Energieleveranciers Schoonoord Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar tot €605 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Schoonoord vergelijken doe je razendsnel middels onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je treft rap de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Check alle aantrekkelijke welkomstkortingen die je niet op de reguliere manier bij bedrijven als Engie en Vattenfall kunt vinden. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat eenvoudig en zonder problemen. Op deze website doorzoek jij functionele gegevens en adviezen bij het uitzoeken van de goedkoopste energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, hoe je snel kunt overstappen, en wat jij kunt doen omtrent groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Schoonoord

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Schoonoord? Het is niet mogelijk één energieleverancier aan te duiden waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Dit hangt af van aspecten als: gas- en stroom consumptie en woning. Bovendien zijn er meer zaken belangrijk dan uitsluitend de energietarieven. Dit bepaalt maar voor een deel de energierekening. Doorzoek maar eens jouw jaarafrekening: je vindt daar: energiebelasting, leveringkosten, vastrecht, verbruikskosten, aansluitkosten: het wordt allemaal doorbelast. Verder hanteren de meeste organisaties een gulle welkomstpremie als je jouw contract oversluit. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €80 tot €260. Op energieleverancieractie.nl bekijk je ook energieleveranciers vergelijken Castricum.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: Je hebt te maken met nogal een gecompliceerde berekening. Geen nood, je hoeft niet zelf te rekenen. De energievergelijker zal je daarbij ondersteunen. Nu overstappen naar een goedkoop energiepakket in Schoonoord mei 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en een schatting van je energieverbruik in. Vervolgens vind je een tabel met relevante energiemaatschappijen. Je ontdekt simpel de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Oversluiten is binnen enkele minuten geregeld. Moeite bij het schatten van jouw energieconsumptie? Op energieleverancieractie.nl check je het gas- en stroomverbruik van verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Omschrijving Verbruik
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Samenstelling huishouden Stroom Gas
1 bewoner 1.900 kWh 600 m³
2 persoons huishouden 2.300 kWh 1.025 m³
2 & 1 kind 2.975 kWh 1.300 m³
2 & 2 kinderen 3.600 kWh 1.650 m³
2 & 3 kinderen 4.000 kWh 2.050 m³

Alle leveranciers

Alle populaire organisaties vergelijken. Van Fenor tot aan Vandebron.

Het goedkoopste contract

Nooit meer teveel betalen. Bespaar tot wel €415 per jaar.

Makkelijk overstappen

Ontdek het gemak van de overstapservice. Altijd voorzien van gas en stroom.

Energieprijzen vergelijken in Schoonoord

Wil jij ook besparen op stroom en gas? Geïnteresseerd in een voordelig contract voor jouw energie? Dan zit je hier helemaal goed! Door middel van onze zoekmachine kun je binnen no-time energieprijzen Schoonoord vergelijken. Geef je huisnummer en postcode & verbruiksgegevens in, en selecteer onmiddellijk de goedkoopste leverancier. Aanvullende info over een zekere leverancier? Klik dan op site van de leverancier. Check nu de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en de hoogste kortingen. In luttele minuten stap jij over naar goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Gas en elektriciteit vergelijken, hoe werkt dat? Gebruik het stappenplan op deze pagina en signaleer ogenblikkelijk de beste of meest betaalbare energieleverancier voor jullie woning. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste energie in Lieveren afsluiten.

Hoe gaat gas en stroom vergelijken in Schoonoord?

 1. Geef jouw postcode door (Drenthe)
 2. Kies de gezinsgrootte, of vul het exacte verbruik in.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Kies de contractsduur die bij je past (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Eventueel kan je groene stroom (uit NL) kiezen.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en laat het overstappen voor je regelen.

Populaire energiepakketten in Schoonoord mei 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Schoonoord? Hier doorzoek jij een opsomming met beschikbare pakketten van aantrekkelijke energiemaatschappijen zoals Vattenfall, NLE, Essent, Pure Energie, Eneco + Qurrent, Powerpeers, Energiedirect.nl, Budget Energie, ENGIE berekend met een consumptie van 2250 kWh tot 3900 kWh stroom en 900 m3 – 1800 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Vast 1 jaar Actie
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas 1 jaar vast Actie
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas Onbepaalde Tijd
 • Delta – Groene Stroom en Gas Variabel 1 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

Tegenwoordig kies jij er zelf voor bij wie je gas en licht afneemt. Is je energiecontract bijna afgelopen, ga jij verhuizen, of voel je je niet meer thuis bij jouw energieleverancier? Je kunt dan overstappen van energieleverancier. Dit mag op elk moment. Kijk uit: check wel de condities van het gekozen energiepakket. Welke opzegtermijn geldt er, en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Schoonoord. Als je een bestelling hebt geplaatst ontvang je een bevestiging van jouw aanstaande organisatie. Hierin bekijk jij de prijzen en kleine lettertjes (denk aan aansluitkosten, vastrecht, regiotoeslag, energiebelasting, verbruikskosten: ) van het energiecontract. Je ontvangt dit digitaal of per post, doorgaans binnen 2 weken.

Wettelijke bedenktijd

Op het moment dat het nieuwe contract binnen is, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. In deze periode mag je gratis en zonder specifieke reden je nieuwe abonnement opzeggen. Wil je dan niet? Het overstappen van energie is dan bindend.

Opzeggen van huidige energiecontract

Jouw werkende contract zal worden beëindigd. In de meeste gevallen wordt dit geregeld door de nieuwe aanbieder. Goed om te weten: krijg je een andere huis? In dat geval moet je zelf meestal het contract even opzeggen.

Jouw meterstanden doorgeven

Voor een geslaagde overstap ben je verplicht de meterstanden door te geven aan de aanstaande leverancier. Dikwijls dien je dit te doen zo’n week voor de gekozen dag van overstappen, maar het kan vaak nog tot 2 weken na de overstapdatum. Jouw aanstaande maatschappij geeft dit door aan de eerdere energieleverancier die dan een eindafrekening van je verbruik kan berekenen.

Je bent overgestapt

Het hele stappenplan afgerond? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door de gekozen energiemaatschappij in Schoonoord. Je ontvangt hiervan wederom een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Dit bedrag mag je gewoon corrigeren. Daarbij krijg jij jouw persoonlijke eindafrekening van de eerdere energieaanbieder. Bezoek nu “voordelig tarief DELTA“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is vandaag de dag een streven van veel mensen. Hierbij kun je denken aan gasvrij wonen en de uitstoot van CO2 reduceren. Wat kan ik zelf doen met groene energie? 2 relevante opties zijn opties zijn zon en wind (energie). Een groot aantal leveranciers hebben dat in hun portfolio. De aanbieders reserveren zonne-energie en windenergie zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Aangaande zonne-energie zijn er meerdere keuzes: zelf zonnepanelen aanschaffen voor jullie eigen woning of kiezen voor een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken plus de “extra” stroom terugleveren. Ook wel bekend als salderen. Je krijgt daarvoor een aantrekkelijk tarief in de gemeente Coevorden.

CV vervangen door Warmtepomp

De traditionele cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Middels dit systeem kan je het gasverbruik flink reduceren. Je stroomverbruik neemt wel toe. De (hybride) warmtepompen zijn niet goedkoop i.v.m. een Atag, Nefit, AWB, Vaillant of Remeha ketel. De ISDE subsidie kun jij hierop wel toepassen. Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energierekening. Pelletkachels, Infraroodpanelen en Zonneboilers kunnen ook uitkomst bieden.

Windenergie

Op steeds meer plekken vormen windmolens het landschap. Windturbines genereren volledig groene windstroom wat goed is voor het milieu. Niet ieder energiecontract biedt deze vorm van stroom aan. Extra info hierover vind je in onze energievergelijker. Ook interessant: je eigen (stukje) windmolen aanschaffen in provincie Drenthe.

Energieverbruik minderen

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. Wanneer jij de energievraag minimaliseert kan je flink besparen. Niet onbelangrijk zullen de kosten minder worden, maar ook aan het feit dat je minder CO-2 uitstoot. Probeer je te beperkten tot apparatuur met A of A+ label of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in Schoonoord

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk energieleveranciers in Schoonoord en betaal minder voor gas en licht!