Energieleveranciers Gasselternijveenschemond Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar snel €245 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Gasselternijveenschemond vergelijken doe je razendsnel door middel van onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je ziet moeiteloos de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Met veel unieke welkomstkortingen die je niet via de website van aanbieders zoals Greenchoice en MAIN Energie kan afsluiten. Overstappen van energie gaat moeiteloos en rap. Op deze website vergaar je bruikbare aanwijzingen en hulp ter ondersteuning bij het vinden van de goedkoopste energieaanbieder, hoe je onze vergelijker het beste kunt gebruiken, hoe je snel kunt overstappen, en wat jij kunt doen met betrekking tot groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Gasselternijveenschemond

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Gasselternijveenschemond? Er is helaas niet één energieleverancier aan te duiden waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Dit hangt af van jouw persoonlijke situatie: verbruik (kWh en m3) en woning. Bovendien zijn er veel aspecten belangrijker dan enkel de energietarieven. Dit beïnvloed slechts deels de maandelijks energierekeningen. Doorzoek maar eens jouw jaarrekening: jij betaalt energiebelasting, verbruikskosten, opslag duurzame energie, vastrecht, leveringkosten: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Ook bieden enkele maatschappijen een royale welkomstkorting als jij naar hen overstapt. Deze loopt op van €170 – €200. Start nu ook met energieleveranciers vergelijken Oudeschoot.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Opletten: Je hebt te maken met een aanzienlijk complexe rekensom. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Snel overstappen naar een goedkoop energiepakket in Gasselternijveenschemond mei 2024? Voer allereerst jouw woonplaats in en energieverbruik in. Aansluitend volgt een opsomming met beschikbare energiebedrijven. Je treft handig de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Overstappen van aanbieder is binnen no-time doorgevoerd. Advies nodig bij het inschatten van gas en stroom verbruik? Op energieleverancieractie.nl detecteer je het stroomverbruik en gasverbruik van verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Soort woning Gas
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Type huishouden Elektriciteit Gas
1 bewoner 1.800 kWh 625 m³
2 bewoners 2.125 kWh 1.000 m³
Familie (1 kind) 2.950 kWh 1.450 m³
Familie (2 kinderen) 3.550 kWh 1.675 m³
2 & 3 kinderen 4.350 kWh 1.950 m³

Alle leveranciers

Alle bekende providers vergelijken. Van Budget Energie tot aan Vandebron.

Een lagere energierekening

Niemand wil teveel betalen voor energie. Bespaar tot wel €265 per jaar.

Makkelijk overstappen

Zo gepiept met de overstapservice. Geen moment zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Gasselternijveenschemond

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Op zoek naar een betaalbaar contract voor jouw energie? Hier tref je alle goedkope contracten. D.m.v. de vergelijker kunnen jullie onmiddellijk energieprijzen Gasselternijveenschemond vergelijken. Geef je woongegevens en stoom/gas verbruik in en bekijk vlug het goedkoopste contract. Meer weten over een bepaald contract? Klik dan op de merkpagina. Ontdek nu alle populaire energie aanbiedingen en overstap bonussen. Binnen 5 minuten ben je overgestapt op goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Meteen gas en elektriciteit vergelijken? Maak gebruik van het stappenplan rechts en vergelijk snel de “groenste” of meest goedkope energieleverancier voor jouw situatie. Mensen zochten ook naar: goedkoopste energie in Zwiggelte afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Gasselternijveenschemond?

 1. Voer jouw locatie in (Drenthe)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Geef jouw voorkeur voor groene energie.
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en stap moeiteloos online over.

Populaire energiepakketten in Gasselternijveenschemond mei 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Gasselternijveenschemond? Op deze website vind je een tabel met meest bestelde pakketten van de bekende energiemaatschappijen als Greenchoice, NLE, Eneco, Pure Energie, Vattenfall + ENGIE, Budget Energie, Energiedirect.nl, Qurrent, Powerpeers met een verbruik van 2250 kWh tot 4350 kWh stroom plus 900 m3 tot 1500 m3 gas.

 • Eneco – HollandseWind + AardGas vast 1 jaar
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 1 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar
 • EnergieFlex – 100% Sociaal Groen Gas en Groene Stroom 3 jaar vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

In Nederland bepaal je zelf bij wie je gas en licht afneemt. Is jouw energiecontract verlopen, heb je een nieuwe woning gekocht, of is het gewoon tijd om afscheid te nemen van jullie actuele energiemaatschappij? Je kunt dan overwegen om over te stappen van energieleverancier. Dit is ten allen tijde mogelijk. Belangrijk: achterhaal zeker even de opgestelde regels van de energieaanbieder. Wat is de opzegtermijn, en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Gasselternijveenschemond. Nadat je aankoop is verzonden krijg je een bevestigingsmail of brief van jouw aanstaande energiemaatschappij. In deze mail of brief bekijk je de overeengekomen kosten en extra regels (zoals vastrecht, verbruikskosten, netbeheerkosten, leveringkosten, energiebelasting: ) van het contract. Dit kan per mail of post, vaak binnen een week.

2 weken bedenktijd

Wanneer je de bevestiging ontvangen hebt, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). Binnen deze 14 dagen heb je de mogelijkheid om gratis en zonder opgaaf van reden jouw aanvraag annuleren. Maak je hier geen gebruik van? De overstap van energie wordt geactiveerd volgens afspraak.

Opzeggen van huidige energiecontract

Je vorige gas & licht pakket wordt beëindigd. Meestal zal jouw nieuwe aanbieder dit doen. Advies: staat er een verhuizing op stapel? Dan moet je zelf normaliter het contract opzeggen (online of per brief).

Jouw meterstanden doorgeven

Voor een geslaagde overstap dien jij de meterstanden op tijd door te geven aan jouw toekomstige aanbieder. Dikwijls doe je dit enkele dagen voor passeren van de overstapdatum, maar het kan ook best 14 dagen na de overstapdatum. De nieuwe maatschappij communiceert dit weer richting je voormalige energiemaatschappij waarna je een eindafrekening ontvangt.

Overstap is geslaagd

Heb jij alle stappen afgerond? Dan wordt de overstap afgerond, en zal gas en stroom worden geleverd door de “nieuwe” energiemaatschappij in Gasselternijveenschemond. Je kunt rekenen op een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Deze schatting van verbruikskosten mag jij wijzigen. Ook krijg je de eindafrekening van de “vroegere” energieleverancier. Ga verder naar “Stedin vergelijken“.

Zonnepanelen voor groene stroom, werkt dat?

Duurzame energie is hedendaags een streven van veel mensen. Denk aan wonen zonder gasaansluiting en minder CO2 uitstoten. Maar hoe werkt groene energie nou precies? De meest relevante opties zijn wind en zon (stroom). Veel energieleveranciers hebben dat in hun portfolio. De aanbieders kopen deze zonne-energie en windenergie vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Ten aanzien van zonne-energie onderscheiden we 2 situaties: zonnepanelen installeren voor op het dak of gaan voor een stroomaanbieder die zonne-energie inkoopt. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen kan heel lucratief zijn. Je hebt de mogelijkheid je eigen stroom af te nemen plus de “extra” stroom terugleveren. Ook wel bekend als salderen. In ruil krijg je een leuke prijs in de gemeente Aa en Hunze.

CV vervangen door Warmtepomp

De “ouderwetse” cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Middels dit systeem kan je het gasverbruik flink reduceren. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. Deze (hybride) warmtepompen vergen een aardige investering als je ze legt naast een AWB, Intergas, Atag, Remeha of Nefit ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Dit betekent een aanzienlijke besparing op de energiekosten. Infraroodpanelen, Zonneboilers en Het warmtenet zijn ook innovatieve producten.

Windenergie

Door het hele land zijn tegenwoordig windmolens te vinden. Windturbines dragen bij aan 100% groene windstroom wat goed is voor het milieu. Niet ieder maatschappij biedt groene stroom via wind. Een uitgebreide filter vind je in onze energievergelijker. Nieuw: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Drenthe.

Besparen energieverbruik

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. Op het moment dat jij de energievraag vermindert zal de besparing groot zijn. In de eerste plaats financieel gezien, maar ook op CO-2 uitstoot. Ga zoveel mogelijk voor apparatuur met A of A+ label of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Gasselternijveenschemond

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk energiepakketten in Gasselternijveenschemond en betaal minder voor gas en licht!