Energieleveranciers Linde Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar zo €565 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Linde vergelijken is kinderspel door middel van onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je treft rap de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Je checkt zo veel unieke aanbiedingen die je niet via de website van bijvoorbeeld De Vastelastenbond en Vattenfall ontvangt. Het oversluiten gaat gemakkelijk en probleemloos. Hieronder lees je handige details en handreikingen dat je kunt gebruiken bij het speuren naar de goedkoopste energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, meer info over overstappen, en wat de mogelijkheden zijn omtrent groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Linde

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Linde? Er is helaas niet één energieleverancier te vermelden waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Het heeft te maken met jouw specifieke wensen: energieconsumptie en woonplaats. Eveneens zijn er veel aspecten belangrijker dan exclusief de energietarieven. Dat bepaalt maar voor een deel de maandelijks energierekeningen. Bekijk maar eens je jaarrekening van jouw huidige energiemaatschappij: vastrecht, opslag duurzame energie, energiebelasting, netbeheerkosten, leveringkosten: hier betaal je (indirect) ook voor. Bovendien hanteren enkele aanbieders een gulle welkomstkorting als jij naar hen overstapt. Dit kan zelfs oplopen van €140 tot €250. Je treft hier ook uitgebreide info over energieleveranciers vergelijken Vlissingen.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: Het betreft een aardig gecompliceerde rekensom. Geen nood, je hoeft niet zelf te rekenen. De energievergelijker zal je daarbij ondersteunen. Meteen overstappen naar een goedkoop energiepakket in Linde mei 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en energieverbruik in. Hierna doorzoek je een tabel met beschikbare energiecontracten. Je vindt zo handig de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. De overstap is binnen no-time gepiept. Problemen bij het invullen van jouw energieconsumptie? Op deze website bekijk jij het gas- en stroomverbruik van verschillende type woningen en huishouden.


Type huis Gas
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Soort huishouden Stroom Gas
1 persoon 1.900 kWh 725 m³
2 bewoners 2.225 kWh 1.150 m³
2 & 1 kind 2.725 kWh 1.475 m³
Gezin + 2 kinderen 3.725 kWh 1.750 m³
Gezin + 3 kinderen 4.250 kWh 2.025 m³

Compleet aanbod

Alle landelijke maatschappijen vergelijken. Van Huismerk Energie tot aan Qurrent.

Altijd de laagste prijs

Nooit meer teveel betalen. Je bespaart zo €495 per jaar.

A la minute overstappen

Ontdek het gemak van de overstapservice. Je zit geen dag zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Linde

Wil jij ook besparen op stroom en gas? Wil jij een betaalbaar pakket? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. Dankzij onze tool kun je binnen no-time energieprijzen Linde vergelijken. Voer je adres en ook gas/licht inschatting in en vind meteen de goedkoopste leverancier. Meer informatie m.b.t. een zekere aanbieder? Ga dan verder naar website van de aanbieder. Stap nu over naar de belangrijkste energie aanbiedingen en actiekortingen. Stap in enkele minuten over op goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Meteen gas en elektriciteit vergelijken? Volg de stappen die je hiernaast ziet en achterhaal direct de milieuvriendelijkste of de goedkoopste energieleverancier passend bij je energieverbruik. Ook interessant: goedkoopste energie in Eesterga afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Linde?

 1. Voer jouw locatie in (Drenthe)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of vul het exacte verbruik in.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Kies de contractsduur die bij je past (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Kies optioneel voor duurzame energie.
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en laat je contract overzetten.

Populaire energiepakketten in Linde mei 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Linde? Hieronder vind jij een ranglijst van beschikbare pakketten van de bekende energiemaatschappijen als Vattenfall, Greenchoice, Essent, Eneco, NLE en natuurlijk Energiedirect.nl, Budget Energie, Oxxio, ENGIE, Qurrent op basis van een verbruik van 1550 kWh t/m 4300 kWh stroom plus 1350 m3 tot 1950 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Actie 1 jaar Vast
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 1 Jaar Vast
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

Als consument ben jij er verantwoordelijk voor waar je jouw gas en licht “inkoopt”. Is jouw energiecontract verlopen, ga je binnenkort ergens anders wonen, of ben je ontevreden over jullie actuele maatschappij? Wellicht is het tijd voor overstappen van energieleverancier. Dit mag op elk moment. Kijk uit: controleer ten alle tijde de kleine lettertjes van het energiecontract. Hoe zit het met de opzegtermijn, of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Linde. Wanneer jij een contract hebt afgesloten zal er maar mail / bevestigingsbrief binnenkomen van de aankomende organisatie. In deze mail of brief vind jij de geldige tarieven en voorwaarden (denk aan verbruikskosten, netbeheerkosten, leveringkosten, aansluitkosten, vastrecht: ) van het energiepakket. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

Bedenktijd energiecontract

Op het moment dat de bestelling in goede orde binnengekomen is, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). Binnen deze termijn mag je zonder kosten en zonder specifieke reden het contract ongeldig verklaren. Onderneem je geen actie? Het overstappen van energie is nu definitief.

Oude contract opzeggen

Jouw actuele gas & licht pakket zal worden beëindigd. Gewoonlijk doet de nieuwe aanbieder dit. Belangrijk: ga je verhuizen? Je moet dan zelf in de meeste gevallen de huidige contracten moet opzeggen.

Het doorgeven van meterstanden

Voor een correcte afhandeling zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan jouw “nieuwe” leverancier. Normaliter dien je dit te doen enkele dagen voor passeren van de gekozen dag van overstappen, maar het kan vaak nog tot een paar dagen na de overstap. Jouw “nieuwe” energiemaatschappij zal deze gegeven doorzetten naar de “vroegere” energieaanbieder waarna jij snel de eindafrekening kan verwachten.

Je bent overgestapt

Heb jij alle stappen afgerond? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en start de levering van stroom en gas door de gekozen energiemaatschappij in Linde. Je kunt rekenen op uiteraard een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Je kunt dit gewoon corrigeren. Daarbij incasseer je een eindafrekening van jouw oude maatschappij. Check ook “actie van Clean Energy“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is momenteel een hot topic. Voorbeelden zijn gasvrij wonen en je CO2 uitstoot verminderen. Wat kan ik zelf doen met groene energie? Twee veelbesproken manieren zijn wind en zon (stroom). Bijna alle aanbieders van energie werken hier dan ook graag mee. De leveranciers reserveren zonne-energie en stroom afkomstig van wind bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Ten aanzien van zonne-energie onderscheiden we 2 situaties: zonnepanelen installeren voor jullie eigen woning of kiezen voor een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Zonnepanelen op je dak laten plaatsen kan heel lucratief zijn. Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom of uiteraard de “extra” stroom terugleveren. Dit terugleveren heet “salderen”. Jullie ontvangen hiervoor een aantrekkelijk tarief in de gemeente De Wolden.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Middels dit systeem verbruik je amper nog gas. Je stroomverbruik neemt wel toe. De (hybride) warmtepompen zijn niet goedkoop als je ze legt naast een Vaillant, Atag, Nefit, AWB of Remeha ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energienota. Het warmtenet, Pelletkachels en Infraroodpanelen kun je ook nog afwegen.

Windenergie

Door het hele land zul je grote windmolens kunnen spotten. Windturbines dragen bij aan schone windstroom wat goed is voor het milieu. Niet ieder energiecontract is automatisch aanbieder van groene stroom. Meer daarover is beschikbaar in onze online energievergelijker. Iets actueels: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Drenthe.

Besparen op je verbruik

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Dan moet je besparen op je verbruik. Als je jouw energieconsumptie reduceert levert dat een besparing op. Niet onbelangrijk zullen de kosten minder worden, maar ook aan het feit dat je minder CO-2 uitstoot. Ga zoveel mogelijk voor apparaten met een A+ label of LED verlichting. Direct energie besparen in Linde

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk energiemaatschappijen in Linde en betaal minder voor gas en licht!