Energieleveranciers Colijnsplaat Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar €405 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Colijnsplaat vergelijken doe je razendsnel dankzij onze energievergelijker! Direct energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je bekijkt à la minute de goedkoopste energieleverancier voor jouw verbruik. Je vind hier alle unieke acties die je niet via de website van aanbieders zoals Engie en HVC kunt vinden. Overstappen van energie gaat handig en kost slechts een paar minuten. Op deze pagina vind jij nuttige informatie en support t.b.v. het uitzoeken van een voordelige energieaanbieder, hoe je onze vergelijker het beste kunt gebruiken, wat precies de overstapservice is, en hoe het zit met betrekking tot groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Colijnsplaat

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Colijnsplaat? Het is onmogelijk één energieleverancier te markeren die de laagste prijzen hanteert. Dit hangt af van factoren als: gas- en stroomverbruik en locatie. Eveneens ga je te kort door de bocht als je kijkt naar exclusief de energietarieven. Dit bepaalt maar in kleine mate je rekening voor de energie. Inspecteer maar eens de laatste energie jaarrekening: vastrecht, regiotoeslag, opslag duurzame energie, verbruikskosten, energiebelasting: het wordt allemaal doorbelast. Daarnaast schenken de meeste aanbieders een royale welkomstpremie voor overstappers. Doorgaans is dat zo’n €80 tot +/- €195. Op energieleverancieractie.nl bekijk je ook energieleveranciers vergelijken Middelharnis.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: Het is een aanzienlijk moeilijke calculatie. Geen nood, je hoeft niet zelf te rekenen. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Colijnsplaat april 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en je geschatte verbruik in. Dan doorzoek je een lijst met de meest voordelige energiemaatschappijen. Je selecteert à la minute de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Oversluiten stelt niet veel voor, het is zo doorgevoerd. Hulp nodig bij het invoeren van gas en stroom verbruik? Hieronder vind jij het stroom- en gasverbruik bij grote en kleine gezinnen/woningen.


Type woning Gasgebruik
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Aantal bewoners Stroom kWh Gas
1 persoons huishouden 2.000 kWh 675 m³
2 personen 2.100 kWh 1.000 m³
Gezin + 1 kind 2.825 kWh 1.375 m³
2 & 2 kinderen 3.725 kWh 1.800 m³
Familie (3 kinderen) 4.275 kWh 2.100 m³

Compleet aanbod

Alle gangbare partijen vergelijken. Van Eneco tot aan Powerpeers.

Makkelijk besparen op energie

Betaal niet langer teveel voor energie. Besparingen tot wel €345 per jaar.

Razendsnel overstappen

Daarvoor gebruik je de overstapservice. Je zit geen dag zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Colijnsplaat

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Geïnteresseerd in een betaalbaar energiecontract? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. D.m.v. onze zoekmachine kun jij eenvoudig energieprijzen Colijnsplaat vergelijken. Geef je huisnummer en postcode + verbruiksgegevens in, en kies meteen het goedkoopste contract. Meer info over een zeker pakket? Ga dan verder naar het bedrijfsprofiel. Profiteer nu van alle populaire energie aanbiedingen en overstap bonussen. Stap in enkele minuten over op goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
A la minute gas en elektriciteit vergelijken? Check het stappenplan die je hiernaast ziet en bekijk snel de milieuvriendelijkste of meest goedkope energieleverancier voor je verbruik. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste energie in Vlissingen afsluiten.

Hoe gaat gas en stroom vergelijken in Colijnsplaat?

 1. Geef jouw postcode door (Zeeland)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of vul het exacte verbruik in.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Maak een keuze uit de contracten (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Eventueel kan je groene stroom (uit NL) kiezen.
 7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en laat je contract overzetten.

Populaire energiepakketten in Colijnsplaat april 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Colijnsplaat? Op de site doorzoek jij een aantal van standaard pakketten van grote NL energiemaatschappijen als Eneco, Pure Energie, Greenchoice, Essent, NLE maar uiteraard ook ENGIE, Powerpeers, Qurrent, Energiedirect.nl, Budget Energie uitgaande van een verbruik van 1950 kWh t/m 2600 kWh stroom en 1400 m3 t/m 1950 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 1 jaar
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar
 • EnergieFlex – 100% Sociaal Groen Gas en Groene Stroom 3 jaar vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

In ons land beslis jij zelf naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Is jouw energiecontract verlopen, sta je op het punt om te verhuizen, of ben je niet blij met jullie actuele energieaanbieder? Wellicht is het tijd voor overstappen van energieleverancier. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Kijk uit: bekijk ten alle tijde de condities van het energiecontract. Heb je maken met een opzegtermijn en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Colijnsplaat. Zodra je een bestelling hebt geplaatst krijg je de bevestiging binnen van de aankomende energiemaatschappij. Aan de hand daarvan zie je de overeengekomen kosten en voorwaarden (denk hierbij aan verbruikskosten, energiebelasting, opslag duurzame energie, leveringkosten, netbeheerkosten: ) van het energiecontract. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, in de regel binnen 14 dagen.

14 dagen bedenktijd

Als de bestelling in goede orde binnengekomen is, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. In deze 14 dagen kan je kosteloos en zonder je te hoeven verantwoorden je nieuwe abonnement opzeggen. Doe je niets? De overstap van energie wordt automatisch doorgevoerd.

Huidige contract beëindigen

Het actuele energiecontract zal worden opgezegd. In de meeste gevallen zal jouw nieuwe aanbieder dit doen. Tip: staat er een verhuizing op stapel? Bij dit scenario moet je zelf gewoonlijk het oude abonnement annuleren.

Jouw meterstanden doorgeven

De overstap goed regelen? Dan wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan de toekomstige energieaanbieder. Normaal gesproken gebeurt dit enkele dagen voor passeren van de overstapdatum, maar soms gebeurt het ook een paar dagen na de overstapdatum. De toekomstige energieaanbieder geeft dit door aan de “vroegere” maatschappij waarna je een eindafrekening ontvangt.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Alle stappen doorlopen? Dan wordt alles in orde gemaakt, en kan je stroom en gas gebruiken van de gekozen energiemaatschappij in Colijnsplaat. Ze sturen jou hiervan natuurlijk een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Deze schatting van verbruikskosten mag jij wijzigen. Daarnaast krijg je een overzicht + eindafrekening van jouw oude energieleverancier. Ga verder naar “Energiedirect.nl welkomstkorting“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is momenteel iets waar veel mensen mee bezig zijn. Hierbij kun je denken aan wonen zonder gasaansluiting en besparen op de CO2 uitstoot. Wat kan ik zelf doen met groene energie? De 2 meest toegepaste alternatieven zijn zon en wind (energie). Een groot aantal energiemaatschappijen maken hier graag gebruik van. De leveranciers halen deze zonne-energie en windenergie vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Aangaande zonne-energie zijn er meerdere keuzes: zelf zonnepanelen aanschaffen voor op je eigen huis of speciaal op zoek gaan naar een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Investeren in zonnepanelen kan al snel lonen. Jij kan je stroom dan zelf gebruiken plus je overschot aan stroom terugleveren. Ook wel bekend als salderen. Hiervoor ontvang je terugleververgoeding in de gemeente Noord-Beveland.

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Door deze producten verbruik je nauwelijks tot geen gas meer. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. Hybride warmtepompen zijn relatief prijzig i.v.m. een Atag, Nefit, AWB, Vaillant of Intergas ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Je kunt flink besparen op de energierekening. Het warmtenet, Infraroodpanelen en Pelletkachels zijn goede alternatieven.

Groene windenergie

Op steeds meer plekken zijn tegenwoordig windmolens te vinden. De windturbine voorziet in schone windstroom wat goed is voor het milieu. Niet ieder energiecontract doet hier aan mee. De mogelijkheid hierop te selecteren wordt weergegeven in de energievergelijker. Iets van de laatste jaren: een deel van een windmolen kopen in provincie Zeeland.

Minder energie consumeren

Wil je echt groen zijn? Dan moet je besparen op je verbruik. Op het moment dat jij de energievraag vermindert levert dat een besparing op. Denk dan niet alleen aan energietarieven maar ook op het vervuilen van de aarde. Houd rekening met zuinige apparaten en A++ labels of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Colijnsplaat

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk energie aanbieders in Colijnsplaat en betaal minder voor gas en licht!