Energieleveranciers Loënga Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar €635 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Loënga vergelijken doe je razendsnel via onze energievergelijker! Direct energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je ziet eenvoudig de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Je vind hier alle speciale aanbiedingen die men standaard niet bij onder andere Greenchoice of Vandebron kan scoren. Het oversluiten gaat moeiteloos en rap. Op deze website lees je toepasbare gegevens en tips voor het uitzoeken van de goedkoopste energieaanbieder, hoe je onze vergelijker het beste kunt gebruiken, hoe je snel kunt overstappen, en wat je moeten weten met betrekking tot groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Loënga

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Loënga? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier aan te duiden die de laagste prijzen hanteert. Het heeft te maken met jouw specifieke wensen: gas- en stroomverbruik en woning. Bovendien moet je meer mee laten wegen dan alleen de energietarieven. Dat bepaalt maar beperkt de energierekening. Bekijk maar eens je energie jaarrekening: verbruikskosten, aansluitkosten, opslag duurzame energie, regiotoeslag, energiebelasting: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Tevens bieden de meeste leveranciers een vorstelijke welkomstpremie voor consumenten die overstappen. Dit kan zelfs oplopen van €160 tot €240. Andere regio? Begin nu direct met energieleveranciers vergelijken Vorchten.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: We hebben het hier over nogal een moeilijke berekening. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. Dit wordt gedaan door de energievergelijker. Onmiddellijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Loënga juni 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + je totale jaarverbruik in. Dan tref jij een resultatenpagina met de beste energieleveranciers. Je vindt zo meteen de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. De overstap is kinderspel, het is snel geregeld. Tips gebruiken bij het invullen van je gas & licht gebruik? Op de site check je het gas- en stroomverbruik van voor verschillende situaties.


Soort huis Gas
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Gezinssamenstelling Stroom Gas
1 bewoner 1.850 kWh 625 m³
2 persoons huishouden 2.475 kWh 1.075 m³
Familie (1 kind) 3.000 kWh 1.475 m³
2 & 2 kinderen 3.575 kWh 1.750 m³
Familie (3 kinderen) 4.175 kWh 1.925 m³

Alle aanbieders

Alle grote maatschappijen vergelijken. Van Essent tot Innova Energie.

Altijd de goedkoopste aanbieder

Neem afscheid van hoge rekeningen. Besparingen tot wel €265 per jaar.

Onmiddellijk overstappen

Daarvoor gebruik je de overstapservice. Je komt niet zonder stroom of gas.

Energieprijzen vergelijken in Loënga

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Overstappen op een goedkoop contract voor jouw energie? Dan ben je hier aan het juiste adres! Middels onze zoekmachine kun jij meteen energieprijzen Loënga vergelijken. Geef je woongegevens + verbruik in, en vind meteen het goedkoopste pakket. Meer info over een zekere aanbieder? Selecteer dan de overkoepelende merksite. Vergelijk nu alle energieaanbiedingen en de hoogste kortingen. Binnen 5 minuten ben je overgestapt op goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Meteen gas en elektriciteit vergelijken? Bekijk de handige stappen op deze pagina en ontdek onmiddellijk de meest geschikte of meest betaalbare energieleverancier passend bij je energieverbruik. Lees nu verder over goedkoopste energie in Ekehaar afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Loënga?

 1. Geef jouw postcode door (Friesland)
 2. Kies de gezinsgrootte, of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Kies voor groene of grijze stroom.
 7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en laat het overstappen voor je regelen.

Populaire energiepakketten in Loënga juni 2024

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in Loënga? Op energieleverancieractie.nl lees je een opsomming met standaard pakketten van aantrekkelijke energiemaatschappijen zoals Vattenfall, Pure Energie, Greenchoice, Essent, NLE maar ook Qurrent, Energiedirect.nl, Oxxio, Powerpeers, Budget Energie berekend met een consumptie van 1700 kWh t/m 3050 kWh stroom plus 850 m3 tot 1950 m3 gas.

 • Eneco – HollandseWind + AardGas vast 3 jaar
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas onbepaalde tijd
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 1 jaar Actie
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

In ons land ben je vrij om te kiezen bij wie je gas en licht afneemt. Is je energiecontract bijna afgelopen, heb je een nieuwe woning gekocht, of voel je je niet meer thuis bij jouw huidige energieleverancier? Je kunt dan overwegen om over te stappen van energieleverancier. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Advies: doorzoek uiteraard de voorschriften van jouw energiemaatschappij. Heb je maken met een opzegtermijn of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Pakketten vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in Loënga. Op het moment dat je aankoop is verzonden zul jij een mail ontvangen van jullie nieuwe aanbieder. Hierin vind je de geldige tarieven en extra regels (denk aan opslag duurzame energie, netbeheerkosten, verbruikskosten, aansluitkosten, vastrecht: ) van het gekozen pakket. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, en het duurt een paar dagen.

14 dagen bedenktijd

Nadat je de bevestiging ontvangen hebt, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). In deze periode kun jij nog zonder kosten te maken en zonder opgaaf van reden het contract ongeldig verklaren. Doe je niets? De overstap van energie zal dan actief worden op de afgesproken datum.

Oude energiepakket opzeggen

Dat huidige pakket wordt stopgezet. Meestal krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Let op: overstappen vanwege verhuizing? Dan moet je zelf in de meeste gevallen de actuele abonnementen stopzetten.

Jouw meterstanden doorgeven

Voor een geslaagde overstap zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan jouw toekomstige aanbieder. In de meeste gevallen dien je dit te doen vlak voor de gekozen dag van overstappen, echter soms ook tot een paar dagen na de gekozen overstapdatum. De nieuwe maatschappij stuurt de standen door naar jouw oude energieaanbieder zodat de eindafrekening op correcte wijze kan worden opgemaakt.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Ben je er doorheen gekomen? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en start de levering van stroom en gas door de gekozen energiemaatschappij in Loënga. Ze sturen jou hiervan een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze schatting van verbruikskosten mag jij aanpassen. Daarbij ontvang je een overzicht + eindafrekening van jouw “oude” energiemaatschappij. Lees verder over “actie van MAIN Energie“.

Hoe zit het met groene stroom en zonnepanelen?

Duurzame energie is op dit moment iets waar veel mensen mee bezig zijn. Veelgehoorde kreten zijn een woning zonder gas en het beperken van CO2 gebruik. Hoe kan ik groene energie gebruiken? De meest relevante alternatieven zijn zonne-energie en windenergie. Een groot aantal aanbieders van energie hebben dat in hun portfolio. De bedrijven bestellen windenergie en zonne-energie bij Europese bedrijven of lokale partijen.

Zonnepanelen

Aangaande zonne-energie heb je 2 opties: zonnepanelen installeren voor op het dak of bewust de keuze maken voor een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Investeren in zonnepanelen kan heel lucratief zijn. Jij kan je stroom dan zelf gebruiken maar ook je overschot aan stroom terugleveren. Dit terugleveren heet “salderen”. Daarvoor heb je recht op een redelijke vergoeding in de gemeente Súdwest-Fryslân.

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Zodoende verbruik je amper nog gas. Wanneer we het hebben over zonne-energie. Deze (hybride) warmtepompen zijn nog best duur in verhouding tot een Vaillant, Atag, Intergas, AWB of Nefit ketel. Er is wel een subsidie (ISDE) beschikbaar. Je kunt flink besparen op de energienota. Pelletkachels, Zonneboilers en Het warmtenet zijn goede alternatieven.

Windenergie

Op steeds meer plekken zul je grote windmolens kunnen spotten. Windturbines genereren volledig zuivere windstroom waarmee je extra duurzaam bezig bent. Niet ieder maatschappij werkt met deze vorm van groene stroom. Details per aanbieder kan je bekijken in de energievergelijker. Wat ook in opkomst is: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Friesland.

Energieverbruik reduceren

Streef jij naar een duurzame aardbol? Dan moet je besparen op je verbruik. Wanneer je het verbruik van energie reduceert kan dat al flink schelen. Niet onbelangrijk zullen de kosten minder worden, maar ook op het vervuilen van de aarde. Kies bijvoorbeeld bewust voor zuinige apparaten en A++ labels of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Loënga

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk aanbieders van energie in Loënga en betaal minder voor gas en licht!