Energieleveranciers Lieveren Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar tot €305 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Lieveren vergelijken is gemakkelijk door middel van onze energievergelijker! Direct energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je ontdekt onmiddellijk de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Je checkt zo veel speciale welkomstkortingen die jij niet via de normale weg bij bedrijven als Greenchoice en NLE ontvangt. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat handig en rap. Hier doorzoek jij functionele details en hulp voor het vinden van de goedkoopste energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, meer info over overstappen, en wat jij kunt doen betreft groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Lieveren

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Lieveren? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier aan te duiden die echt het goedkoopste is. Dit wordt mede bepaald door indicatoren zoals: energieverbruik en woonplaats. Bovendien zijn er veel aspecten belangrijker dan uitsluitend de energietarieven. Dat beslaat slechts deels de energienota. Doorzoek maar eens jouw jaarrekening van jouw huidige energiemaatschappij: vastrecht, aansluitkosten, regiotoeslag, netbeheerkosten, energiebelasting: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Verder hanteren flink wat bedrijven een hoge welkomstkorting als jij naar hen overstapt. Dit kan zelfs oplopen van €85 – €245. Op energieleverancieractie.nl bekijk je ook energieleveranciers vergelijken Vleuten.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: Je hebt te maken met nogal een gecompliceerde rekensom. De rekensom hoef je niet zelf te maken. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Meteen overstappen naar een goedkoop energiepakket in Lieveren juni 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + energieverbruik in. Daarna tref jij een lijst met beschikbare energieleveranciers. Je treft à la minute de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Overstappen van aanbieder is zo gedaan. Tips gebruiken bij het invoeren van jouw energieconsumptie? Op deze pagina vind je het gas- en stroomverbruik van verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Type huis Verbruik
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Type huishouden Stroom Gas
1 persoons huishouden 1.850 kWh 675 m³
2 bewoners 2.225 kWh 1.025 m³
Gezin + 1 kind 3.000 kWh 1.350 m³
Gezin + 2 kinderen 3.425 kWh 1.600 m³
Gezin + 3 kinderen 4.175 kWh 2.075 m³

Alle pakketten

Alle betrouwbare partijen vergelijken. Van Engie tot en met Innova Energie.

Besparen op de energienota

Eenvoudig vergelijken op prijs. Dit scheelt je zo €245 per jaar.

Onmiddellijk overstappen

Dat doe je dankzij de overstapservice. Geen dag zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Lieveren

Wil jij ook besparen op stroom en gas? Geïnteresseerd in een voordelig energiecontract? Dan zit je hier helemaal goed! Dankzij onze zoekmachine kan men moeiteloos energieprijzen Lieveren vergelijken. Voer je adres en ook verbruiksgegevens in, en bekijk ogenblikkelijk de goedkoopste leverancier. Meer info over een zekere leverancier? Selecteer dan het bedrijfsprofiel. Check nu alle populaire energie aanbiedingen en de hoogste kortingen. In enkele dagen ben jij overgestapt naar goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Meteen gas en elektriciteit vergelijken? Check het stappenplan die je hiernaast ziet en vergelijk eenvoudig de milieuvriendelijkste of meest goedkope energieleverancier voor je verbruik. Vind alles uit over goedkoopste energie in Eerste Exloërmond afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Lieveren?

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie (Drenthe)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of vul het exacte verbruik in.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Vink eventueel groene energie aan.
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en stap direct online over.

Populaire energiepakketten in Lieveren juni 2024

Wat zijn nu de populaire energiecontracten in Lieveren? Hier vind jij een aantal van veel bestelde pakketten van aantrekkelijke energiemaatschappijen zoals Vattenfall, Greenchoice, Essent, NLE, Pure Energie maar ook Energiedirect.nl, Powerpeers, Qurrent, Oxxio, ENGIE op basis van een verbruik van 1600 kWh – 2650 kWh stroom en 750 m3 t/m 1600 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Vast 1 jaar Actie
 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 1 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 1 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

In ons land beslis jij zelf bij wie je gas en licht afneemt. Loopt het contract bijna af, heb je een nieuwe woning gekocht, of voel je je niet meer thuis bij jullie actuele energieleverancier? Kies dan voor overstappen van energieleverancier. Dit mag op elk moment. Belangrijk: check zeker even de opgestelde regels van het energiecontract. Hoe zit het met de opzegtermijn, en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Contracten vergelijken en overstappen

Voer alle gegevens in die worden gevraagd en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Lieveren. Vanaf het punt dat je een bestelling hebt geplaatst ontvang je een bevestiging van de geselecteerde maatschappij. In deze mail of brief vind je de prijzen en voorwaarden (onder andere aansluitkosten, energiebelasting, vastrecht, regiotoeslag, netbeheerkosten: ) van het energiepakket. Je ontvangt dit digitaal of per post, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

Bedenktijd bij energiepakket

Nadat het nieuwe contract binnen is, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. In deze periode kun jij nog zonder kosten te maken, of een geldige reden op te geven, het pakket annuleren. Onderneem je geen actie? De overstap van energie wordt automatisch doorgevoerd.

Oude energiepakket opzeggen

Jouw vorige gas en stroom pakket wordt beëindigd. Normaal gesproken draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Advies: staat er een verhuizing op stapel? Jij zult dan meestal het energiecontract beëindigen.

Het doorgeven van meterstanden

De overstap goed regelen? Dan dien jij de meterstanden op tijd door te geven aan jouw aanstaande energieleverancier. Gewoonlijk gebeurt dit vlak voor het moment van overstappen, maar het kan ook best 14 dagen na de overstapdatum. Jouw aanstaande energiemaatschappij stuurt de standen door naar de eerdere energiemaatschappij zodat deze de eindafrekening kan maken.

Overstap is geslaagd

Ben je er doorheen gekomen? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door de nieuwe energiemaatschappij in Lieveren. Je kunt rekenen op vanzelfsprekend een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze schatting van verbruikskosten mag jij bewerken. Tevens krijg jij de eindafrekening van de “vroegere” energieleverancier. Ga verder naar “aanbiedingen van Coteq Netbeheer“.

Zonnepanelen voor groene stroom, werkt dat?

Duurzame energie is tegenwoordig een hot topic. Hierbij kun je denken aan een woning zonder gas en het beperken van CO2 gebruik. Hoe kan ik groene energie gebruiken? De twee meest interessante manieren zijn zon en wind (energie). Veel energiemaatschappijen hebben dit al geïntegreerd. De leveranciers halen deze zonnestroom en windenergie bij Europese bedrijven of lokale partijen.

Zonnepanelen

Aangaande zonne-energie onderscheiden we 2 situaties: zelf zonnepanelen aanschaffen voor je appartement of huis of bewust de keuze maken voor een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Zelf zonnepanelen plaatsen is heel interessant. Je hebt de mogelijkheid je eigen stroom af te nemen en natuurlijk je teveel opgewekte stroom terugleveren aan het net. De term hiervoor is ‘salderen’. In ruil krijg je een kleine vergoeding in de gemeente Noordenveld.

CV vervangen door Warmtepomp

De “ouderwetse” cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Door deze producten verbruik je amper nog gas. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. De (hybride) warmtepompen zijn relatief prijzig in vergelijking met Vaillant, Atag, Remeha, Intergas of AWB ketel. Er is wel een subsidie (ISDE) beschikbaar. Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energienota. Pelletkachels, Zonneboilers en Het warmtenet zijn goede alternatieven.

Windenergie

Door het hele land zijn tegenwoordig windmolens te vinden. Windturbines dragen bij aan volledig groene windstroom voor woningen in ons land. Niet ieder energiepakket biedt deze vorm van stroom aan. Extra info hierover kan je bekijken in de energievergelijker. Nieuw: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Drenthe.

Besparen op je verbruik

Wil je echt groen zijn? Dan moet je besparen op je verbruik. Als je jouw energieconsumptie kan verlagen kan je flink besparen. Denk dan niet alleen aan energietarieven maar ook op de uitstoot van CO2. Houd rekening met apparatuur met A of A+ label of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in Lieveren

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk aanbieders van energie in Lieveren en bespaar op gas en licht!