Energieleveranciers Silvolde Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar €285 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Silvolde vergelijken gaat supersnel middels onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je treft à la minute de goedkoopste energieleverancier voor jouw verbruik. Met veel tijdelijke welkomstacties die jij niet via de normale weg bij o.a. Eneco en Vandebron ontvangt. Het oversluiten gaat eenvoudig en rap. Hieronder doorzoek jij bruikbare details en adviezen ter ondersteuning bij het uitzoeken van een voordelige energieaanbieder, hoe je onze vergelijker het beste kunt gebruiken, hoe de overstapservice werkt, en wat je moeten weten rondom groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Silvolde

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Silvolde? Het is onmogelijk één energieleverancier te bestempelen die echt het goedkoopste is. Dit hangt af van factoren als: energieverbruik en postcode. Bovendien zijn er meer zaken belangrijk dan alleen de energiekosten. Dit bepaalt slechts ten dele de uiteindelijke energierekening. Controleer maar de jaarrekening: jij betaalt regiotoeslag, vastrecht, netbeheerkosten, energiebelasting, leveringkosten: hier betaal je (indirect) ook voor. Tevens schenken flink wat leveranciers een flinke welkomstpremie voor overstappers. Dit kan zelfs oplopen van €105 t/m €235. Andere regio? Begin nu direct met energieleveranciers vergelijken Dalerveen.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: We hebben het hier over nogal een moeilijke berekening. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. Dit wordt gedaan door de energievergelijker. Gelijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Silvolde september 2023? Geef je adresgegevens plus hoeveel stroom en gas je verbruikt in. Dan vind je een tabel met beschikbare energiemaatschappijen. Je vindt zo handig de goedkoopste leverancier van stroom en gas. De overstap is binnen no-time geregeld. Tips gebruiken bij het inschatten van je gas & licht gebruik? Op de site check je het stroom- en gasverbruik bij voor een aantal situaties.


Omschrijving Gasgebruik
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Soort huishouden Stroom kWh Gas
1 persoons huishouden 1.975 kWh 675 m³
2 bewoners 2.300 kWh 1.100 m³
Familie (1 kind) 2.725 kWh 1.375 m³
Gezin + 2 kinderen 3.675 kWh 1.625 m³
Familie (3 kinderen) 4.250 kWh 1.975 m³

Compleet aanbod

Alle landelijke providers vergelijken. Van DELTA tot Vrijopnaam.

Een lagere energierekening

Vergelijk alle contracten op prijs. Je bespaart zo €495 per jaar.

Gelijk overstappen

Hiervoor gebruik je de overstapservice. Je komt niet zonder stroom of gas.

Energieprijzen vergelijken in Silvolde

Eenvoudig besparen op stroom en gas? Ben jij op zoek naar een voordelig energiecontract? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. Geholpen door onze tool kun jij direct energieprijzen Silvolde vergelijken. Geef je huisnummer en postcode + verbruik in, en vind vlug de goedkoopste maatschappij. Aanvullende info over een bepaald contract? Dat is te vinden in de merkpagina. Check nu de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en de hoogste kortingen. In enkele dagen ben jij overgestapt naar goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Wil jij ook geld besparen en gas en elektriciteit vergelijken? Gebruik het stappenplan die je hiernaast ziet en bekijk binnen no-time de duurzaamste of goedkoopste energieleverancier voor je verbruik. Zoek ook naar goedkoopste energie in Loënga afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Silvolde?

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie (Gelderland)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Kies de contractsduur die bij je past (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Kies eventueel het filter voor groene stroom.
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en zet de overstap online in werking.

Populaire energiepakketten in Silvolde september 2023

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in Silvolde? Op deze pagina vind je een tabel met meest bestelde pakketten van populaire energiemaatschappijen als Pure Energie, NLE, Essent, Greenchoice, Vattenfall maar ook Oxxio, Qurrent, ENGIE, Energiedirect.nl, Powerpeers op basis van een verbruik van 1500 kWh t/m 3300 kWh stroom plus 1100 m3 t/m 1450 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Vast 1 jaar Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Nederlandse Energie Maatschappij – Modelcontract Groene Stroom en Gas
 • ENGIE – Modelcontract Groene stroom en gas
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

Tegenwoordig ben jij in control bij wie je gas en licht afneemt. Ben je bij contractvrij, sta je op het punt om te verhuizen, of is het gewoon tijd om afscheid te nemen van jouw bestaande energieaanbieder? Dan is overstappen van energieleverancier interessant. Dit mag op elk moment. Tip: achterhaal uiteraard de opgestelde regels van de energieaanbieder. Hoe zit het met de opzegtermijn, en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Contracten vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Silvolde. Nadat je een bestelling hebt geplaatst ontvang je ter bevestiging een mail of brief van de nieuwe maatschappij. Hierin vind jij de prijzen en condities (zoals netbeheerkosten, vastrecht, regiotoeslag, energiebelasting, opslag duurzame energie: ) van het energiepakket. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, doorgaans binnen 2 weken.

14 dagen bedenktijd

Zodra de bestelling in goede orde binnengekomen is, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. In deze periode mag je gratis en zonder je te hoeven verantwoorden het contract ongeldig verklaren. Onderneem je geen actie? De overstap van energie wordt automatisch doorgevoerd.

Oude energiepakket opzeggen

Jullie vorige energiepakket wordt opgezegd. In de meeste gevallen krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Goed om te weten: krijg je een andere huis? Dan moet je zelf normaal gesproken de actuele abonnementen stopzetten.

Het doorgeven van meterstanden

De overstap goed regelen? Dan moet je de meterstanden tijdig doorgeven aan de nieuwe aanbieder. In de meeste gevallen dien je dit te doen iets voor de overstapdatum, maar soms gebeurt het ook 14 dagen na de dag van overstappen. De nieuwe energiemaatschappij communiceert dit weer richting jouw oude energiemaatschappij zodat deze de eindafrekening kan maken.

Overstap is geslaagd

Heb jij alle stappen afgerond? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en kan je stroom en gas gebruiken van de “nieuwe” energiemaatschappij in Silvolde. Je ontvangt hiervan uiteraard een bevestiging plus een voorstel van het maandelijkse voorschotbedrag. Dit bedrag mag je gewoon bijstellen. Daarnaast krijg je te maken met een overzicht + eindafrekening van de “vroegere” energieaanbieder. Bezoek nu “voordelig tarief Pure Energie“.

Zonnepanelen voor groene stroom, werkt dat?

Duurzame energie is vandaag de dag een veelbesproken doelstelling. Veelgehoorde kreten zijn gasvrij wonen en besparen op de CO2 uitstoot. Hoe kan ik aan de slag met groene energie? 2 relevante opties zijn mogelijkheden zijn windenergie en zonne-energie. Veel van de energieleveranciers maken hier graag gebruik van. De organisaties bestellen zonnestroom en windenergie bij Europese bedrijven of lokale partijen.

Zonnepanelen

Aangaande zonne-energie zijn er 2 mogelijkheden: het kopen van zonnepanelen voor jullie eigen woning of gaan voor een stroomaanbieder die zonne-energie inkoopt. Zelf zonnepanelen plaatsen kan al snel lonen. Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken maar ook je teveel opgewekte stroom terugleveren aan het net. Dit wordt in de volksmond ‘salderen’ genoemd. Je krijgt daarvoor een aantrekkelijk tarief in de gemeente Oude IJsselstreek.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Zo zal je gasverbruik significant dalen. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. De (hybride) warmtepompen zijn nog best duur i.v.m. een Atag, AWB, Vaillant, Nefit of Intergas ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Dan kan jij snel gaan besparen op de energiekosten. Zonneboilers, Pelletkachels en Infraroodpanelen zijn goede alternatieven.

Windenergie

Op een groeiend aantal locaties kom je windmolens tegen. Windturbines dragen bij aan schone windstroom voor NL huishoudens. Niet ieder aanbieder biedt deze vorm van stroom aan. Een uitgebreide filter zul je in de energievergelijker terugvinden. Iets actueels: een deel van een windmolen kopen in provincie Gelderland.

Energieverbruik minderen

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. Zodra je jouw energieconsumptie weet te verkleinen kan je flink besparen. Niet alleen maar op de energienota, maar je bent ook duurzaam bezig (CO2). Ga zoveel mogelijk voor zuinige apparaten en A++ labels of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in Silvolde

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk energiemaatschappijen in Silvolde en bespaar op gas en licht!