Energieleveranciers Wormer Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar zo €235 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Wormer vergelijken doe je razendsnel dankzij onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je achterhaalt à la minute de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Ontdek tijdelijke welkomstacties die men standaard niet bij onder andere Engie en HVC ontvangt. Overstappen gaat handig en kost slechts een paar minuten. Hier vergaar je praktische aanwijzingen en tips bij het vinden van een voordelige energieaanbieder, hoe je onze vergelijker het beste kunt gebruiken, wat je moet weten over overstappen, en wat jij kunt doen omtrent groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Wormer

Welke energiemaatschappij moet ik kiezen voor goedkope energie in Wormer? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier te bestempelen waar jij het goedkoopst uit bent. Dit wordt mede bepaald door factoren als: verbruik (kWh en m3) en postcode. Ook moet je meer mee laten wegen dan puur de energietarieven. Dat beslaat slechts deels de uiteindelijke energierekening. Check maar eens jullie jaarafrekening: je vindt daar: opslag duurzame energie, energiebelasting, regiotoeslag, aansluitkosten, leveringkosten: hier betaal je (indirect) ook voor. Bovendien bieden sommige maatschappijen een aantrekkelijke welkomstkorting bij het overstappen. Deze loopt op van €95 t/m €235. Wellicht ook beschikbaar: energieleveranciers vergelijken Hertme.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: Het gaat om best een complexe berekening. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. Dat doet onze gratis energievergelijker. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Wormer juni 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en je geschatte verbruik in. Nadien check je een tabel met relevante energiebedrijven. Je selecteert onmiddellijk de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. De overstap is zo geregeld. Problemen bij het invullen van jouw energieconsumptie? Op de site vind jij het gemiddelde stroom- en gasverbruik bij verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Type woning Gasconsumptie
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Soort huishouden Stroom Gas
1 bewoner 1.875 kWh 725 m³
2 bewoners 2.250 kWh 1.025 m³
Gezin + 1 kind 3.075 kWh 1.475 m³
Gezin + 2 kinderen 3.525 kWh 1.775 m³
Familie (3 kinderen) 4.150 kWh 1.925 m³

Alle leveranciers

Alle erkende organisaties vergelijken. Van Anode Energie tot aan Qurrent.

Besparen op de energienota

Betaal niet langer teveel voor energie. Bespaar tot wel €305 per jaar.

Onmiddellijk overstappen

Ontdek het gemak van de overstapservice. Geen dag zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Wormer

Eenvoudig besparen op stroom en gas? Overstappen op een betaalbaar contract? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. Met behulp van onze zoekmachine kan men moeiteloos energieprijzen Wormer vergelijken. Geef je woongegevens & energieverbruik in en bekijk snel de goedkoopste leverancier. Meer weten over een bepaald contract? Klik dan op het bedrijfsprofiel. Profiteer nu van alle populaire energie aanbiedingen en welkomstbonussen. Binnen 5 minuten ben je overgestapt op goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Gas en elektriciteit vergelijken, hoe werkt dat? Maak gebruik van het stappenplan die je hiernaast ziet en ontdek rap de “groenste” of goedkoopste energieleverancier voor je huis. Lees nu verder over goedkoopste energie in Rha afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Wormer?

 1. Geef jouw postcode door (Noord-Holland)
 2. Kies de gezinsgrootte, of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Kies de contractsduur die bij je past (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Kies voor groene of grijze stroom.
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en laat de overstapservice het werk doen.

Populaire energiepakketten in Wormer juni 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Wormer? Hier doorzoek jij een opsomming met standaard pakketten van de grote Nederlandse maatschappijen zoals NLE, Greenchoice, Eneco, Essent, Pure Energie + Budget Energie, Energiedirect.nl, Oxxio, ENGIE, Qurrent uitgaande van een verbruik van 1750 kWh t/m 3200 kWh stroom en 850 m3 t/m 1550 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Vast 1 jaar Actie
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas Onbepaalde tijd
 • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Variabel
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

In ons land kies je zelf waar jij je gas en licht inkoopt. Is je energiecontract bijna afgelopen, ga je van huis wisselen, of ben je niet blij met jouw bestaande energiemaatschappij? Je kunt dan overwegen om over te stappen van energieleverancier. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Advies: doorzoek ten alle tijde de opgestelde regels van jouw energiemaatschappij. Wat is de opzegtermijn, en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Wormer. Op het moment dat het contract is doorgevoerd krijg je een bevestigingsmail of brief van jullie nieuwe energieleverancier. Aan de hand daarvan tref je de geldige tarieven en regelgeving (denk aan leveringkosten, vastrecht, aansluitkosten, opslag duurzame energie, regiotoeslag: ) van het energiecontract. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

Bedenktijd energiecontract

Nadat jouw bestelling bevestigd wordt, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. Binnen deze 14 dagen mag je gratis en zonder opgaaf van reden het pakket annuleren. Onderneem je geen actie? De overstap van energie zal dan actief worden op de afgesproken datum.

Oude contract opzeggen

Dat lopende energiecontract zal worden opgezegd. Normaal gesproken krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Advies: ga je van woning wisselen? Jij zult dan in de meeste gevallen het energiecontract beëindigen.

Meterstanden doorgeven

De overstap goed regelen? Dan dien jij de meterstanden op tijd door te geven aan jouw “nieuwe” aanbieder. In de regel wordt dit van je gevraagd een paar dagen voor de datum van overstap, hoewel het soms ook uitloopt tot 2 weken na de overstap. Jouw “nieuwe” energiemaatschappij speelt de standen door aan de “vroegere” energiemaatschappij zodat deze de eindafrekening kan maken.

Je bent overgestapt van energie

Alle stappen doorlopen? Dan wordt de overstap afgerond, en start de levering van stroom en gas door jouw nieuwe energiemaatschappij in Wormer. Het is nog even wachten op vanzelfsprekend een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze schatting van verbruikskosten mag jij corrigeren. Voorts ontvangen jullie een jaaroverzicht en eindafrekening van jouw oude energieaanbieder. Bezoek nu “overstappen Eneco“.

Hoe zit het met groene stroom en zonnepanelen?

Duurzame energie is vandaag de dag een belangrijk thema. Denk aan een gasvrij huis en je CO2 uitstoot verminderen. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? De twee meest interessante manieren zijn zonne-energie en windenergie. Bijna alle maatschappijen werken hier dan ook graag mee. De leveranciers reserveren zonne-energie en windenergie bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Wat betreft zonne energie zijn er 2 mogelijkheden: investeren in zonnepanelen voor op jouw woning of kiezen voor een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Investeren in zonnepanelen is heel interessant. Jij kan je stroom dan zelf gebruiken of uiteraard je teveel opgewekte stroom terugleveren aan het net. Dit noemen we ook wel salderen. Je krijgt daarvoor een leuke prijs in de gemeente Wormerland.

CV vervangen door Warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Middels dit systeem zal je gasverbruik significant dalen. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. De (hybride) warmtepompen vergen een aardige investering in verhouding tot een Intergas, AWB, Vaillant, Remeha of Atag ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energienota. Infraroodpanelen, Het warmtenet en Zonneboilers kunnen ook uitkomst bieden.

Groene windenergie

Door het hele land vormen windmolens het landschap. Windturbines genereren 100% groene windstroom voor woningen in ons land. Niet elk energiepakket biedt deze vorm van stroom aan. Meer hierover wordt weergegeven in de energievergelijker. Ook interessant: een deel van een windmolen kopen in provincie Noord-Holland.

Besparen op je verbruik

Wil jij duurzaam met elektriciteit bezig zijn? Dan moet je besparen op je verbruik. Als jij de energievraag vermindert zal de besparing groot zijn. Niet onbelangrijk zullen de kosten minder worden, maar ook op CO-2 uitstoot. Probeer je te beperkten tot zuinige apparaten en A++ labels of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Wormer

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk aanbieders van energie in Wormer en bezuinig op gas en licht!