Energieleveranciers Zwiggelte Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar wel €245 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Zwiggelte vergelijken gaat gemakkelijker dan ooit dankzij onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je ziet direct de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Check alle tijdelijke aanbiedingen die je niet op de reguliere manier bij bijvoorbeeld Huismerk Energie of Powerpeers ontvangt. Overstappen gaat makkelijk en vlug. Op energieleverancieractie.nl doorzoek jij toepasbare toelichtingen en handreikingen dat je kunt gebruiken bij het zoeken naar een voordelige energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, hoe je snel kunt overstappen, en wat jij kunt doen ten aanzien van groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Zwiggelte

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Zwiggelte? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier te vermelden die daadwerkelijk het meest voordelig is. Dit hangt af van factoren als: energieverbruik en woning. Eveneens ga je te kort door de bocht als je kijkt naar enkel de energietarieven. Dat beslaat slechts ten dele de energienota. Bekijk maar eens je jaarrekening van de energieleverancier: energiebelasting, verbruikskosten, netbeheerkosten, opslag duurzame energie, aansluitkosten: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Tevens schenken veel organisaties een aantrekkelijke welkomstpremie bij het overstappen. In de praktijk ligt varieert dit van €115 tot €225. Nu ook online: energieleveranciers vergelijken Hurdegaryp.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: We hebben het hier over een behoorlijk gecompliceerde calculatie. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. De energievergelijker zal je daarbij ondersteunen. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Zwiggelte juli 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en een schatting van je energieverbruik in. Daarop tref jij een opsomming met de goedkoopste energiebedrijven. Jij kiest ogenblikkelijk de goedkoopste leverancier van stroom en gas. Het overstappen is binnen no-time gedaan. Tips gebruiken bij het schatten van je gas & licht gebruik? Op de site tref jij het stroomverbruik en gasverbruik van verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Omschrijving Gas
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Samenstelling huishouden Elektriciteit Gas
1 persoon 1.875 kWh 750 m³
2 bewoners 2.100 kWh 1.100 m³
2 & 1 kind 2.825 kWh 1.425 m³
Gezin + 2 kinderen 3.475 kWh 1.725 m³
Familie (3 kinderen) 4.150 kWh 2.025 m³

Alle leveranciers

Alle landelijke providers vergelijken. Van DELTA tot aan Innova Energie.

Het goedkoopste contract

Betaal niet langer teveel voor energie. Bespaar tot wel €485 per jaar.

Direct overstappen

Daarvoor gebruik je de overstapservice. Altijd voorzien van gas en stroom.

Energieprijzen vergelijken in Zwiggelte

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Wil jij een voordelig energiepakket? Dan ben je hier aan het juiste adres! D.m.v. onze tool kun je moeiteloos energieprijzen Zwiggelte vergelijken. Geef je huisnummer en postcode en gas/licht inschatting in en selecteer snel de goedkoopste leverancier. Meer details over een bepaalde aanbieder? Bekijk dan site van de leverancier. Check nu de beste energie aanbiedingen en de hoogste kortingen. Binnen 5 minuten ben je overgestapt op goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Meteen gas en elektriciteit vergelijken? Bekijk de handige stappen op deze pagina en achterhaal onmiddellijk de milieuvriendelijkste of meest betaalbare energieleverancier voor jouw situatie. Vind alles uit over goedkoopste energie in Scharwoude afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Zwiggelte?

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie (Drenthe)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of vul het exacte verbruik in.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Selecteer optioneel groene stroom.
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en laat je contract overzetten.

Populaire energiepakketten in Zwiggelte juli 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Zwiggelte? Op de site lees je een ranglijst van beschikbare pakketten van de grote Nederlandse maatschappijen zoals Greenchoice, Eneco, Pure Energie, Vattenfall, Essent en natuurlijk Powerpeers, Budget Energie, Qurrent, Oxxio, Energiedirect.nl berekend met een consumptie van 1550 kWh t/m 4450 kWh stroom plus 1000 m3 tot 1600 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 4 jaar
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 2 jaar Actie
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • EnergieFlex – 100% Sociaal Groen Gas en Groene Stroom 1 jaar vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

Vandaag de dag beslis jij zelf bij welke partij jij gas en licht koopt. Ben je bij contractvrij, ga je binnenkort ergens anders wonen, of is het gewoon tijd om afscheid te nemen van jouw energieleverancier? Je kunt dan overstappen van energieleverancier. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Tip: achterhaal uiteraard de condities van de energieaanbieder. Heb je maken met een opzegtermijn en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in Zwiggelte. Nadat jij een contract hebt afgesloten zal er maar mail / bevestigingsbrief binnenkomen van de geselecteerde energiemaatschappij. Daarin tref je de overeengekomen kosten en extra regels (bijvoorbeeld regiotoeslag, opslag duurzame energie, verbruikskosten, energiebelasting, netbeheerkosten: ) van het gekozen pakket. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, doorgaans binnen 2 weken.

Bedenktijd bij energiepakket

Wanneer je de bevestiging ontvangen hebt, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). Binnen deze 14 dagen mag je zonder kosten, of een uitgebreide toelichting te geven, jouw aanvraag annuleren. Maak je hier geen gebruik van? Het overstappen van energie wordt dan definitief in gang gezet.

Opzeggen van huidige energiecontract

Dat vorige gas & licht pakket zal worden beëindigd. Doorgaans krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Tip: ga je verhuizen? In dat geval moet je zelf gewoonlijk het contract even opzeggen.

Meterstanden doorgeven

Voor een correcte afhandeling moet je de meterstanden tijdig doorgeven aan de toekomstige aanbieder. Gewoonlijk moet dit enkele dagen voor passeren van de overstapdatum, hoewel het soms ook uitloopt tot 15 dagen na de gekozen overstapdatum. Jouw “nieuwe” energiemaatschappij communiceert dit weer richting je voormalige aanbieder zodat zij een eindafrekening voor jou kunnen opstellen.

Je bent overgestapt

Is alles gelukt? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door jouw nieuwe energiemaatschappij in Zwiggelte. Het is nog even wachten op een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Dit bedrag mag je gewoon aanpassen. Tevens krijgen jullie jouw persoonlijke eindafrekening van de “vroegere” leverancier. Bekijk ook “actie Oxxio“.

Zonnepanelen voor groene stroom, werkt dat?

Duurzame energie is momenteel een veelbesproken doelstelling. Voorbeelden zijn wonen zonder gasaansluiting en de uitstoot van CO2 reduceren. Hoe kan ik groene energie gebruiken? De meest relevante mogelijkheden zijn windenergie en zonne-energie. Een groot aantal leveranciers maken hier graag gebruik van. De leveranciers halen deze stroom – afkomstig van zon en wind – zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Aangaande zonne-energie heb je 2 opties: zelf zonnepanelen aanschaffen voor op jouw woning of bewust de keuze maken voor een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Zelf zonnepanelen plaatsen kan al snel lonen. Je hebt de mogelijkheid je eigen stroom af te nemen maar ook je teveel opgewekte stroom terugleveren aan het net. Maatschappijen noemen dit vaak salderen. In ruil krijg je een redelijke vergoeding in de gemeente Midden-Drenthe.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De “ouderwetse” cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Zodoende verbruik je amper nog gas. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. De (hybride) warmtepompen zijn niet goedkoop wanneer je het vergelijk met een Remeha, Nefit, Atag, Intergas of Vaillant ketel. Er is wel een subsidie (ISDE) beschikbaar. Dit betekent een aanzienlijke besparing op de energiekosten. Pelletkachels, Zonneboilers en Infraroodpanelen zijn ook populaire opties.

Windenergie

Door heel Nederland vormen windmolens het landschap. Windturbines genereren grote hoeveelheden windstroom aan de Nederlandse huishoudens. Niet ieder aanbieder biedt groene stroom via wind. De mogelijkheid hierop te selecteren is beschikbaar in onze online energievergelijker. Misschien iets voor je: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Drenthe.

Besparen op je verbruik

Wil jij duurzaam met elektriciteit bezig zijn? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. Op het moment dat je het verbruik van energie kunt terugdringen heeft dat direct effect. In de eerste plaats financieel gezien, maar ook op het vervuilen van de aarde. Houd rekening met huishoudelijke apparatuur met A+ energielabel of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Zwiggelte

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk energieleveranciers in Zwiggelte en betaal minder voor gas en licht!