Energieleveranciers Dalerveen Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar zo €655 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Dalerveen vergelijken is een eitje dankzij onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Vul alle velden in, en je bekijkt rap de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Met veel speciale aanbiedingen die jij via de sites van bedrijven als Essent en UnitedConsumers kunt vinden. Het oversluiten gaat simpel en prettig. Op deze pagina vergaar je praktische informatie en handreikingen voor het uitzoeken van de goedkoopste energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, hoe de overstapservice werkt, en wat er allemaal mogelijk is betreft groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Dalerveen

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Dalerveen? Het is onmogelijk één energieleverancier te kwalificeren die echt het goedkoopste is. Het heeft te maken met jouw specifieke wensen: energieverbruik en woning. Uiteraard zijn er meer zaken belangrijk dan alleen de energietarieven. Dat bepaalt slechts ten dele de maandelijks energierekeningen. Doorzoek maar eens jouw jaarrekening: jij betaalt opslag duurzame energie, vastrecht, regiotoeslag, verbruikskosten, netbeheerkosten: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Bovendien schenken de meeste organisaties een flinke welkomstkorting voor consumenten die overstappen. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €180 tot +/- €200. Start nu ook met energieleveranciers vergelijken Mildam.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Opletten: Het gaat om een behoorlijk ingewikkelde berekening. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. Gelijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Dalerveen mei 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + hoeveel stroom en gas je verbruikt in. Nadien check je een resultatenpagina met relevante energieleveranciers. Je ontdekt eenvoudig de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Overstappen is binnen no-time gedaan. Hulp nodig bij het invoeren van jullie energieverbruik? Op deze pagina vind jij het gas- en stroomverbruik van verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Type woning Verbruik
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Type huishouden Stroom / Elektriciteit Gas
1 persoon 1.825 kWh 625 m³
2 personen 2.175 kWh 1.100 m³
2 & 1 kind 2.875 kWh 1.300 m³
Gezin + 2 kinderen 3.725 kWh 1.675 m³
2 & 3 kinderen 4.300 kWh 1.975 m³

Alle leveranciers

Alle erkende maatschappijen vergelijken. Van Energieflex tot Oxxio.

Het goedkoopste contract

Sorteer alle aanbieders op prijs. Dit scheelt je zo €235 per jaar.

Gelijk overstappen

Ontdek het gemak van de overstapservice. Geen moment zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Dalerveen

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Wil jij een voordelig energiepakket? Dan zit je hier helemaal goed! Geholpen door onze tool kun je snel energieprijzen Dalerveen vergelijken. Vul postcode + huisnummer plusverbruiksgegevens in, en kies à la minute het goedkoopste pakket. Meer info over een zekere aanbieder? Dat is te vinden in de overkoepelende merksite. Check nu de belangrijkste energie aanbiedingen en de hoogste kortingen. In enkele dagen ben jij overgestapt naar goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Meteen gas en elektriciteit vergelijken? Volg de stappen op deze pagina en achterhaal onmiddellijk de meest geschikte of meest goedkope energieleverancier voor jullie woning. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste energie in Vorchten afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Dalerveen?

 1. Geef jouw postcode door (Drenthe)
 2. Kies de omvang van het huishouden, of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Kies de contractsduur die bij je past (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Geef je voorkeuren door m.b.t. groene stroom.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en sluit online je contract over.

Populaire energiepakketten in Dalerveen mei 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Dalerveen? Nu bekijk je een opsomming met meest bestelde pakketten van energiemaatschappijen zoals Pure Energie, Greenchoice, NLE, Essent, Eneco + Energiedirect.nl, Powerpeers, Oxxio, Budget Energie, Qurrent met een verbruik van 1500 kWh tot 2750 kWh stroom plus 750 m3 t/m 1800 m3 gas.

 • Eneco – HollandseWind en EcoGas
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 5 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Actie 1 jaar Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 1 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

Als consument bepaal je zelf bij wie je gas en licht afneemt. Is het einde van de contractperiode in zicht, ga je binnenkort ergens anders wonen, of ben je niet zo tevreden over jullie actuele energiemaatschappij? Wacht dan niet langer met overstappen van energieleverancier. Dit mag op elk moment. Kijk uit: bekijk wel de voorschriften van de huidige energieleverancier. Hoe zit het met de opzegtermijn, en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Contracten vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in Dalerveen. Wanneer jij een contract hebt afgesloten ontvang je een bevestiging van de nieuwe leverancier. Daarin zie je alle tarieven en extra regels (zoals opslag duurzame energie, netbeheerkosten, regiotoeslag, energiebelasting, vastrecht: ) van het energiecontract. Je ontvangt dit digitaal of per post, doorgaans binnen 2 weken.

Wettelijke bedenktijd

Nadat het nieuwe contract binnen is, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. In deze periode kan je kosteloos en zonder specifieke reden het pakket annuleren. Onderneem je geen actie? Het overstappen van energie is dan rechtsgeldig.

Huidige contract beëindigen

Jullie vorige gas en stroom pakket zal worden opgezegd. In de meeste gevallen krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Goed om te weten: overstappen vanwege verhuizing? Jij zult dan in de regel de huidige contracten moet opzeggen.

Meterstanden doorgeven

Om het oversluiten te verwerken moet je de meterstanden tijdig doorgeven aan jouw toekomstige energiemaatschappij. Dikwijls doe je dit iets voor de gekozen dag van overstappen, maar het kan vaak nog tot een paar dagen nadat het contract is ingegaan. Jouw aanstaande energieleverancier speelt de standen door aan jouw oude energiemaatschappij waarna jij snel de eindafrekening kan verwachten.

Overstap is geslaagd

Het hele stappenplan afgerond? Dan wordt alles in orde gemaakt, en zal gas en stroom worden geleverd door jouw nieuwe energiemaatschappij in Dalerveen. Hiervoor krijg je wederom een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Je kunt dit gewoon bewerken. Daarnaast krijg je te maken met een overzicht + eindafrekening van jouw oude energieleverancier. Ga verder naar “Powerpeers welkomstkorting“.

Zonnepanelen voor groene stroom, werkt dat?

Duurzame energie is hedendaags een streven van veel mensen. Hierbij kun je denken aan je huis gasvrij verwarmen en minder CO2 uitstoten. Wat kan ik zelf doen met groene energie? De meest relevante opties zijn zonne-energie en windenergie. Het gros van de maatschappijen werken hier dan ook graag mee. De leveranciers bestellen windenergie en zonne-energie bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Wat betreft zonne energie kun jij kiezen: investeren in zonnepanelen voor op je eigen huis of gaan voor een stroomaanbieder die zonne-energie inkoopt. Zelf zonnepanelen plaatsen is heel interessant. Jij kan je stroom dan zelf gebruiken maar ook je overschot aan stroom terugleveren. De term hiervoor is ‘salderen’. Jullie ontvangen hiervoor een aantrekkelijk tarief in de gemeente Coevorden.

CV vervangen door Warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Daardoor zal je gasverbruik significant dalen. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. De (hybride) warmtepompen zijn relatief prijzig i.v.m. een Atag, Nefit, Remeha, AWB of Intergas ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Dan kan jij snel gaan besparen op de energierekening. Zonneboilers, Pelletkachels en Infraroodpanelen kunnen ook uitkomst bieden.

Windenergie

In alle provincies vormen windmolens het landschap. Deze windturbines leveren volledig groene windstroom wat geleverd wordt aan huizen. Niet elke maatschappij biedt groene stroom via wind. Meer daarover vind je in onze energievergelijker. Ook interessant: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Drenthe.

Energieverbruik minderen

Bewuster met elektriciteit omgaan? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. Als je jouw energieconsumptie vermindert kan je dat aanzienlijk besparen. En dan hebben we het niet alleen over de energierekening, maar ook op CO-2 uitstoot. Houd rekening met producten met A++ labels of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Dalerveen

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk energiepakketten in Dalerveen en betaal minder voor gas en licht!