstaande leverancier zal deze gegeven doorzetten naar de eerdere energieaanbieder waarna je een eindafrekening ontvangt.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Heb jij alle stappen afgerond? Dan wordt alles definitief gemaakt, en begint de levering van stroom en gas door jouw nieuwe energiemaatschappij in Elim. Het is nog even wachten op een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Deze schatting van verbruikskosten mag jij bijstellen. Voorts incasseer je een eindafrekening van de “vroegere” energiemaatschappij. Lees verder over “Leon Zeewolde groene stroom“.

Zonnepanelen voor groene stroom, werkt dat?

Duurzame energie is hedendaags een streven van veel mensen. Denk aan wonen zonder gasaansluiting en minder CO2 uitstoten. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? De meest relevante keuzes zijn zonne-energie en windenergie. Het gros van de energieleveranciers hebben dat in hun portfolio. De organisaties bestellen zonne-energie en stroom afkomstig van wind bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Wanneer we het hebben over zonn-energie heb je 2 opties: zonnepanelen laten plaatsen voor jullie eigen woning of bewust de keuze maken voor een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Zelf zonnepanelen plaatsen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Je hebt de mogelijkheid je eigen stroom af te nemen en natuurlijk het overschot aan stroom terugleveren. Dit wordt in de volksmond ‘salderen’ genoemd. In ruil krijg je een leuke prijs in de gemeente Hoogeveen.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Daardoor zal je gasverbruik significant dalen. Je stroomverbruik neemt wel toe. De (hybride) warmtepompen zijn nog wel aan de prijs i.v.m. een Nefit, Remeha, AWB, Atag of Vaillant ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Zo kan je direct besparen op de energierekening. Pelletkachels, Infraroodpanelen en Zonneboilers kunnen ook uitkomst bieden.

Windenergie

Door heel Nederland zijn tegenwoordig windmolens te vinden. Windturbines genereren volledig zuivere windstroom aan de Nederlandse huishoudens. Niet ieder energiepakket biedt deze vorm van stroom aan. Meer hierover is beschikbaar in onze online energievergelijker. Wat ook in opkomst is: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Drenthe.

Energieverbruik minderen

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. Als je jouw eigen verbruik reduceert kan dat al flink schelen. En dan hebben we het niet alleen over de energierekening, maar ook op de milieubelasting. Kies bijvoorbeeld bewust voor producten met A++ labels of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in Elim

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk energieleveranciers in Elim en betaal minder voor gas en licht!