Energieleveranciers Schouwerzijl Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar tot €425 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Schouwerzijl vergelijken gaat supersnel door middel van onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je checkt eenvoudig de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Ontdek unieke kortingsacties die men standaard niet bij onder andere Huismerk Energie of Vandebron ontvangt. Het oversluiten gaat gemakkelijk en zonder problemen. Op deze website vind jij bruikbare details en hulp voor het speuren naar de goedkoopste energieaanbieder, hoe je onze vergelijker het beste kunt gebruiken, meer info over overstappen, en wat je moeten weten rondom groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Schouwerzijl

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Schouwerzijl? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier te markeren waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Dit wordt mede bepaald door factoren als: gas- en stroomverbruik en adres. Daarnaast ga je te kort door de bocht als je kijkt naar puur de energietarieven. Dat bepaalt maar beperkt je rekening voor de energie. Doorzoek maar eens jouw energie jaarrekening: opslag duurzame energie, regiotoeslag, netbeheerkosten, aansluitkosten, energiebelasting: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Ook hanteren enkele bedrijven een vorstelijke welkomstpremie als jij naar hen overstapt. Deze loopt op van €145 – €200. Je treft hier ook uitgebreide info over energieleveranciers vergelijken Colijnsplaat.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: Het gaat om best een ingewikkelde berekening. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. Binnen een paar minuten overstappen naar een goedkoop energiepakket in Schouwerzijl mei 2024? Geef je adresgegevens plus energieverbruik in. Vervolgens tref jij een opsomming met de beste energieleveranciers. Je ontdekt handig de goedkoopste leverancier van gas en stroom. Overstappen van aanbieder is binnen no-time gepiept. Moeite bij het schatten van je gas & licht gebruik? Op de site check je het gas- en stroomverbruik van verschillende type woningen en huishouden.


Omschrijving Verbruik
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Soort huishouden Elektriciteit Gas
1 persoon 1.850 kWh 600 m³
2 persoons huishouden 2.350 kWh 1.050 m³
2 & 1 kind 3.075 kWh 1.300 m³
Familie (2 kinderen) 3.550 kWh 1.750 m³
2 & 3 kinderen 4.225 kWh 2.100 m³

Alle leveranciers

Alle grote aanbieders vergelijken. Van Huismerk Energie tot aan Powerpeers.

Besparen op de energienota

Vergelijk alle contracten op prijs. Bespaar tot wel €255 per jaar.

Een snelle overstap

Mogelijk door de overstapservice. Geen dag zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Schouwerzijl

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Ben jij op zoek naar een betaalbaar contract? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. Door gebruik te maken van energieleverancieractie.nl kun je binnen no-time energieprijzen Schouwerzijl vergelijken. Vul postcode + huisnummer + stoom/gas verbruik in en kies onmiddellijk de goedkoopste aanbieder. Meer informatie m.b.t. een bepaalde aanbieder? Bekijk dan site van de leverancier. Profiteer nu van de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en de hoogste kortingen. Binnen 5 minuten ben je overgestapt op goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
A la minute gas en elektriciteit vergelijken? Maak gebruik van het stappenplan op deze pagina en signaleer binnen no-time de beste of voordeligste energieleverancier voor je verbruik. Bekijk ook de mogelijkheden voor: goedkoopste energie in Linde afsluiten.

Hoe kan ik gas en stroom vergelijken in Schouwerzijl?

 1. Geef jouw postcode door (Groningen)
 2. Kies de gezinsgrootte, of vul het volledige verbruik in.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Kies voor groene of grijze stroom.
 7. Kies de beste aanbieding en sluit je contract online over.

Populaire energiepakketten in Schouwerzijl mei 2024

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in Schouwerzijl? Op deze website bekijk je een lijstje met beschikbare pakketten van populaire energiemaatschappijen als Vattenfall, NLE, Eneco, Greenchoice, Pure Energie en natuurlijk Qurrent, Energiedirect.nl, ENGIE, Powerpeers, Budget Energie met een verbruik van 1900 kWh t/m 3450 kWh stroom en 1100 m3 t/m 1950 m3 gas.

 • Eneco – HollandseWind + AardGas vast 3 jaar
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 2 jaar Actie
 • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 3 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

In dit land bepaal je zelf naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Is het einde van de contractperiode in zicht, ga je binnenkort ergens anders wonen, of ben je ontevreden over je leverancier? Wellicht is het tijd voor overstappen van energieleverancier. Dit mag op elk moment. Advies: bekijk wel de opgestelde regels van het energiecontract. Welke opzegtermijn geldt er, of volgt er een boete bij vroegtijdige contractbreuk?

Contracten vergelijken en overstappen

Voer alle gegevens in die worden gevraagd en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in Schouwerzijl. Zodra je een bestelling hebt geplaatst ontvang je een bevestiging van de gekozen leverancier. Aan de hand daarvan tref jij de prijzen en kleine lettertjes (denk hierbij aan leveringkosten, energiebelasting, verbruikskosten, vastrecht, netbeheerkosten: ) van het contract. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

14 dagen bedenktijd

Zodra jouw bestelling bevestigd wordt, heb je nog 14 dagen bedenktijd. Gedurende deze dagen mag je zonder kosten, of een uitgebreide toelichting te geven, het pakket annuleren. Wil je dan niet? De overstap van energie is nu definitief.

Oude energiepakket opzeggen

Jullie vorige energiepakket zal worden opgezegd. In de regel wordt dit geregeld door de nieuwe aanbieder. Belangrijk: krijg je een andere huis? Dan moet je zelf meestal het contract opzeggen (online of per brief).

Doorgeven van meterstanden

Om het oversluiten te verwerken ben je verplicht de meterstanden door te geven aan jouw toekomstige energiemaatschappij. In de meeste gevallen doe je dit enkele dagen voor passeren van de ingangsdatum, maar soms gebeurt het ook een paar dagen na de dag van overstappen. De toekomstige maatschappij communiceert dit weer richting je voormalige leverancier zodat deze de eindafrekening kan maken.

Je bent overgestapt van energie

Alle stappen doorlopen? Dan wordt alles in orde gemaakt, en start de levering van stroom en gas door je nieuw gekozen energiemaatschappij in Schouwerzijl. Je ontvangt hiervan wederom een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Je kunt dit gewoon verlagen. Ook ontvang je een eindafrekening van je voormalige energieaanbieder. Bezoek nu “voordelig tarief Energieflex“.

Zonnepanelen voor groene stroom, werkt dat?

Duurzame energie is hedendaags iets waar veel mensen mee bezig zijn. Denk aan je huis gasvrij verwarmen en de uitstoot van CO2 reduceren. Hoe kan ik aan de slag met groene energie? De twee meest interessante keuzes zijn zonnestroom en windenergie. Bijna alle aanbieders van energie werken hier dan ook graag mee. De organisaties kopen deze zonne-energie en windenergie bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Wanneer we het hebben over zonn-energie kun jij kiezen: zelf zonnepanelen aanschaffen voor op je eigen huis of kiezen voor een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom maar ook het overschot aan stroom terugleveren. We hanteren daarvoor het principe van ‘salderen’. Je ontvangt hiervoor een kleine vergoeding in de gemeente De Marne.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De traditionele cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Op die manier zal je gasverbruik significant dalen. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. Deze (hybride) warmtepompen zijn nog wel aan de prijs in verhouding tot een Atag, Nefit, Intergas, Remeha of AWB ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Zo kan je direct besparen op de energiekosten. Pelletkachels, Het warmtenet en Infraroodpanelen zijn ook populaire opties.

Windenergie

Op steeds meer plekken vormen windmolens het landschap. Een windturbine levert grote hoeveelheden windstroom voor woningen in ons land. Niet elke maatschappij biedt deze vorm van stroom aan. Details per aanbieder zul je in de energievergelijker terugvinden. Iets actueels: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Groningen.

Energieverbruik minderen

Wil jij duurzaam met elektriciteit bezig zijn? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. Zodra jij de energievraag kan verlagen zal de besparing groot zijn. Niet alleen maar op de energienota, maar je bent ook duurzaam bezig (CO2). Koop specifiek zuinige apparaten en A++ labels of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Schouwerzijl

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk energiemaatschappijen in Schouwerzijl en betaal minder voor gas en licht!