Energieleveranciers Rha Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar wel €415 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Rha vergelijken is een eitje met behulp van onze energievergelijker! Direct energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je checkt eenvoudig de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Met veel tijdelijke aanbiedingen die jij via de sites van o.a. De Vastelastenbond en MAIN Energie kan afsluiten. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat simpel en prettig. Op energieleverancieractie.nl bekijk je bruikbare toelichtingen en hulp bij het speuren naar de goedkoopste energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, wat precies de overstapservice is, en hoe het zit met betrekking tot groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Rha

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Rha? Het is niet mogelijk één energieleverancier te noemen die daadwerkelijk het meest voordelig is. Dit hangt af van jouw specifieke wensen: stroom- en gas consumptie en woning. Verder ga je te kort door de bocht als je kijkt naar puur de energiekosten. Deze bepalen maar voor een deel de energierekening. Doorzoek maar eens jouw jaarrekening van de energieleverancier: netbeheerkosten, aansluitkosten, vastrecht, regiotoeslag, opslag duurzame energie: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Bovendien hanteren de meeste maatschappijen een vorstelijke welkomstpremie voor consumenten die overstappen. Dit kan zelfs oplopen van €125 tot €290. Wellicht ook beschikbaar: energieleveranciers vergelijken Bierum.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: Het is best een complexe berekening. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. Dat doet onze gratis energievergelijker. Snel overstappen naar een goedkoop energiepakket in Rha mei 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + energieverbruik in. Nadien vind je een lijst met beschikbare energiecontracten. Je selecteert rap de goedkoopste leverancier van gas en stroom. Oversluiten is kinderspel, het is snel geregeld. Tips gebruiken bij het inschatten van gas en stroom verbruik? Op deze website detecteer je het gemiddelde gas- en stroomverbruik bij verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Type huis Gasconsumptie
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Gezinssamenstelling Elektriciteit Gas
1 bewoner 1.925 kWh 725 m³
2 personen 2.325 kWh 1.000 m³
Gezin + 1 kind 3.075 kWh 1.450 m³
Familie (2 kinderen) 3.725 kWh 1.700 m³
2 & 3 kinderen 4.225 kWh 2.050 m³

Alle pakketten

Alle landelijke aanbieders vergelijken. Van Allure Energie tot en met Vattenfall.

Altijd de laagste prijs

Sorteer alle aanbieders op prijs. Dit scheelt je zo €365 per jaar.

Direct overstappen

Hiervoor gebruik je de overstapservice. Geen dag zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Rha

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Ben jij op zoek naar een voordelig energiecontract? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. Dankzij energieleverancieractie.nl kan men ogenblikkelijk energieprijzen Rha vergelijken. Vul jouw locatie en verbruik in, en bekijk vlug de goedkoopste leverancier. Meer info over een bepaald pakket? Dat is te vinden in het bedrijfsprofiel. Stap nu over naar alle energieaanbiedingen en de hoogste kortingen. Stap in enkele minuten over op goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Gas en elektriciteit vergelijken, hoe werkt dat? Bekijk de handige stappen hiernaast en bekijk rap de milieuvriendelijkste of goedkoopste energieleverancier voor jouw situatie. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste energie in Kockengen afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Rha?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Gelderland)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of vul het volledige verbruik in.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Wil je grijze of groene stroom?
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en laat het overstappen voor je regelen.

Populaire energiepakketten in Rha mei 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Rha? Onder dit stukje bekijk je een ranglijst van meest bestelde pakketten van energiemaatschappijen zoals NLE, Essent, Greenchoice, Pure Energie, Eneco maar ook Budget Energie, Oxxio, Powerpeers, Qurrent, ENGIE gerekend met een verbruik van 2400 kWh t/m 3100 kWh stroom en 1400 m3 – 1700 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Vast 1 jaar Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 2 jaar
 • Budget Energie – Modelcontract stroom en gas
 • EnergieFlex – Modelcontract Groene Stroom en Gas
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

In ons land bepaal je zelf naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Is jouw energiecontract verlopen, ga jij verhuizen, of is het gewoon tijd om afscheid te nemen van je maatschappij? Wacht dan niet langer met overstappen van energieleverancier. Dit mag op elk moment. Goed om te weten: achterhaal wel de kleine lettertjes van de energieaanbieder. Wat is de opzegtermijn, of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Pakketten vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in Rha. Zodra je nieuwe bestelling is afgerond zal er maar mail / bevestigingsbrief binnenkomen van jouw aanstaande energieaanbieder. Aan de hand daarvan tref je de kosten en regelgeving (zoals aansluitkosten, regiotoeslag, vastrecht, netbeheerkosten, leveringkosten: ) van het energiecontract. Deze brief of mail ontvang je altijd, in de regel binnen 14 dagen.

Wettelijke bedenktijd

Op het moment dat je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. In deze periode kun jij nog zonder kosten te maken en zonder specifieke reden het pakket annuleren. Doe je niets? De overstap van energie wordt geactiveerd volgens afspraak.

Oude energiepakket opzeggen

Jullie vorige energiepakket wordt stopgezet. Meestal wordt dit geregeld door de nieuwe aanbieder. Tip: overstappen vanwege verhuizing? Bij dit scenario moet je zelf in de meeste gevallen het energiecontract beëindigen.

Het doorgeven van meterstanden

Voor een correcte afhandeling wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan de nieuwe energiemaatschappij. Normaal gesproken doe je dit vlak voor het moment van overstappen, maar het kan ook best 14 dagen na de overstapdatum. Jouw aanstaande maatschappij communiceert dit weer richting jouw “oude” energiemaatschappij waarna jij snel de eindafrekening kan verwachten.

Het overstappen is gelukt

Ben je er doorheen gekomen? Dan wordt de overstap afgerond, en begint de levering van stroom en gas door jouw nieuwe energiemaatschappij in Rha. Ze sturen jou hiervan uiteraard een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Deze schatting van verbruikskosten mag jij aanpassen. Tevens krijg jij een eindafrekening van je voormalige energieleverancier. Ga verder naar “gas van Anode Energie“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is tegenwoordig een veelbesproken doelstelling. Hierbij kun je denken aan gasvrij wonen en minder CO2 uitstoten. Maar hoe werkt groene energie nou precies? 2 relevante opties zijn opties zijn zonne-energie en windenergie. Veel leveranciers doen hier aan mee. De organisaties importeren zonne-energie en stroom afkomstig van wind zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Wanneer we het hebben over zonn-energie kun jij kiezen: zonnepanelen installeren voor op je eigen huis of specifiek zoeken naar een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Zelf zonnepanelen plaatsen kan al snel lonen. Jij kan je stroom dan zelf gebruiken en daarnaast je overschot aan stroom terugleveren. Dit noemen we ook wel salderen. Jullie ontvangen hiervoor een kleine vergoeding in de gemeente Bronckhorst.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Door deze producten gaat je gasverbruik flink omlaag. Je stroomverbruik neemt wel toe. Deze (hybride) warmtepompen vergen een aardige investering in vergelijking met Remeha, Nefit, Intergas, Vaillant of AWB ketel. Er is wel een subsidie (ISDE) beschikbaar. Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energienota. Zonneboilers, Infraroodpanelen en Pelletkachels zijn ook populaire opties.

Windenergie

Door heel Nederland vormen windmolens het landschap. De windturbine voorziet in grote hoeveelheden windstroom wat geleverd wordt aan huizen. Niet elke leveranciers biedt deze vorm van stroom aan. De mogelijkheid hierop te selecteren vind je in onze energievergelijker. Wat ook in opkomst is: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Gelderland.

Besparen op je verbruik

Bewuster met elektriciteit omgaan? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. In het geval jij jouw persoonlijke energieconsumptie weet te verkleinen kan dat al flink schelen. Niet alleen op de kosten, maar ook op de milieubelasting. Ga zoveel mogelijk voor apparatuur met A of A+ label of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Rha

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk energieleveranciers in Rha en betaal minder voor gas en licht!