Energieleveranciers Hertme Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar tot €485 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Hertme vergelijken gaat supersnel middels onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je achterhaalt onmiddellijk de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Met veel unieke aanbiedingen die men standaard niet bij onder andere DELTA en NLE kunt gebruiken. Het oversluiten gaat moeiteloos en kost slechts een paar minuten. Op deze website doorzoek jij toepasbare details en adviezen bij het zoeken naar de goedkoopste energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, hoe de overstapservice werkt, en wat jij kunt doen betreft groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Hertme

Wat is het beste adres voor goedkope energie in Hertme? Het is onmogelijk één energieleverancier te betitelen waar jij het goedkoopst uit bent. Dit hangt af van jouw specifieke wensen: energieconsumptie en woonplaats. Eveneens ga je te kort door de bocht als je kijkt naar puur de energietarieven. Dit beïnvloed slechts deels de uiteindelijke energierekening. Bekijk maar eens je jaarrekening: jij betaalt energiebelasting, netbeheerkosten, verbruikskosten, leveringkosten, opslag duurzame energie: hier betaal je (indirect) ook voor. Daarnaast gunnen sommige organisaties een royale welkomstpremie voor overstappers. In de praktijk ligt varieert dit van €125 tot +/- €220. Andere regio? Begin nu direct met energieleveranciers vergelijken Schoondijke.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: Het betreft nogal een complexe calculatie. De rekensom hoef je niet zelf te maken. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Gelijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Hertme juni 2024? Voer allereerst jouw woonplaats in en energieverbruik in. Hierna doorzoek je een opsomming met de beste energiebedrijven. Jij kiest snel de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. Overstappen van aanbieder is zo gedaan. Moeite bij het inschatten van jullie energieverbruik? Hierna detecteer je het stroom- en gasverbruik bij grote en kleine gezinnen/woningen.


Type woning Gas
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Soort huishouden Elektriciteit Gas
1 persoon 1.925 kWh 700 m³
2 personen 2.275 kWh 1.150 m³
Gezin + 1 kind 2.875 kWh 1.500 m³
Familie (2 kinderen) 3.575 kWh 1.750 m³
Gezin + 3 kinderen 4.075 kWh 2.075 m³

Alle leveranciers

Alle grote providers vergelijken. Van Energieflex tot aan Pure Energie.

Makkelijk besparen op energie

Vind de goedkoopste leverancier. Je bespaart zo €325 per jaar.

Makkelijk overstappen

Hiervoor gebruik je de overstapservice. Geen moment zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Hertme

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Wil jij een betaalbaar contract voor jouw energie? Hier tref je alle goedkope contracten. D.m.v. energieleverancieractie.nl kun je rap energieprijzen Hertme vergelijken. Voer je adres en verbruik in, en selecteer onmiddellijk de goedkoopste leverancier. Meer informatie m.b.t. een bepaalde aanbieder? Bekijk dan website van de aanbieder. Vergelijk nu de belangrijkste energie aanbiedingen en welkomstkortingen. Stap in enkele minuten over op goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Gas en elektriciteit vergelijken, hoe werkt dat? Gebruik het stappenplan hiernaast en bekijk ogenblikkelijk de milieuvriendelijkste of goedkoopste energieleverancier voor je huis. Mensen zochten ook naar: goedkoopste energie in Bierum afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Hertme?

 1. Voer jouw locatie in (Overijssel)
 2. Kies de gezinsgrootte, of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Wil je grijze of groene stroom?
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en zet de overstap online in werking.

Populaire energiepakketten in Hertme juni 2024

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in Hertme? Onder dit stukje lees je een opsomming met beschikbare pakketten van grote NL energiemaatschappijen als Essent, Eneco, Vattenfall, NLE, Pure Energie + Energiedirect.nl, ENGIE, Budget Energie, Qurrent, Powerpeers gerekend met een verbruik van 1700 kWh t/m 3400 kWh stroom en 950 m3 tot 1700 m3 gas.

 • Eneco – HollandseWind + AardGas vast 3 jaar
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 1 jaar
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • Oxxio – Stroom en Gas Modelcontract
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

In ons land mag je helemaal zelf kiezen naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Ben je bij contractvrij, ga je binnenkort ergens anders wonen, of ben je niet blij met jouw energieaanbieder? Je kunt dan overwegen om over te stappen van energieleverancier. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Let op: controleer altijd de opgestelde regels van het energiecontract. Welke opzegtermijn geldt er, of volgt er een boete bij vroegtijdige contractbreuk?

Contracten vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Hertme. Op het moment dat je nieuwe bestelling is afgerond ontvang je ter bevestiging een mail of brief van de aankomende organisatie. In deze mail of brief tref jij afgesproken prijzen en bijkomende kosten (bijvoorbeeld netbeheerkosten, energiebelasting, verbruikskosten, opslag duurzame energie, regiotoeslag: ) van het contract. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, doorgaans binnen 2 weken.

2 weken bedenktijd

Op het moment dat de bestelling in goede orde binnengekomen is, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). Binnen deze 14 dagen mag je gratis en zonder specifieke reden het nieuwe contract cancellen. Maak je hier geen gebruik van? Het overstappen van energie wordt dan definitief in gang gezet.

Oude energiepakket opzeggen

Jouw lopende pakket wordt beëindigd. Normaliter doet de nieuwe aanbieder dit. Goed om te weten: ga je van woning wisselen? Je moet dan zelf gewoonlijk de huidige contracten moet opzeggen.

Meterstanden doorgeven

Om het oversluiten te verwerken moet je de meterstanden tijdig doorgeven aan jouw “nieuwe” energiemaatschappij. Gewoonlijk moet dit iets voor het moment van overstappen, maar het kan vaak nog tot 15 dagen na de overstapdatum. Jouw aanstaande leverancier stuurt de standen door naar jouw “oude” maatschappij waarna jij snel de eindafrekening kan verwachten.

Overstap is geslaagd

Is alles gelukt? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en begint de levering van stroom en gas door de gekozen energiemaatschappij in Hertme. Ze sturen jou hiervan een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze inschatting van kosten kan je altijd bijstellen. Ook incasseer je jouw persoonlijke eindafrekening van de “vroegere” maatschappij. Check ook “E.ON voor gas en licht“.

Zonnepanelen voor groene stroom, werkt dat?

Duurzame energie is op dit moment iets waar veel mensen mee bezig zijn. Voorbeelden zijn je huis gasvrij verwarmen en het beperken van CO2 gebruik. Hoe kan ik aan de slag met groene energie? De twee meest interessante alternatieven zijn zonne-energie en windenergie. Veel leveranciers maken hier graag gebruik van. De maatschappijen halen deze zonne-energie en stroom afkomstig van wind bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Omtrent zonne-energie zijn er 2 mogelijkheden: investeren in zonnepanelen voor je appartement of huis of kiezen voor een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Zonnepanelen op je dak laten plaatsen kan heel lucratief zijn. Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom plus je overschot aan stroom terugleveren. Dit wordt in de volksmond ‘salderen’ genoemd. Je krijgt daarvoor een redelijke vergoeding in de gemeente Borne.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De traditionele cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Zo verbruik je amper nog gas. Wanneer we het hebben over zonne-energie. De (hybride) warmtepompen zijn nog best duur wanneer je het vergelijk met een Intergas, AWB, Atag, Remeha of Nefit ketel. Er is wel een subsidie (ISDE) beschikbaar. Dit betekent een aanzienlijke besparing op de energierekening. Pelletkachels, Het warmtenet en Infraroodpanelen zijn ook innovatieve producten.

Groene windenergie

Op een groeiend aantal locaties kom je windmolens tegen. Deze windturbines leveren 100% groene windstroom waarmee je extra duurzaam bezig bent. Niet ieder maatschappij werkt met deze vorm van groene stroom. De mogelijkheid hierop te selecteren is beschikbaar in onze online energievergelijker. Iets van de laatste jaren: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Overijssel.

Energieverbruik reduceren

Wil je echt groen zijn? Dan moet je besparen op je verbruik. Als je jouw energieconsumptie weet te beperken zal de besparing groot zijn. Denk dan niet alleen aan energietarieven maar ook op de uitstoot van CO2. Ga zoveel mogelijk voor apparatuur met A of A+ label of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Hertme

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk energiemaatschappijen in Hertme en betaal minder voor gas en licht!