Energieleveranciers Vleuten Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar tot €545 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Vleuten vergelijken gaat supersnel door middel van onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je ziet meteen de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Check alle aantrekkelijke aanbiedingen die men standaard niet bij bijvoorbeeld Energieflex of Qurrent ontvangt. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat handig en is zo gepiept. Op energieleverancieractie.nl vind je handige aanwijzingen en hulp t.b.v. het vergelijken van een voordelige energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, meer info over overstappen, en hoe het zit rondom groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Vleuten

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Vleuten? Er is helaas niet één energieleverancier te betitelen waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Dit hangt af van aspecten als: gas- en stroomverbruik en woning. Uiteraard ga je te kort door de bocht als je kijkt naar uitsluitend de energietarieven. Dit beïnvloed slechts deels je rekening voor de energie. Inspecteer maar eens de laatste energie jaarrekening: netbeheerkosten, regiotoeslag, energiebelasting, verbruikskosten, aansluitkosten: het wordt allemaal doorbelast. Bovendien hanteren flink wat maatschappijen een hoge welkomstpremie als jij naar hen overstapt. Doorgaans is dat zo’n €180 – €210. Andere regio? Begin nu direct met energieleveranciers vergelijken Gasselternijveenschemond.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: Je hebt te maken met een aardig ingewikkelde rekensom. De rekensom hoef je niet zelf te maken. Dit wordt gedaan door de energievergelijker. Onmiddellijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Vleuten april 2024? Voer allereerst jouw woonplaats in en een schatting van je energieverbruik in. Daarna volgt een lijst met de meest voordelige energiebedrijven. Je treft handig de goedkoopste leverancier van stroom en gas. Het overstappen stelt niet veel voor, het is zo rond gemaakt. Problemen bij het inschatten van jouw verbruik? Op deze website bekijk jij het gemiddelde stroom- en gasverbruik bij verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Omschrijving Gasgebruik
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Type huishouden Stroom / Elektriciteit Gas
1 persoons huishouden 1.825 kWh 650 m³
2 bewoners 2.425 kWh 1.150 m³
2 & 1 kind 3.075 kWh 1.350 m³
Gezin + 2 kinderen 3.475 kWh 1.675 m³
2 & 3 kinderen 4.325 kWh 1.900 m³

Alle maatschappijen

Alle populaire maatschappijen vergelijken. Van De Vastelastenbond tot Vandebron.

Het goedkoopste contract

Niet langer een hoge rekening. Je bespaart zo €345 per jaar.

Eenvoudig overstappen

Dit kan met de overstapservice. Geen moment zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Vleuten

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Wil jij een betaalbaar energiepakket? Dan heb je de juiste website gevonden. Op basis van onze tool kun je probleemloos energieprijzen Vleuten vergelijken. Geef je huisnummer en postcode plusgas/licht inschatting in en zoek rap de goedkoopste aanbieder. Meer weten over een bepaald contract? Ga dan verder naar de overkoepelende merksite. Check nu de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en overstap bonussen. In luttele minuten stap jij over naar goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Wil jij direct gas en elektriciteit vergelijken? Maak gebruik van het stappenplan hiernaast en signaleer ogenblikkelijk de meest geschikte of meest betaalbare energieleverancier voor je huis. Lees nu verder over goedkoopste energie in Oene afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Vleuten?

 1. Voer jouw locatie in (Utrecht)
 2. Kies de omvang van het huishouden, of kies direct het verbruik.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Selecteer optioneel groene stroom.
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en stap direct online over.

Populaire energiepakketten in Vleuten april 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Vleuten? Op deze website doorzoek jij een tabel met veel bestelde pakketten van populaire energiemaatschappijen als Greenchoice, Essent, Eneco, NLE, Pure Energie en natuurlijk Energiedirect.nl, Qurrent, Powerpeers, Oxxio, ENGIE met een verbruik van 2000 kWh tot 3250 kWh stroom plus 1250 m3 – 1550 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Actie 1 jaar Vast
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Nederlandse Energie Maatschappij – Modelcontract Groene Stroom en Gas
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • Oxxio – Stroom en Gas Modelcontract
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

In ons land bepaal je zelf bij wie je gas en licht afneemt. Is je energiecontract bijna afgelopen, heb je een nieuwe woning gekocht, of voel je je niet meer thuis bij jouw huidige maatschappij? Je kunt dan overwegen om over te stappen van energieleverancier. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Tip: bekijk wel de opgestelde regels van het energiecontract. Wat is de opzegtermijn, en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Vleuten. Nadat je aankoop is verzonden ontvang je een bevestiging van jullie nieuwe maatschappij. Hierin lees je de geldige tarieven en extra regels (denk aan opslag duurzame energie, leveringkosten, aansluitkosten, energiebelasting, netbeheerkosten: ) van jouw nieuwe pakket. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

2 weken bedenktijd

Zodra jouw bestelling bevestigd wordt, heb je nog 14 dagen bedenktijd. Binnen deze termijn mag je gratis en zonder je te hoeven verantwoorden jouw aanvraag annuleren. Maak je hier geen gebruik van? De overstap van energie zal dan actief worden op de afgesproken datum.

Opzeggen van huidige energiecontract

Je lopende gas & licht pakket zal worden opgezegd. Doorgaans doet de nieuwe aanbieder dit. Belangrijk: staat er een verhuizing op stapel? In dat geval moet je zelf normaal gesproken het oude abonnement annuleren.

Doorgeven van meterstanden

Voor een correcte afhandeling dien jij de meterstanden op tijd door te geven aan de toekomstige energieaanbieder. Gewoonlijk gebeurt dit vlak voor de overstapdatum, maar soms gebeurt het ook 1 of 2 weken na de gekozen overstapdatum. De toekomstige energieaanbieder speelt de standen door aan je voormalige energieaanbieder zodat deze de eindafrekening kan maken.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Ben je er doorheen gekomen? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en zal gas en stroom worden geleverd door de gekozen energiemaatschappij in Vleuten. Hiervoor krijg je uiteraard een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Dit bedrag mag je gewoon corrigeren. Voorts krijgen jullie een eindafrekening van jouw oude energieaanbieder. Bezoek nu “review Enduris“.

Zonnepanelen voor groene stroom, werkt dat?

Duurzame energie is momenteel een belangrijk thema. Veelgehoorde kreten zijn je huis gasvrij verwarmen en de uitstoot van CO2 reduceren. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? De 2 meest toegepaste manieren zijn zonne-energie en windenergie. De meeste energiemaatschappijen maken hier graag gebruik van. De maatschappijen bestellen windenergie en zonne-energie bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Ten aanzien van zonne-energie heb je 2 opties: het kopen van zonnepanelen voor op jouw woning of speciaal op zoek gaan naar een stroomaanbieder die zonne-energie inkoopt. Zelf zonnepanelen plaatsen is heel interessant. Je kunt je eigen stroom gebruiken en natuurlijk jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. Dit terugleveren heet “salderen”. Je ontvangt hiervoor een leuke prijs in de gemeente Utrecht.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De traditionele cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Door deze producten kan je het gasverbruik flink reduceren. Wanneer we het hebben over zonne-energie. Hybride warmtepompen zijn niet goedkoop in vergelijking met AWB, Intergas, Vaillant, Remeha of Nefit ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Zo kan je direct besparen op de energierekening. Pelletkachels, Infraroodpanelen en Zonneboilers zijn ook populaire opties.

Windenergie

Door heel Nederland kom je windmolens tegen. Deze windturbines leveren grote hoeveelheden windstroom waarmee je extra duurzaam bezig bent. Niet elke leveranciers biedt deze vorm van stroom aan. Meer hierover vind je in onze energievergelijker. Nieuw: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Utrecht.

Besparen op je verbruik

Streef jij naar een duurzame aardbol? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. Wanneer je jouw eigen verbruik weet te beperken kan je flink besparen. In de eerste plaats financieel gezien, maar ook op het vervuilen van de aarde. Ga zoveel mogelijk voor producten met A++ labels of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Vleuten

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk energieleveranciers in Vleuten en betaal minder voor gas en licht!