Energieleveranciers Lies Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar wel €435 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Lies vergelijken is gemakkelijk met behulp van onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Vul alle velden in, en je ontdekt à la minute de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Je vind hier alle tijdelijke welkomstacties die je niet op de reguliere manier bij o.a. Huismerk Energie of Powerpeers ontvangt. Overstappen gaat makkelijk en gebruiksvriendelijk. Hier vind jij nuttige informatie en tips t.b.v. het vinden van de goedkoopste energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, wat je moet weten over overstappen, en wat je moeten weten betreft groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Lies

Welke energiemaatschappij moet ik kiezen voor goedkope energie in Lies? Er is helaas niet één energieleverancier te vermelden die de laagste prijzen hanteert. Het heeft te maken met indicatoren zoals: stroom- en gas consumptie en woonplaats. Bovendien ga je te kort door de bocht als je kijkt naar alleen de energiekosten. Dit bepaalt maar in kleine mate de uiteindelijke energierekening. Doorzoek maar eens jouw jaarrekening van jouw huidige energiemaatschappij: aansluitkosten, leveringkosten, opslag duurzame energie, verbruikskosten, netbeheerkosten: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Tevens bieden sommige bedrijven een hoge welkomstpremie voor overstappers. Deze loopt op van €150 t/m €210. Nu ook online: energieleveranciers vergelijken Vlaardingen.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: We hebben het hier over een aardig ingewikkelde rekensom. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. Dit wordt gedaan door de energievergelijker. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Lies mei 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en een schatting van je energieverbruik in. Vervolgens check je een opsomming met de beste energiecontracten. Je vindt zo ogenblikkelijk de goedkoopste leverancier van gas en stroom. De overstap stelt niet veel voor, het is zo gedaan. Hulp nodig bij het schatten van je gas & licht gebruik? Op energieleverancieractie.nl vind jij het stroom- en gasverbruik bij voor een aantal situaties.


Soort woning Gas
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Soort huishouden Elektriciteit kWh Gas
1 bewoner 1.800 kWh 600 m³
2 persoons huishouden 2.150 kWh 1.100 m³
Familie (1 kind) 2.850 kWh 1.425 m³
Familie (2 kinderen) 3.475 kWh 1.800 m³
2 & 3 kinderen 4.350 kWh 1.900 m³

Alle aanbieders

Alle gangbare aanbieders vergelijken. Van Eneco tot Noordelijk Lokaal Duurzaam.

Altijd de laagste prijs

Betaal niet langer teveel voor energie. Dit scheelt je zo €415 per jaar.

Gelijk overstappen

Ontdek het gemak van de overstapservice. Je zit geen dag zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Lies

Eenvoudig besparen op stroom en gas? Op zoek naar een betaalbaar energiecontract? Hier tref je alle goedkope contracten. Middels onze speciale vergelijker kun je ogenblikkelijk energieprijzen Lies vergelijken. Geef je woongegevens + verbruik in, en vind probleemloos de goedkoopste maatschappij. Meer info over een bepaald pakket? Selecteer dan site van de leverancier. Profiteer nu van de belangrijkste energie aanbiedingen en welkomstkortingen. In luttele minuten stap jij over naar goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Wil jij direct gas en elektriciteit vergelijken? Maak gebruik van het stappenplan rechts en vergelijk snel de “groenste” of meest goedkope energieleverancier voor jouw situatie. Ook interessant: goedkoopste energie in Eenrum afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Lies?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Friesland)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of vul het volledige verbruik in.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Vink eventueel groene energie aan.
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en stap direct online over.

Populaire energiepakketten in Lies mei 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Lies? Op de site bekijk je een tabel met beschikbare pakketten van aantrekkelijke energiemaatschappijen zoals Essent, NLE, Eneco, Vattenfall, Pure Energie maar ook ENGIE, Qurrent, Oxxio, Energiedirect.nl, Powerpeers gerekend met een verbruik van 2450 kWh tot 3000 kWh stroom en 1100 m3 – 1500 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs 1 jaar Vast Actie
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 1 jaar
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 3 Jaar Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

Als consument kies je zelf waar jij je gas en licht inkoopt. Is je energiecontract bijna afgelopen, ga je binnenkort ergens anders wonen, of ben je ontevreden over jouw bestaande maatschappij? Dan is overstappen van energieleverancier interessant. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Advies: controleer ten alle tijde de condities van het energiecontract. Welke opzegtermijn geldt er, en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Vergelijken en overstappen

Voer alle gegevens in die worden gevraagd en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Lies. Wanneer je aankoop is verzonden zul jij een mail ontvangen van de nieuwe maatschappij. In deze mail of brief lees jij de kosten en bijkomende kosten (bijvoorbeeld leveringkosten, netbeheerkosten, energiebelasting, vastrecht, opslag duurzame energie: ) van jouw nieuwe pakket. Dit kan per mail of post, en het duurt een paar dagen.

Bedenktijd energiecontract

Op het moment dat jouw bestelling bevestigd wordt, heb je nog 14 dagen bedenktijd. Gedurende deze dagen mag je gratis en zonder specifieke reden je nieuwe abonnement opzeggen. Doe je niets? Het overstappen van energie is dan rechtsgeldig.

Opzeggen van oude contract

Je actuele contract wordt beëindigd. In de regel wordt dit geregeld door de nieuwe aanbieder. Let op: overstappen vanwege verhuizing? Je moet dan zelf gewoonlijk het energiecontract beëindigen.

Jouw meterstanden doorgeven

Om het oversluiten te verwerken moet je de meterstanden tijdig doorgeven aan jouw aanstaande aanbieder. In de meeste gevallen moet dit zo’n week voor de gekozen dag van overstappen, maar het kan vaak nog tot 1 of 2 weken na de overstapdatum. Jouw aanstaande maatschappij zal deze gegeven doorzetten naar de eerdere maatschappij die dan een eindafrekening van je verbruik kan berekenen.

Je bent overgestapt van energie

Heb jij alle stappen afgerond? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en zal gas en stroom worden geleverd door de nieuwe energiemaatschappij in Lies. Ze sturen jou hiervan natuurlijk een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze schatting van verbruikskosten mag jij bewerken. Tevens krijg je te maken met een eindafrekening van je voormalige maatschappij. Check ook “aanbiedingen van Westland Infra“.

Hoe zit het met groene stroom en zonnepanelen?

Duurzame energie is op dit moment een hot topic. Hierbij kun je denken aan een woning zonder gas en je CO2 uitstoot verminderen. Hoe kan ik aan de slag met groene energie? Twee veelbesproken keuzes zijn zonnestroom en windenergie. Veel van de energiemaatschappijen maken hier graag gebruik van. De aanbieders kopen deze zonne-energie en windenergie zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Ten aanzien van zonne-energie zijn er 2 mogelijkheden: investeren in zonnepanelen voor jullie eigen woning of kiezen voor een stroomaanbieder die zonne-energie inkoopt. Zonnepanelen op je dak laten plaatsen is vaak erg winstgevend. Jij kan je stroom dan zelf gebruiken en bovendien je overschot aan stroom terugleveren. We hanteren daarvoor het principe van ‘salderen’. In ruil krijg je terugleververgoeding in de gemeente Terschelling.

CV vervangen door Warmtepomp

De “ouderwetse” cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Daardoor gaat je gasverbruik flink omlaag. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. Deze (hybride) warmtepompen zijn niet goedkoop in verhouding tot een Vaillant, Remeha, Intergas, Nefit of Atag ketel. Er is wel een subsidie (ISDE) beschikbaar. Je kunt flink besparen op de energienota. Infraroodpanelen, Zonneboilers en Het warmtenet zijn ook innovatieve producten.

Windenergie

Door heel Nederland vormen windmolens het landschap. De windturbine voorziet in 100% groene windstroom wat goed is voor het milieu. Niet elke leveranciers biedt deze vorm van stroom aan. Een uitgebreide filter vind je in onze energievergelijker. Iets actueels: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Friesland.

Energieverbruik reduceren

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. Als jij de energievraag weet te verkleinen heeft dat direct effect. Niet onbelangrijk zullen de kosten minder worden, maar ook op de milieubelasting. Ga zoveel mogelijk voor apparatuur met A of A+ label of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Lies

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk energieleveranciers in Lies en bespaar op gas en licht!