Energieleveranciers Bierum Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar tot €375 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Bierum vergelijken gaat eenvoudig dankzij onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Vul alle velden in, en je treft eenvoudig de goedkoopste energieleverancier voor jouw verbruik. Ontdek speciale welkomstkortingen die men standaard niet bij bedrijven als Engie en Vandebron kan scoren. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat moeiteloos en kost slechts een paar minuten. Op energieleverancieractie.nl vind je praktische aanwijzingen en hulp ter ondersteuning bij het vinden van de goedkoopste energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, meer info over overstappen, en wat de mogelijkheden zijn ten aanzien van groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Bierum

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Bierum? Er is helaas niet één energieleverancier te onderscheiden die daadwerkelijk het meest voordelig is. Dit hangt af van indicatoren zoals: verbruik (kWh en m3) en woning. Verder moet je verder kijken dan uitsluitend de energietarieven. Deze bepalen slechts deels de energierekening. Controleer maar de jaarrekening van de energieleverancier: vastrecht, aansluitkosten, leveringkosten, energiebelasting, opslag duurzame energie: hier betaal je (indirect) ook voor. Tevens bieden veel bedrijven een royale welkomstkorting bij het overstappen. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €170 – €195. Andere regio? Begin nu direct met energieleveranciers vergelijken Lies.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: Het is een aanzienlijk gecompliceerde rekensom. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. De energievergelijker zal je daarbij ondersteunen. Direct overstappen naar een goedkoop energiepakket in Bierum juni 2024? Voer allereerst jouw woonplaats in en je totale jaarverbruik in. Nadien check je een tabel met relevante energieleveranciers. Je treft vlug de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Het overstappen is binnen enkele minuten gepiept. Problemen bij het inschatten van je jaarlijkse energiegebruik? Op de site vind je het gemiddelde stroom- en gasverbruik bij voor verschillende situaties.


Type huis Verbruik
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Soort huishouden Elektriciteit Gas
1 bewoner 1.975 kWh 725 m³
2 personen 2.350 kWh 1.025 m³
Familie (1 kind) 2.775 kWh 1.500 m³
Gezin + 2 kinderen 3.775 kWh 1.625 m³
2 & 3 kinderen 4.300 kWh 2.100 m³

Compleet aanbod

Alle betrouwbare organisaties vergelijken. Van Budget Energie tot Leon Zeewolde.

Een lagere energierekening

Niemand wil teveel betalen voor energie. Bespaar tot wel €305 per jaar.

Onmiddellijk overstappen

Dit kan met de overstapservice. Je komt niet zonder stroom of gas.

Energieprijzen vergelijken in Bierum

Eenvoudig besparen op stroom en gas? Op zoek naar een goedkoop energiecontract? Dan heb je de juiste website gevonden. Door gebruik te maken van onze speciale vergelijker kun jij eenvoudig energieprijzen Bierum vergelijken. Vul jouw locatie & verbruik in, en zoek rap het goedkoopste contract. Meer info over een bepaald pakket? Bekijk dan de overkoepelende merksite. Check nu alle energieaanbiedingen en welkomstkortingen. Vandaag nog overstappen? Gebruik goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Wil jij ook geld besparen en gas en elektriciteit vergelijken? Gebruik het stappenplan rechts en vergelijk vlug de “groenste” of goedkoopste energieleverancier voor je verbruik. Zoek ook naar goedkoopste energie in Tholen afsluiten.

Hoe kan ik gas en stroom vergelijken in Bierum?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Groningen)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of kies direct het verbruik.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Wil je grijze of groene stroom?
 7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en sluit online je contract over.

Populaire energiepakketten in Bierum juni 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Bierum? Hier bekijk je een opsomming met meest bestelde pakketten van grote NL energiemaatschappijen als Eneco, Pure Energie, Essent, NLE, Vattenfall + Energiedirect.nl, Budget Energie, Powerpeers, Qurrent, ENGIE op basis van een verbruik van 1550 kWh – 3150 kWh stroom plus 950 m3 – 1450 m3 gas.

 • Eneco – HollandseWind + AardGas vast 3 jaar
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel
 • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

In dit land kies jij er zelf voor waar jij je gas en licht inkoopt. Is je energiecontract bijna afgelopen, ga je binnenkort ergens anders wonen, of ben je niet zo tevreden over je energieaanbieder? Kies dan voor overstappen van energieleverancier. Dit is ten allen tijde mogelijk. Advies: doorzoek ten alle tijde de opgestelde regels van het energiecontract. Hoe zit het met de opzegtermijn, en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Bierum. Zodra het contract is doorgevoerd krijg je een bevestigingsmail of brief van de aankomende organisatie. In dit schrijven vind jij alle tarieven en bijkomende kosten (bijvoorbeeld regiotoeslag, vastrecht, aansluitkosten, opslag duurzame energie, leveringkosten: ) van het energiepakket. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, in de regel binnen 14 dagen.

Bedenktijd bij energiepakket

Zodra je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). Binnen deze 14 dagen kan je kosteloos en zonder opgaaf van reden het pakket annuleren. Wil je dan niet? Het overstappen van energie wordt automatisch doorgevoerd.

Oude contract opzeggen

Dat werkende pakket zal worden opgezegd. Doorgaans krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Tip: staat er een verhuizing op stapel? Je moet dan zelf meestal het contract opzeggen (online of per brief).

Jouw meterstanden doorgeven

De overstap goed regelen? Dan dien jij de meterstanden op tijd door te geven aan de aanstaande energieleverancier. Normaliter gebeurt dit een paar dagen voor de gekozen dag van overstappen, hoewel het soms ook uitloopt tot 15 dagen nadat het contract is ingegaan. Jouw toekomstige aanbieder speelt de standen door aan de “vroegere” leverancier zodat zij een eindafrekening voor jou kunnen opstellen.

Je bent overgestapt

Is alles gelukt? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en kan je stroom en gas gebruiken van de “nieuwe” energiemaatschappij in Bierum. Het is nog even wachten op uiteraard een bevestiging plus een voorstel van het maandelijkse voorschotbedrag. Dit bedrag mag je gewoon corrigeren. Daarnaast krijgen jullie een overzicht + eindafrekening van de “vroegere” energieaanbieder. Bezoek nu “Allure Energie variabel tarief“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is op dit moment een belangrijk thema. Onder andere gasvrij wonen en besparen op de CO2 uitstoot. Hoe kan ik groene energie gebruiken? 2 relevante opties zijn manieren zijn zonne-energie en windenergie. De meeste maatschappijen werken hier dan ook graag mee. De leveranciers importeren zonne-energie en windenergie bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Inzake zonne-energie zijn er 2 mogelijkheden: het kopen van zonnepanelen voor je appartement of huis of gaan voor een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Zelf zonnepanelen plaatsen kan al snel lonen. Je hebt de mogelijkheid je eigen stroom af te nemen en tevens het overschot aan stroom terugleveren. Dit noemen we ook wel salderen. Je ontvangt hiervoor een leuke prijs in de gemeente Delfzijl.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Zodoende gaat je gasverbruik flink omlaag. Je stroomverbruik neemt wel toe. Hybride warmtepompen vergen een aardige investering in verhouding tot een Remeha, Nefit, AWB, Vaillant of Intergas ketel. De ISDE subsidie kun jij hierop wel toepassen. Je kunt flink besparen op de energienota. Het warmtenet, Pelletkachels en Zonneboilers kun je ook nog afwegen.

Windenergie

Door heel Nederland zul je grote windmolens kunnen spotten. Een windturbine levert volledig zuivere windstroom wat geleverd wordt aan huizen. Niet elke leveranciers biedt deze vorm van stroom aan. Meer daarover vind je in onze energievergelijker. Wat ook in opkomst is: een deel van een windmolen kopen in provincie Groningen.

Besparen energieverbruik

Wil je echt groen zijn? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. Als jij de energievraag kunt terugdringen heeft dat direct effect. Niet alleen maar op de energienota, maar ook op de milieubelasting. Kies bijvoorbeeld bewust voor apparatuur met A of A+ label of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in Bierum

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk aanbieders van energie in Bierum en betaal minder voor gas en licht!